Annem beni sevmiyor olabilir mi... bu mümkün mü

Ben sizin yerinizde olsam buraya yazdığınız bu duygusal ve sevgi dolu cümleleri arar ona söylerdim.anne sana ihtiyacım var sen benim annemsin diye haykırırdım

Sana ihtiyacım var dediğimizde gelir mı ki? Hayır... insanlar ne der diye yaşar,sonra kolayıni bulur kaçar..yaşamayan bilemez,bencil bir annenin çocuğu nasıldır?

Çok duygısallıgından degil ama bir ana sevgisi atıyorsun işte anne degilim ama bir anne sevgini tahmin edebiliyorum. Çok kutsal birşey bence hani Cennet annelerin ayakları altındadır hadisi var ya iste o kadar degerli ve herkese de nasip olmuyor.Rabbim eksikliğini hiç birimize göstermesin. Olmayanlara da baska sekilde doldursun yerlerini Rabbim. Konuya gelecek olursak beni bahanem cok severdi ve annemin geçmişte yasadıgı sıkıntıları vardı hem babanemden hem madiidyattan bu yuzden bana cocuklugumda gençliğimde hep kızgın ve öfkeliydi yani ben buna bağlıyorum devamlı bağırır ama diger kardeşlerime de öyle degildi ve bana en cok senden cektim der hatta bir keresinde ablam bile demişti sanki üvey evlatsın diye ve ben bir keresinde o kadar kötü olmuştum ki anneme anne bana yaşattıklarının hesabını ahirette nasıl vereceksin demiştim bak yine aklıma geldi bir tuhaf oldum. Hiç unutmam kardesim süpriz oldu derdi hep bir keresinde hayır suprz degil bilerek dedi ama benm için sen kazayla oldun dedi cok üzülmüştüm. Sonuca geleyim babanem bes altı yıl önce vefat etti hala babamla tartışır ara ara ama bana gelecek olursak ağzımın içine bakar ne istiyorsun ne alayım kızım kızım diye bu yastan sonra üstüne çok düşer dualar eder iyi kısmet bulmam için mutlu olmam için ne değilti diye sorarsan bilmiyorum inanki simdi de ben anneme cok bağlandım belki o zamanlar benm imtihanımdı simdi hersey normale döndü belkide ablam gdnce evde tek kız ben kaldım o yuzden bilemiyorum ama hep böyle olmasını diliyorum Rabbim basımızdan eksik etmesin ve ömürlerine ömür katsın o yuzden sende sabret bakalım belki zamanla taslar yerine oturur hersey güzel olur...

sız anne kız ılıskısı ıstıyorsunuz ustune dusuyorsunuz ya
kıymete biniyor
bence hıc ılgılenmeyın uzulmeyınde
kımı ınsan boyledır sız degılde baska bırı cocugu olsaydı onada aynı olurdu yapısı oyle cunku
onu oyle kabul edersenız uzulmezsınız
buna sızın sansızlıgınız belkıde sansınızdır belkıde uzak olması daha ıyıdır belkı gorussenız sızı daha cok uzer

esınız haklı uzulmeyın

Çok mu duygusalım bilmiyorum. üzgünüm. biraz ağladım içimi dökmek için üye oldum. 1 senelik evliyim. Son birkaç senedir ve son zamanlarda yaşadıklarımı anlatayım lütfen siz bana objektif şekilde annemi bana anlatın......
1. Ben henüz çocukken 2. evliliğini yaptı beni anneanneme bırakıp...
2. Sonra ondan da boşanıp bir süre evlenmedi ama sürekli bana kızgınlık hali vardı... Senin için kimseyle evlenmedim diyordu daha düne kadar, oysa karşısına adam gibi biri hiç çıkmadı.
3. üniversiteye gelene kadar eğer sevgilin olursa seni okutmam babanın evine gönderirim diye tehdit ediyordu üniversiteyi kazandım iyi bir bölümü ve bir ilişkim oldu ilk tepkisi "evlenesin geldi adam mı arıyosun" oldu...
4. Ben üniversite 3 teydim 3. evliliğini yaptı. Ama ne görüşmelerinden ne de olaylardan bana hiç bahsetmedi... sanki görücü usulü gibi yaptı. Ta ki evlenmelerine yakın haberim oldu oysa kuzenime anlatıyormuş ben sonradan öğrendim üzüldüm. Sanki kızacakmıydım ben de koskoca kızım niye söylemedi ki.... Romantik bi evlenme teklifi bile almış...
5. Geçenlerde dediği bi laf üzdü beni, isteseydim seni yetiştirme yurduna gönderirdim seni ben büyüttüm ama sen benim yanımda durmak yerine evlendin uzaklara gittin dedi... Belki haklı... ama bu aramızdaki sevgisizliğe sebep mi? Ben de bu söylediğinden utanır belki diye ara sıra lafı gelince söylerim sağol anne beni yetiştirme yurduna brakabilirdin bırakmadın sana çok borçluyum derim...
6. Ne üniversitede ne de şimdi beni çok nadir arar... Hep ben arıyorum. 2güne bir ararım. Ama ben aramasam o 10 gün geçer aramaz.... ben buna çok üzülüyorum kızlar...

