- 20 Haziran 2019
- 51
- 26
- 25
Çok üzüldüm canım inşAllah herşey gönlünüzce olurİnsAllah olmazsin canım benim eşim gitti bugün doktora sperm sayısı yirmi milyon olması gerekirken onda sadece bir milyon varmış çok üzüldüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok üzüldüm canım inşAllah herşey gönlünüzce olurİnsAllah olmazsin canım benim eşim gitti bugün doktora sperm sayısı yirmi milyon olması gerekirken onda sadece bir milyon varmış çok üzüldüm
Herseyin hayirlisi insallah. Peki doktorunuz ameliyat falan onerdi mi ? Varikosel yok mu esinizde . Gebe kalamamamizin sebebi sperm düşüklüğü, kalitesi , takviye edici seyler kullanicak misinizİnsAllah olmazsin canım benim eşim gitti bugün doktora sperm sayısı yirmi milyon olması gerekirken onda sadece bir milyon varmış çok üzüldüm
Varikosel var mı yok mu yarın ogrenicez Evet bu yüzden hamile kaalmıyormusum tabiki takviye edici gıdalar tüketerek artiricaz insAllahHerseyin hayirlisi insallah. Peki doktorunuz ameliyat falan onerdi mi ? Varikosel yok mu esinizde . Gebe kalamamamizin sebebi sperm düşüklüğü, kalitesi , takviye edici seyler kullanicak misiniz
Erkeklerde oldu mu sorun kisa zamanda cozuluyor . Kadınlarda oyle mi ? Yok yumurta çalışmıyor yok kist yok miyom yok rahim perdesi yok tupleer tikali vs.vs. benim esime de doktor ayakta muayene de teshit etmisti varikosel oldugunu ameliyat oldu durumu iyi sukur . Ama neden yok bizde bilmiyorum .Varikosel var mı yok mu yarın ogrenicez Evet bu yüzden hamile kaalmıyormusum tabiki takviye edici gıdalar tüketerek artiricaz insAllah
Aynen canım haklısın siz stres yapıyorsunuzdur o çok önemli bebeği unuttugunuz ay hamile kalacaksınErkeklerde oldu mu sorun kisa zamanda cozuluyor . Kadınlarda oyle mi ? Yok yumurta çalışmıyor yok kist yok miyom yok rahim perdesi yok tupleer tikali vs.vs. benim esime de doktor ayakta muayene de teshit etmisti varikosel oldugunu ameliyat oldu durumu iyi sukur . Ama neden yok bizde bilmiyorum .
Insalllab ya bu ay yok stres insallah takmamaya calisiyorum sözdeAynen canım haklısın siz stres yapıyorsunuzdur o çok önemli bebeği unuttugunuz ay hamile kalacaksın
Valla bende perşembe günü adet olacam belki bu ay hamile kalırım diyodum olmadı eşimde sorun çıktı inşallah sen en kisa zamanda hamile kalırsınInsalllab ya bu ay yok stres insallah takmamaya calisiyorum sözde
Insallah hep beraber cok isterim burdan hepimizin mutlu haberlerini almak ya.. ben de olan sey baskasinda olmayinca uzuluyorum. Benim olsun ama digerlerinin daha iyisi olsun . Cunku cok uzuluyoum gercekten .Valla bende perşembe günü adet olacam belki bu ay hamile kalırım diyodum olmadı eşimde sorun çıktı inşallah sen en kisa zamanda hamile kalırsın
Bu sefer öyle yapicam bakalım nolcekAynen canım haklısın siz stres yapıyorsunuzdur o çok önemli bebeği unuttugunuz ay hamile kalacaksın
Ne sorunu ciktiValla bende perşembe günü adet olacam belki bu ay hamile kalırım diyodum olmadı eşimde sorun çıktı inşallah sen en kisa zamanda hamile kalırsın
Vorikasel çıktı canım ileri derecede hemde ondan sperm sayısı azalmis bugün özel hastanede ameliyat olacak hayırlı dualarınizi bekleriz bide sana bisey soracam eşimin kan tahlilleri iyi çıktı da çocuk referans aralıkları erkek çocuk yazıyo bu nedemekNe sorunu cikti
Bende bilemedimVorikasel çıktı canım ileri derecede hemde ondan sperm sayısı azalmis bugün özel hastanede ameliyat olacak hayırlı dualarınizi bekleriz bide sana bisey soracam eşimin kan tahlilleri iyi çıktı da çocuk referans aralıkları erkek çocuk yazıyo bu nedemek
Evet canım neden sordun ben erken yumurtluyorumAdetinizin bittibittiği gün iliskiye giryor musunuz
Yumurtlama belirtisi oluyormu yumurta aki kivaminda akinti gibiEvet canım neden sordun ben erken yumurtluyorum
Evet canım yogun oluyor baya benim Adetime 25 günde bir olduğu için 11.günde yumurtluyorumYumurtlama belirtisi oluyormu yumurta aki kivaminda akinti gibi
Benimde 26 gunde oluyordum şimdi 25 günde oldumEvet canım yogun oluyor baya benim Adetime 25 günde bir olduğu için 11.günde yumurtluyorum
Kızlar 11 yıldır bekliyorum psikolojik olarak mı görüyorum yoksa öizgi var mı yardım edin
Kan testi 2.3 çıktıGörüyorum sanki silik bişey ama cok az erken gebelik testi yapın canim