- 20 Haziran 2019
- 51
- 26
- 25
Amin canım aminn ❤insAllah canim Allah herşeyin güzelini versin hepimize
Merhaba madameler bugün yumurtlama günüm dua edermisiniz ❤
Hayirlisi ile insallah annelik duygusunu en kisa zamanda yaşarız. Benimde adetime 2 gun var insallah olmam ya dualariniza beni de ekler misiniz
ayyyy hadi insAllah bugün gol olur kupayi da 9 ay sonra kucagina alirsinMerhaba madameler bugün yumurtlama günüm dua edermisiniz ❤
ayyyy hadi insAllah bugün gol olur kupayi da 9 ay sonra kucagina alirsinMerhaba madameler bugün yumurtlama günüm dua edermisiniz ❤
ovulasyon testlerine bakayim birMerhaba madameler bugün yumurtlama günüm dua edermisiniz ❤
Burdan resim atmasını beceremedim ven yab
ovulasyon testlerine bakayim bir
İnşAllah inşAllah dün zaten baya bi hissettim kasık ağrım çoktuayyyy hadi insAllah bugün gol olur kupayi da 9 ay sonra kucagina alirsin
gogleden giris yapip at canimBurdan resim atmasını beceremedim ven ya
Tamam canım deniyim bigogleden giris yapip at canim
ohhh masAllah gelsin bebisler bide benimkine baksana canimOvülasyon tarihleri bunlar
Ovülasyon tarihleri bunlar
Ay inşAllah kuzum ya at bakayımohhh masAllah gelsin bebisler bide benimkine baksana canim
Ya canım ben de bilmiyorum ki o üç gün yaptım hafif koyu çıktı Bugün de yaptım Çok silik bir çizgi çıktı hiç anlamadım o üç gün mü yumurtladım ya da yumurtlama günüm daha geliyor mu Anlamadım Seninki de yumurtlama gününden 1 gün önce çizgin silikleşmiş yumurtlama günü koyulaşmış3 ile 4 de mi var sanki ya koyu olması lazım her iki çizginin de
amin Canim tsk ederim ben her ihtimale karsi o günleri degerlendirdim zaten bakalim artikİnşAllah kaçırmamışsındır canım benim en yakın zamanda görürsün inşAllah yumurtlamayı
Rica ederim canım gelsin bakalım bebişler hayırlısıyla ❤amin Canim tsk ederim ben her ihtimale karsi o günleri degerlendirdim zaten bakalim artik