onu anlıyorum belki de yaşadığı talihsizlikler yüzünden psikolojisi iyi değildi önceden lisede dahi beni dövmüşlüğü insan içinde küçük düşürmüşlüğü var ama ya şimdi ben 27 yaşında koca kadınım o da 47 yaşında artık çekişmeyi bırakamaz mıyız... Artık sevgi dolu olamaz mıyız.... tam 9 gün oldu aramıyor beni... bu kadın beni hiç mi özlemiyor... İnanın ona o kadar ihtiyacım var ki... ona o kadar muhtacım ki.... ama bu duygumu bildiği için mi bana şefkatli davranmıyor bilmiyorum...... Eşim de diyor sen ona ilgisiz davran bir süre tek çocuğu sensin arayacaktır diyor. Ama ben annemi çok özlüyorum kızlar. Sık sık onun yanına gidiyorum ama 1buçuk senelik evliyim 1 kere evime gelmedi ya............. Lütfen gel anne diyorum söz veremem tarih veremem çalışıyorum diyor, 2 gün izin almak çok mu zor ya :-( üvey evlat mıyım ben :cry:
Film gibi...çok üzüldüm.bence annen seni babanla evliliğinin cezası olarak görüyor.ama bu sana yaptıkları allah katında çok büyük günah.enerjini almış senin.şu an çok başka şeyler düşünmen gerekirken hala annenin sana olan sevgisini sorguluyorsun.bu affedilir bir şey değil.
Bir çocuk anneye güvenmezse hayata tam anlamıyla tutunamaz ama şükür ki eşin var.
Canım üzgünüm ama bu ilişki düzelmez.sen eşine sahip ol onunla mutlu ol.üzme kendini anneni yok farzet.üzgünüm

Sen kendi yuvanda mutlu olmaya bak artık bırak çok düşünme çolul çocuk sahibi olunca güzel bir ailen olacak zaten annen de öyleymiş değişmeZ ki boşuna uğraşıp üzme kendini de kocanı da bunaltma derim

sevmiyor , doğurmakla da mükemmel ana olunmuyor. boşver sen de düşme üstüne, bayramdan bayrama ara konuş tamam. koskoca kadın olmuşsun bu zamana kadar yanında olmuş mu ki şimdi olsun?

Annenize niye bu kadar muhtaç olduğunuzu anlayamadım. Anaç bir kadın olsa ok..

Yaşadıklarından siz sorumlu değilsiniz ki, size anne gibi davranması lazımdı.

Kimse kusura bakmasın ama ben bu anneyi asla aramazdım. Hiç hak etmiyor.

Direk başlığa istinaden diyorum ki evet bazı anneler evlatlarını sevmeyebiliyor,o annelik güdüsü herkeste olmayabiliyor.sizin duruma gelince,bir annenin evladına, seni yetiştirme yurduna bırakabilirdim ama bırakmadım demesi çok takdire şayan bı olay degil,zaten olması gereken o.anneniz sizi bilmem ama kendini çok seviyor

Çok mu duygusalım bilmiyorum. üzgünüm. biraz ağladım içimi dökmek için üye oldum. 1 senelik evliyim. Son birkaç senedir ve son zamanlarda yaşadıklarımı anlatayım lütfen siz bana objektif şekilde annemi bana anlatın......
2. Sonra ondan da boşanıp bir süre evlenmedi ama sürekli bana kızgınlık hali vardı... Senin için kimseyle evlenmedim diyordu daha düne kadar, oysa karşısına adam gibi biri hiç çıkmadı.
3. üniversiteye gelene kadar eğer sevgilin olursa seni okutmam babanın evine gönderirim diye tehdit ediyordu üniversiteyi kazandım iyi bir bölümü ve bir ilişkim oldu ilk tepkisi "evlenesin geldi adam mı arıyosun" oldu...
4. Ben üniversite 3 teydim 3. evliliğini yaptı. Ama ne görüşmelerinden ne de olaylardan bana hiç bahsetmedi... sanki görücü usulü gibi yaptı. Ta ki evlenmelerine yakın haberim oldu oysa kuzenime anlatıyormuş ben sonradan öğrendim üzüldüm. Sanki kızacakmıydım ben de koskoca kızım niye söylemedi ki.... Romantik bi evlenme teklifi bile almış...
5. Geçenlerde dediği bi laf üzdü beni, isteseydim seni yetiştirme yurduna gönderirdim seni ben büyüttüm ama sen benim yanımda durmak yerine evlendin uzaklara gittin dedi... Belki haklı... ama bu aramızdaki sevgisizliğe sebep mi? Ben de bu söylediğinden utanır belki diye ara sıra lafı gelince söylerim sağol anne beni yetiştirme yurduna brakabilirdin bırakmadın sana çok borçluyum derim...
6. Ne üniversitede ne de şimdi beni çok nadir arar... Hep ben arıyorum. 2güne bir ararım. Ama ben aramasam o 10 gün geçer aramaz.... ben buna çok üzülüyorum kızlar...

