Annem beni sevmiyor olabilir mi... bu mümkün mü

Kusura bakma konu sahibi ama annen psikolojisi bozuk ama 3 kere koca derdine düşmeyi bilmiş.Psikolojisi bozuk insan evliliği mi düşünür bu bildiğin umursamaz bir tip.Yahu belli yaştan sonra insanin hormonları durulur yani hala evlenemedim de evlenemedim ne evlilik meraklisiymis kır dizini kizina bak hey allahım sinirlendim.

tüm yazdıklarınızı annenizi karşınıza alıp konuşun o saatten sonra ne olursa olsun , belkide sizde bir annesiniz , onun yapmaya çalıştığı babanıza olan kini sizden çıkartmaya çalışıyor ve sizi suçluyor, ilişkiniz olmasını da siz aynı hataları yapmayın diye savunuyor, aslında kendine olan kızgınlığını hatalarını sizden çıkartıyor gibi , dökün annenize içinizi ve rahatlayın, mutlu günler :)

Annenizin değişeceğini hic sanmıyorum sizde beklentiye girip üzülmeyin daha fazla. Yetiştirme yurduna vermediği için de şükür fln etmene gerek yok dünyaya gelirken size mı soruldu. evladına sahip çıkmak her anne babanın yapması gereken birşey bir lütuf değil. çocuğunuz olduğunda annenizin size davranışları muhtemelen daha garip gelecek çünkü siz evladiniza bu kadar kıyamazken annem nasıl böyle diyeceksiniz. onun yazgısı fıtratı neyi derseniz artık o. kızgınlıkla içinizi doldurmayın olduğu gibi kabullenip minimum düzeyde etkilenin bana kalırsa.

Senin suçun değil. Bazı insanların kalbi kendilerinden başkasını içine alacak kadar büyük değil. Kafaları da kendilerinden başkasını düşünecek kadar çalışmıyor.

evet sanki psikolojik şidddet gibi, ben bile artık düşünmeye başlamıştım gerçekten anneme yük oldum belki bensiz hayatı güzel olabilirdi diye

Evlenemedim derken, bilirsiniz dul kadınlara toplumumuz kötü bakar hep bi şeyler talep ederler pislikçe. Annem bunlara maruz kaldığını evlenseydi bunları yaşamamış olacağını söylüyor. Hayal meyal hatırlıuorum gerçekten anneme sapıklık yapan sarkan çoktu, ama bunda annemin de güleryüzünün etkili olduğunu düşünüyorum

Kızlar yazmıştır belki. O arayana dek aramayın. Arayınca açmayın. Paçaları tutuşunca anlarsınız seviyor mu sevmiyor mu.

Malesef annen değişmez, seni değil kendini seviyor. Sende bunu kabul etmek ve kendi yoluna bakmak zorundasın. Zamanla kalbin soğur elbet.
Benimde bir değişiği başımda, yapacak bişey yok, bizimde imtihanımız böyleymiş

elbette konuştum defalarca.... hatta anne sana ihtiyacım var birbirimizden başka kimsemiz yok dedim, o an doğru söylüyorsun diyor ama....... sonrası yok. icraat yok.

elbette konuştum defalarca.... hatta anne sana ihtiyacım var birbirimizden başka kimsemiz yok dedim, o an doğru söylüyorsun diyor ama....... sonrası yok. icraat yok.

İstediğin kadar konuş, sitem et, ağla veya kız... Annen asla istediğin gibi bir anne olmayacak. Bunu baştan kabullenirsen beklentin ve üzüntün daha az olur. İlişkinizi düzeltmesi gereken sen değilsin, annen. Bu yaştan sonra düzeltse ne olacak zaten. Bırak aramasın ve sen de arama.
Bazı anneler böyle maalesef. İşin kötüsü kendi çocuğun olunca daha çok üzülebilirsin. Kendi annelik duygularını annenle kıyaslayıp, çocukluğuna üzülürsün. İyi tarafı ise, annen gibi olmamak için çok iyi bir anne olursun.

Ben sizin yerinizde olsam buraya yazdığınız bu duygusal ve sevgi dolu cümleleri arar ona söylerdim.anne sana ihtiyacım var sen benim annemsin diye haykırırdım

Anneni bu şekilde kabul edip kendi ailene odaklanman lazım, 47sinden sonra değiştiremezsin anneni...

Umarım yazdıklarım sizi üzmez.
Ancak anneniz sizi doğurduğu için pişman gibi hani kızım olmasaydı daha farklı bi hayatım olabilirdi dusuncesinde gibi hissettim ben.
Bir de babanızla sorunlu bi ayrılık olmuş zaten babanıza da benziyorsaniz her gördüğünde kötü anıları aklına geliyor olabilir.
Ha ama bu demek değil ki anneniz sizi böyle davranabilir asla davranamaz.
Bence kendinizi biraz geri çekin derim gitmeyin bi süre aramayın sormayın .
Başka bir şey koyun anne sevgisinin yerine baş edemiyorsaniz gidin destek alın mesela.
Çünkü laf olsun diye görüşüyor gibi geldi bana sanki.
Zaten çok sevse sizi bırakmazdı küçükken anneanneye sevmediği ortada.

Benim de yaşım 31
Yazdıklarınız beni çok etkiledi, çok üzüldüm

Bazı şeyler değişmez. Çok denemiş ve çok ağlamış biriyim, değişmez..

Kendi kurduğunuz ailede mutluluklar.

Allah size güzel bir kız evlat nasip etsin inşallah
Anladınız siz...

Üzgünüm ama annenizin annelik içgüdüleri çok zayıf. Beklentilerinizi azaltabilirseniz ancak kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

annen seni sever seviyordur ama piskoloji yıpranmıs be yapacagını nasıl davranacagını bilmiyor dikkat etmiyor. yasadıkları seyler cok agır belki oyızdende sendende cıkarmıs biraz.

Hicbir anne cocugunu sevmiyor olamaz anneniz sadece biraz bencil o kadar annenizi arayip ya da ona surpriz yapip duygusal bir konisma yapin ben agac kabugundan cikmadim beni sen dogurdun senin yaptigin yanlislari suclusu ben degilim benim de anneye ihtiyacim var diyin ve ne olursa olsun onu kirmayin yarin ona bir sey olursa en cok siz uzulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…