- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Vicdan herkeste bulunmuyorüstelik çocuk gönderme diye yalvarmış
o çocuklara yabancı kırk kat eller kahroldu
öz anne denen kişi görüntüleri izleyince bayılmışmış
lütfetmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vicdan herkeste bulunmuyorüstelik çocuk gönderme diye yalvarmış
bu konu her yerdeBende aynı noktaya değinecektim. Böyle mi yapılır? Tokat ataydı.
Bu nasıl talihsiz bir cümledir ya. Yani tokat atsa sıkıntı yoktu her şey sütliman. Annelik ehliyete bağlanabilse keşke. Ruh sağlığı yerinde olmayanlar anne olmasa.
Benim annem de ağır depresyon geçirdi biz küçükken, bir kere şiddete başvurmadı.
ya canım herkes o kadar bilinçli de hala okurken evlensem mi diye konu açan kimiyi de kime niye çocuk yaptın demiş ki konu sahibi,bu olayı örnek vererek kadınları hatta belki de erkekleri uyarmak istemiş.sizi bu denli kızdırıp tamam senin istediğin zaman anne olurum demeye iten şey ne onu merak ettim?
aklı başında olan her kadın kaynana ile yaşamaması gerektiğinin de bilincin de ama bin tane konu var bununla ilgili onlara da gidip böyle yorumlar yapmak mı gerekir? belki aklı başında olmayan kadınlar vardır biri bile burayı okusa bu önemli bir şey.
neyse,iyi günler.
Ayrıca gerçekten güzel bi konuya deginmissiniz ben laf sokmadim size aynı şeyleri düşünüyorum ki öneriniz için teşekkürler yazmışım yani yanlış anlasildimya canım herkes o kadar bilinçli de hala okurken evlensem mi diye konu açan kim
ailemi evliliğe ikna etmek için çocuk yapsam diyen kim
hala kayınvalidenin yanında annesini aramasına bile izin verilmeyen evde yaşayan kim
kocasının hiç bir tutacak yeri yokken düzelir diye çocuk yapmaya kalkan kim
hepsini burda okumadık mı
hiç unutmadığım konulardan biri kadın servis parası olmadığı için çocuğu anaokuluna gönderemiyordu
bi de çooook istiyormuş diye 2. çocuğu yapsam mı diye konu açmıştı
belki hala buralarda olan bir üyedir sen önce elindekine bak da 2. eksik kalsın
ya canım herkes o kadar bilinçli de hala okurken evlensem mi diye konu açan kim
ailemi evliliğe ikna etmek için çocuk yapsam diyen kim
hala kayınvalidenin yanında annesini aramasına bile izin verilmeyen evde yaşayan kim
kocasının hiç bir tutacak yeri yokken düzelir diye çocuk yapmaya kalkan kim
hepsini burda okumadık mı
hiç unutmadığım konulardan biri kadın servis parası olmadığı için çocuğu anaokuluna gönderemiyordu
bi de çooook istiyormuş diye 2. çocuğu yapsam mı diye konu açmıştı
belki hala buralarda olan bir üyedir sen önce elindekine bak da 2. eksik kalsın
ben bi kızımla beraberimAsıl suçlu o biyolojik anne
Doğurmakla anne olunmadigini görmüş olduk
Konu Sahibi size katılıyorum
Bir kadın gerçekten kendi bakabilecegi yetebilecegi kadar çocuk yapmali
Etraf ne derse desin kulak tikamali
Böyle koca düşkünü hayatımda erkek olmazsa yasayamam cinsi kadınlar da anne olmamalı
Öz anne kendi isteğiyle babaya bırakmıştır çocukları bence. İki çocukla koca bulamam diye...
olabilirKadın maddi açıdan zayıf ve çaresiz de olabilir. Parasızlıktan çocuklarını bırakmak zorunda kalan kadınlar da var.
olabilir
ama bi yerde sahip çıkamadığı yanına alıp bakamadığı çocuklar varken evlenip bi de üstüne çocuk yapınca bana pek mantıklı gelmiyor
2 yaşında çocuğu varmış yeni kocişindenBen orayı kaçırmışım. Özannenin başka çocukları da mı varmış?!??!!
O zaman iş değişir. O 2 çocuğa çok iyi baktın da gittin yenisini yaptın k.ltak derim kendisine.
amiiin inşallahO annenin de Allah belasını verdin daha diyo ki böyle mi yapılır tokat atsaydı,pess
yok arkadaşNasıl anlamazlar çocukların mahsunluğunu yahu, ellerinde morluk gördüm diyo bir de, öyle anne öyle baba olunca üvey annede bu kadar olur işte