onu anlıyorum belki de yaşadığı talihsizlikler yüzünden psikolojisi iyi değildi önceden lisede dahi beni dövmüşlüğü insan içinde küçük düşürmüşlüğü var ama ya şimdi ben 27 yaşında koca kadınım o da 47 yaşında artık çekişmeyi bırakamaz mıyız... Artık sevgi dolu olamaz mıyız.... tam 9 gün oldu aramıyor beni... bu kadın beni hiç mi özlemiyor... İnanın ona o kadar ihtiyacım var ki... ona o kadar muhtacım ki.... ama bu duygumu bildiği için mi bana şefkatli davranmıyor bilmiyorum...... Eşim de diyor sen ona ilgisiz davran bir süre tek çocuğu sensin arayacaktır diyor. Ama ben annemi çok özlüyorum kızlar. Sık sık onun yanına gidiyorum ama 1buçuk senelik evliyim 1 kere evime gelmedi ya............. Lütfen gel anne diyorum söz veremem tarih veremem çalışıyorum diyor, 2 gün izin almak çok mu zor ya :-( üvey evlat mıyım ben :cry:
canim benim anne sefkati yerini kimse dolduramaz ama hayat bir taraftan bir taraftan verir bunu dusun hayatin su an guzel masaallah sukret gez eglen bosver

Teşekkür ederim. Psikiyatstist demişsiniz sanırım ilaçla tedavi ediyor?

Bence annen seni seviyor; sevmese tamamen bağlarını da koparabilirdi. Ama psikolojisi iyi değil.
Biraz düşündüğün zaman kim bilir neler yaşadı... Henüz 20 yaşında seni doğurup, kucağına almış.
Erkenden evlenmiş ama o da yürümemiş. Sen daha bebekken; aklın ermiyorken; annenin yaşadıklarını düşünsene. 2. evliliği de fiyasko olmuş ve haliyle iyice dağılmış.
İçinde bulunduğu sıkıntılı durumun acısını ve soğukluğunu, sende yaşamış. Yaptıkları ve davranış şekli hoş değil elbette ama durum bu malesef. Ya onu böyle kabul edeceksin ya da karşına alıp ayrıntılı bir
şekilde konuşacaksın. Ama bence kendi haline bırak, seninde bir ailen var artık.
Sıkıca eşine sarıl ve mutlu olmaya bak...

Agir psikoloji yaşamıyor ise ki bunun ölçümünü biz buradan yapamayız; neler yaşadığı kendini bağlar....Anne olmak aynı zamanda vicdan merhamet sahibi de olmak.
Herkes buna sahip olamıyor. Üzüldüm adınıza. Umarım siz böyle olmazsiniz

haklısın canım , ne desen haklısın. annenin tavırları ilginç. demek ki doğurmakla anne olunmuyor.. şefkat , ilgi , sevgi her annenin harcı değil demek ki... ben eşime de annesi gibi üstüne titriyorum, çocuğumuz olduğunda neler yaparım Allah bilir... Annen sorumsuz biri, bence bir süre arama. onun aramasını bekle canım..

Allah çocuk hasreti çeken insanlara hayırlı evlatlar versin, böyle annelere bişey diyemiyorum. Yargılamak bana bize düşmez ama sen her fırsatta teşekkür etmeye devam et yetişme yurduna bırakmadığı için.

Herkes anne olamaz canım,benim kide öyle 15bugün aramasam aramaz beni

Şuan 2 ameliyat oldum memleketteydi geldi burdada acık evi var ,10 gün oldu bana bakmaya geldi ,başladı gidicemde gidicem mısırlar noldu fasulyeler noldu ,yapraklar kizardi demeye düşün yani

Hayatta herşeyi kendi başıma yaptım,sanki bende uveyim geçen senede hamileydi bunun için geldik diyo babama düşün

Evlat sevgisi yok bunlarda
Öz leyince bana yaz s en

Anne olmayı hak etmeyen kadınlardan biri kendi hayatı kendi mutluluğu bide esirgeme yurduna vermedim seni dua et diyor hay Allah'ım bunu bile düşündürüp çocuğuna teşekkür ettiriyor Allah annene akıl fikir vicdan ve merhamet versin herkes anne olamıyor umarım sen iyi bir anne olup çocuğun ve eşinle sevginizi doyasıya paylasirsiniz

Oysa kurban bayramı için eşime ısrar ettim 15 gün kadar onda kalacaktık.... Eşime karşı iyi davranıyor ama bana bi kızgınlığı var acaba bende mi bi sorun var......... bilmiyorum.......

Bazı kadınlarda oluyor bu durum
Boşandıktan sonra uzun müddet bir düzen kuramayınca bunu çocuğa bağlıyorlar
Senin yüzünden evlenmedim, senin yüzünden düzen kuramadım vs.. gibi saçma düşüncelere takılıp üzüyorlar evlatlarını
Hiç bir anneye kötü bir şey demek istemem ama biraz mesafeli dursan daha rahat edersin, herkes doğurabilir ama anne olmak farklı bir meziyet. Uzak olursan sana yaklaşır mı bilmem ama en azından senin sürekli moralin bozulmaz

X