Annem beni sevmiyor olabilir mi... bu mümkün mü

Ben çok yoğun bir insanım ama sokakta en ufak bi anne kız görsem hemen annemi ararım, arayınca konusur anlatır vs. ama ben adım atmasam aramız kopup gidicek...............

ASLA öyle birşey yapamam ! Babam gelse bir bardak su vermem ama anneme yapamam. Bana karşı sevgisiz evet ama birlikte çok zor zamanlar atlattık, istiyorum ki herşeyi unutalım, artık sevgi pıtırcığı olalım...

Belli ki ilk evliliginden sonra psikolojisi bozulmus. Bazi kadinlar ayrilinca cocuklarindan da soguyor. O adamin cocugu gozuyle bakiyorlar. Aslinda sizin anneye denecek cok sozunuz varda neyse saygiyi bozmaya gerek yok. Bende bir anneyim 46 yasindayim. 22 yasinda oglum var. Oglum 5 yasindaydi ayrildigimizda. Empati kuruyorum annenizin yerine koyuyorum kendimi. Ben yapamam yaaa. Ben tek basima cirpindim oglumu buyutmek ve guzel yetistirmek icin. Simdide o benim etrafimda pervane. Esiniz dogru soyluyor aramayin sormayin. Ozlediginizi bile belli etmeyin. Siz tepki verdikce o kacacaktir. Evliliginize mutlulugunuza bakin sizinde artik bir yuvaniz var. Boyle seyleri takarak huzurunuzu kacirmayin derim.

böyle uzun açıkladığınız için teşekkür ederim, hani saplantılı aşıklar olur ya sanki aşığım anneme ona ne trip atabiliyorum ne de umursamazlık yapabiliyorum, ama sizin durumunuz da cidden kötüymüş...

Çok üzüldüm gerçekten. Anneniz de babanız da nasıl bir evlilik geçirdilerse kendi evlatlarından bilmisler sanki olanları. Evlat ya evlat. Asıl onlar mahvetmiş sizin hayatınızı çocukluğunuzu. Bundan sonra eşiniz çok mutlu etsin sizi , dileğim bu.

Anne olsanız bebeğiniz size çok güzel arkadaş olur. Anneye olan özleminizi kendi evladınıza verirsiniz.

çok teşekkür ederim, büyük konuşmayayım ama benim de çocuğum olsa uzaklara evlense, bir kere evine gitmesem kafayı yerim diye düşünüyorum, çalıştığı için beni okuttu evlenirken ufak da olsa yardım etti ama sanki bunları hep toplum baskısıyla yaptı gibi... içinden geldiği için değil.............. Evine yeğenleri kardeşleri gelir sofralar düzer, ama biz gideriz tarhana çorbası makarna koyar o vakit ne eşim ne ben en ufak kalbimizi bozmuyoruz ama şimdi kırgınım hep aklıma geliyor bunlar....

amin.... teşekkür ederim

bazı insanlar sadece doğurabiliyor. yani sevgi analık içgüdüsü olmuyor. sanırım sizinki de öyle.
kendisinin annesi torununa bile bakmış mesela. demek ki yetersiz olan o. bence siz de ayda bir arayıp hal hatır sorun kafi.

Bende umursamamzlık yapamıyorum. Ama baktım bana kötü geliyorlar uzak durdum. 1 senedir görüşmüyorum konuşmuyorum. Çok üzülüyorum, ağlıyorumda. Ama barışınca herşey daha kötü oluyor. Elini verince kolunu alamıyorsun. İnsan annesinin böyle olmasını hazmedemiyor. Bu sadece sizin takıntınız değil. Bir anne nasıl böyle olur böyle yapar diye çok ağladım ben. Allah sabır versin size. İnsan annelere konduramıyor. Ama bu dünyada herkes iyiyse kötü insanlar nerde diye düşünmek lazım. Sizi üzmesine izin vermeyecek kadar görüşmeye çalışın. Oda az öz

Annenize olan sevginizi, ilişkinizin düzelmesi isteğinizi anlıyorum fakat annenizin bu yaştan sonra daha farklı bir tutum sergileyeceğine inanmıyorum. Bu yüzden beklentilerinizi minimuma indirmeye çalışın. Bu şekilde daha az üzülürsünüz.

Benden size bir anne nasihati anneniz ile ilgili herseyi esinize soylemeyin. Dunyanin en kotu annesi olsa bile. Rahmetli annemin bir sozu vardi. Hersey erkek kismina soylenmez diye. Sonra doner dolasir basina kakar derdi. Belki ilerde siz anneyle iyi olursunuz. Bu sefer esiniz takar anneye. Bisi dedigindede zorunuza gider. Kollayamazsinizda sende diyordun der.

çook haklısınız. Çoğu zaman söylemiyorum ama bazen patlıyorum malesef,,,

Sanırım tip olarak babanıza benziyorsunuz ve annenizinde babanızla pek güzel anısı yok kanımca,ve kafasında babanıza karşı oluşturduğu antipatiyi size karşıda hissediyor,kendiyle çatıştığına eminim ve bu duyguları aşmak istiyip aşamadığına,bir uzmandan destek alsanız beraber belki sorun çözülecektir..
Anne sevgisine muhtaç olmanızıda anlıyorum,ama siz yinede üzmeyin kendinizi,annenizin psikolojiside iyi değil belli ki,mutlu görünsede onunda dolduramadığı boşluklar vardır içinde,siz benim annemde böyle işte diyerek,yinede sevginizle onu iyileştirip kazanmaya çalışın...
Eminim siz çok iyi bir anne olacaksınız...

İnşallah iyi bir anne olabilirm... Evet babama benziyorum tip olarak belki de ondandır. Dediğinizi yapıyorum yıllardır, benim annem de böyle işte deyip sevgimi ilgimi karşılıksız sunuyorum. Ama bazen çok ihtiyaç duyuyorum. Yani bunun bi çözümü yok biliyorum, böyle gelmiş böyle gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…