Annem beni sevmiyor olabilir mi... bu mümkün mü

fantastic10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2017
50
17
34
Çok mu duygusalım bilmiyorum. üzgünüm. biraz ağladım içimi dökmek için üye oldum. 1 senelik evliyim. Son birkaç senedir ve son zamanlarda yaşadıklarımı anlatayım lütfen siz bana objektif şekilde annemi bana anlatın......
1. Ben henüz çocukken 2. evliliğini yaptı beni anneanneme bırakıp...
2. Sonra ondan da boşanıp bir süre evlenmedi ama sürekli bana kızgınlık hali vardı... Senin için kimseyle evlenmedim diyordu daha düne kadar, oysa karşısına adam gibi biri hiç çıkmadı.
3. üniversiteye gelene kadar eğer sevgilin olursa seni okutmam babanın evine gönderirim diye tehdit ediyordu üniversiteyi kazandım iyi bir bölümü ve bir ilişkim oldu ilk tepkisi "evlenesin geldi adam mı arıyosun" oldu...
4. Ben üniversite 3 teydim 3. evliliğini yaptı. Ama ne görüşmelerinden ne de olaylardan bana hiç bahsetmedi... sanki görücü usulü gibi yaptı. Ta ki evlenmelerine yakın haberim oldu oysa kuzenime anlatıyormuş ben sonradan öğrendim üzüldüm. Sanki kızacakmıydım ben de koskoca kızım niye söylemedi ki.... Romantik bi evlenme teklifi bile almış...
5. Geçenlerde dediği bi laf üzdü beni, isteseydim seni yetiştirme yurduna gönderirdim seni ben büyüttüm ama sen benim yanımda durmak yerine evlendin uzaklara gittin dedi... Belki haklı... ama bu aramızdaki sevgisizliğe sebep mi? Ben de bu söylediğinden utanır belki diye ara sıra lafı gelince söylerim sağol anne beni yetiştirme yurduna brakabilirdin bırakmadın sana çok borçluyum derim...
6. Ne üniversitede ne de şimdi beni çok nadir arar... Hep ben arıyorum. 2güne bir ararım. Ama ben aramasam o 10 gün geçer aramaz.... ben buna çok üzülüyorum kızlar...

onu anlıyorum belki de yaşadığı talihsizlikler yüzünden psikolojisi iyi değildi önceden lisede dahi beni dövmüşlüğü insan içinde küçük düşürmüşlüğü var ama ya şimdi ben 27 yaşında koca kadınım o da 47 yaşında artık çekişmeyi bırakamaz mıyız... Artık sevgi dolu olamaz mıyız.... tam 9 gün oldu aramıyor beni... bu kadın beni hiç mi özlemiyor... İnanın ona o kadar ihtiyacım var ki... ona o kadar muhtacım ki.... ama bu duygumu bildiği için mi bana şefkatli davranmıyor bilmiyorum...... Eşim de diyor sen ona ilgisiz davran bir süre tek çocuğu sensin arayacaktır diyor. Ama ben annemi çok özlüyorum kızlar. Sık sık onun yanına gidiyorum ama 1buçuk senelik evliyim 1 kere evime gelmedi ya............. Lütfen gel anne diyorum söz veremem tarih veremem çalışıyorum diyor, 2 gün izin almak çok mu zor ya :-( üvey evlat mıyım ben

Canım benim üzülme.. babanla çok zor evlilik yaşamış oyüzden böyle olabilir sana karşı...
Ama tabi bu onun haklı olduğunu göstermez...
Sende arama anneni bırak biraz uzak dur...
Bu arada baban nerde o hiç arayıp sormuyor mu?

üniversiteyi kazanınca onu aradım belki tebrik eder diye ama o da anasından hayır gelmeyen kızından mı hayır gelecek dedi bana... bir daha aramadım... o da... Babam olacak adamı düğünüme de çağırmadım, oysa ilçede öbür mahallede oturuyor...

Anne sevgisinden yoksun büyüyenlerin kalbinde hiç kapanmayacak bir boşluk oluyor. Ve malesefki annelik duygusu, her doğuran kadın da olmuyor. Annelikte bencilliğe yer yoktur. Sizin anneniz bana bencil gibi geldi.
Seni yetiştirme yurduna vermediği için şukretmen gerekiyormuş ya acaba sen bu dünyaya gelme isteğini mektuplami yolladin ona 27 sene önce.
Yazacak çok şey var ama nedense yazamıyorum...
Bi evladiniz olunca onu bu kadar aramazsiniz. Hatta anne ligi tadınca onun hayatinizdaki varlığı na ihtiyaç duymazsiniz.
Sonuçta; varlığı belirsizin anlasilirmi yokluğu?......

