- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
Bi kaç gün bekle tekrar kan testi yaptır canım inşAllah vardır bebiş hafif bir çizgi görünüyoKan testi 2.3 çıktı
Aynen doktor bizzat bana söyledi 2 günde bir en sağlıklısiHergün ilişkiye girmek spermlerin azalmasına yol açiyormus internette okudum
Canim benim görümcemin 10 yıl sonra oldu suan beş buçuk aylık hamile Meyan koku içti 2 ay 3.ayda hamile kaldi ona da 15 yıl çocuğu olmayan bir kadın önerdiKan testi 2.3 çıktı
Biz 3 gündür üst uste yapıyoruz :)Aynen doktor bizzat bana söyledi 2 günde bir en sağlıklısi
Nerden aldınız, hazır mı? Nasıl yapılıyor?Canim benim görümcemin 10 yıl sonra oldu suan beş buçuk aylık hamile Meyan koku içti 2 ay 3.ayda hamile kaldi ona da 15 yıl çocuğu olmayan bir kadın önerdi
Meyan kökünü internette okudum hamilelik için yazmıyor başka şeylere faydası varmışNerden aldınız, hazır mı? Nasıl yapılıyor?
Meyan kökünü internette okudum hamilelik için yazmıyor başka şeylere faydası varmış
Hamilelik için yazmıyor da polistik over için kullanılıyor diyorMeyan kökünü internette okudum hamilelik için yazmıyor başka şeylere faydası varmış
Benim kuzenim vardı 10 bebeği olmamıştı dra gittiler yumurtalıklarında ve rahimde problem yoktu kan tahlilinde demir eksikliği çıktı vitaminsizlik vardı folis asit omega vitamin kan ilacı almaya başladı vee 3 4 ay sonra hamile kaldı şuan 1 yaşına girecek sıpa :)merhaba hanimlar ben 7 aylik evliyim 21 yasindayim ve hic korunmasiz yedi aydir bebek istiyorz siz nasil hamile kaldiniz bir kür vs bi tarif verir misiniz
Aktarcilarda var canım her sabah bir tutami bir bardak kaynar suyun içine at yarım saat beklet iliyinca iç aç karnaNerden aldınız, hazır mı? Nasıl yapılıyor?
Canim esimle doktora gittik onda vorikasel çıktı ondan hamile kalamyorumBenim kuzenim vardı 10 bebeği olmamıştı dra gittiler yumurtalıklarında ve rahimde problem yoktu kan tahlilinde demir eksikliği çıktı vitaminsizlik vardı folis asit omega vitamin kan ilacı almaya başladı vee 3 4 ay sonra hamile kaldı şuan 1 yaşına girecek sıpa :)
Bende ona aldırış etmedim görümcem diyo zaten başımiza ne geldiyse net yüzünden geldi valla onu içen hamile kalıyor zararı yok adet başında içiyorsun adetin 4. günüJe kadarHamilelik için yazmıyor da polistik over için kullanılıyor diyor
Canım inşallah hamile kalıp sağlıkla kucağına alırsın bebisini.Canim esimle doktora gittik onda vorikasel çıktı ondan hamile kalamyorum
Amin canım cümlemize tatirsin insAllahhCanım inşallah hamile kalıp sağlıkla kucağına alırsın bebisini.
Bende yok bu ay ilaç falan hiçbişey kullanmadım artık ümidim de yok açıkcası nadir geliyo aklımaGelişmeler varmi arkadaşlar :)
İşe yaradımı acabaAnladım. Bana da hayıt zerdeçal ve zeytin yaprağı ekstratı , aslan pençesi çayı ve organik şiraz özü verdi. Inşallah ise yarar. tekrar gitmende fayda var bence
evet. ondan mi değil mi bilmiyorum ama kullandıktan 1.5 ay sonra gebe kaldım kızım 1.5 yaşında şuan.İşe yaradımı acaba
Ay ya ne güzel Allah bağışlasın Allah bizlere de nasip etsin inşallahevet. ondan mi değil mi bilmiyorum ama kullandıktan 1.5 ay sonra gebe kaldım kızım 1.5 yaşında şuan.
Amin inşallah sizler gibi dileyen herkese versin RabbimAy ya ne güzel Allah bağışlasın Allah bizlere de nasip etsin inşallah