Oysa kurban bayramı için eşime ısrar ettim 15 gün kadar onda kalacaktık.... Eşime karşı iyi davranıyor ama bana bi kızgınlığı var acaba bende mi bi sorun var......... bilmiyorum.......

Bi çocuğum olsa işinden izin alıp gelir mi benim yanıma ona bile emin değilim.............. Torunum deyip özler mi Arada beni çok sevdiğini söylüyor ama davranışları hep tersini gösteriyor....

Artık kendi ailenizi kurmuşsunuz. Bence çok üstelemeyin..
Evet bin şükür Allaha evliliğimde bi sorun yok, tek sorun anneme uzağım ama inanın 2 aya bir gidiyorum, bayramların birinde muhakkak ondayız. Oysa orası üveybaba evi ama yine de çok gideriz. Ama o beni hep cezalandırıyor

Oysa kurban bayramı için eşime ısrar ettim 15 gün kadar onda kalacaktık.... Eşime karşı iyi davranıyor ama bana bi kızgınlığı var acaba bende mi bi sorun var......... bilmiyorum.......
Ben annemi hiç tanımıyorum. Hiç bakmamış bırakmış kızmıyorum ona hiç bi duygum yok en azından seninki bakmış falan buna şükür demiycem seninkide asla anne vasfına sahip olamıycak bi kadın al karşına ne hissediyorsan söyle en dibe vurup hissettiklerini bile dinlemiyorsa Msj yaz mutlaka bilsin hissettiklerini zamanla bitecek bu anne isteğin bide şu Varki insan evlenince anneye daha çok ihtiyacı oluyor ama zamanla alışılıyor bu duruma

Ozaman sende uzak dur annenden belli bi zaman sonra merak eder belki...
Böyle insanlar anca yaşlandıkça elden ayaktan düşmeye başladıkça bi evladı olduklarını hatırlarlar... onuda aklı başına geldiği için değil çocuğunun kendisine bakacağını düşünür...
Bir gün bana ihtiyacın olursa o günde ben yokum de annene...

Psikolojisinin bozuk olması sizin suçunuz değil. Üstelik senin çocuğun olsa psikolojin bozuk olsa o bunu çekmek zorunda değil. Senin annen benimkinin yanında melek. Benimki abime tapar bana binbir dolap. Akıl sağlığını korumakla yükümlü olan annen. Sen psikolojisi bozuk diye buna katlanmak zorunda değilsin. Ki senin için katlanmasaydı sanamı sordu. Ben yarın öbür gün kendimede hak göremiyorum daha şimdiden. 9 ay karnımda taşıdım bile demem. Sonuçta o seçmedi. Ben çocuk istedim. ve daha doğmadan inşallah mutlu ve iyi bir çocuk olur diye dya ediyoru. Her anne evladını sever diye birşey yok. Zaten bence herkes anne olmamalı diye düşünüyorum. Ama çevre baskısı yüzünden doğuran çok insan var. Herkese annelik vasfı yakışmıyor. Sizde umursamayın aramayın baksın keyfine. Psikolojisi bozuk diye katlanmak zorunda değilsiniz. Kendi psikolojinizi düşünün ve ilerde çocuğunuz olduğunda onada mutsuz bir anne ile karşılaşmasın. Sizi üzenlerden uzak durun.İnsanın annesi olunca zor oluyor çok üzülüyorsun anlıyorum amaöbür türlü daha çok üzülürsün.

Babanıza olan hıncını sizden çıkarıyor sanki.
Her doğuran anne olmuyor ki o bambaşka bişey.
Bence üstelemeyin kafanızı başka şeylerle meşgul edin.anneniz bi temel atmamışki ilişkinize pat diye normal anne kız olabilesiniz.
Eşinize varsa işinize odaklanın

Bi çocuğum olsa işinden izin alıp gelir mi benim yanıma ona bile emin değilim.............. Torunum deyip özler mi Arada beni çok sevdiğini söylüyor ama davranışları hep tersini gösteriyor....
Izin almaya bilir gelmeyebilir. Diyorum ya çok beklentiye girmeyin o zaman daha mutlu olacaksınız. Çünkü anne sevgisinin yoksunlugunun telafisi yok. O yüzden bir şekilde olduğu gibi kabullenin

Alışmak istemiyorum sevilmek istiyorum Ben de babama karşı aynı duygusuzluğa sahibim onun yokluğuna üzülmüyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…