- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.869
- Konu Sahibi subjectflora
yorumsuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz bence alıntıladığınız arkadaşla beraber dedikodu gurubu kurup orda insanların ne kadar ahlak yoksunu olduğunu toplumumuzun nereye gittiğini falan konuşun.. çünkü burda pek tatmin olamıycaksınız gibi gözüküyo.. Biz sanatçı değiliz burda kimseye örnek olmak gibi bi sorumluluğumuz yok +18 konular zaten höt-döt diye insanları yaptıklarıyla veya yaşantılarıyla yargılayarak topluma mesaj veremeyiz. Yeter artık bence.
Siz niye burada herkese bir cevap verip tartışma ortamı oluşturuyorsunuz anlamadım. Sadece sanatçıların topluma örnek olduğunu düşünüyorsanız bu sizin dar görüşlülüğünüz. Burada yazdıklarınızla bile kaç kişiye ulaşıp fikirlerinizle örnek olduğunuzun farkında bile değilsiniz.Siz bence alıntıladığınız arkadaşla beraber dedikodu gurubu kurup orda insanların ne kadar ahlak yoksunu olduğunu toplumumuzun nereye gittiğini falan konuşun.. çünkü burda pek tatmin olamıycaksınız gibi gözüküyo.. Biz sanatçı değiliz burda kimseye örnek olmak gibi bi sorumluluğumuz yok +18 konular zaten höt-döt diye insanları yaptıklarıyla veya yaşantılarıyla yargılayarak topluma mesaj veremeyiz. Yeter artık bence.
Herkes kişiliğini karakterini uslubuyla belli etmiş bence..Ya sen ne kadar kişiliksiz bir insansın işin gücün yok buraya bi yararın da yok anca onu bunu alıntılayıp cırlarsın başka bi kapasiten de yok yazık.
Polemik bitti hala laf sokma çabasındasın ben seni mi alıntıladım sana batan birşey mi var da hala benim hakkımda konuşabiliyorsun? Burada anca duyar kasarsın gereksiz insan. Sen ve senin gibiler yüzünden insan siteden soğuyor boş kafalı.
Mune beni banlayıp bu şahsı banlamaman göz doldurdu. Şimdi savunursun kendini kibleseydin diye, şimdi kibliyorum ha ama onu da kabul etmezsin 2.üyelikle kibledin diye
Burada car car konuşuyor ama ban yok ne güzel de ayrımcılık ama.. tabi bu sitenin yalaka üyeye ihtiyacı var pardon bunu atlamışım
Sadece ben değil birçok kişi farkında yaptığınız ayrımcılığın. Burası benim için güzel zaman geçirdiğim bir yerdi ama boş kafa insanlar ve onlara verdiğiniz primle artık bulunmak istemediğim bir yer oldu. İstersen sinsirella hesabımı iptal et ister aylarca banla ama hak yediğin aklının köşesinde bulunur umarım Mune.. seni sever sayardım ama malesef adaletsiz davrandın çok kez. 2009dan beri burdayım ama ilk kez cidden böyle kafasız üyelere sabrımın kalmadığı son nokta burasıymış. Şuraya kendimce iki üç yorum yaptım iletime de yazmama rağmen alıntılanmaya devam edildim. E ağır kezbanlık bunu gerektirir, algısı olmayan insan çok. Beni bilen bilir kimseye saygısızlık etmem üstüme gelinmediği had aşılmadığı sürece, ama bazıları bu dili hakediyor ne yazık ki. Son olarak, hakkımda şu saatten sonra kim ne "dedikodu" ederse emin olsun bi şekilde karşısına çıkacak o fesat düşüncesi. Şu sosyal plartformda düşmanım çok, dostum sayılı(onlar kendilerini biliyorlar, dobra olmaya fesatlara çetelere bulaşmamaya dikkat etsinler:)) bunu buraya yazmak bu siteye böyle veda etmek istemezdim ama belki bundan sonra adeletli davranılır temennisiyle..
(Edt:kezbanlar alıntılamasın)
Çok ilginç yuh diyorumMahkeme karari olmadan anne karninda babalik testi mumkun mu? Iki kisi var ve ikisinin de ayni anda mi ornek vermesi gerekiyor? Yoksa en yuksek ihtimal olan kisi sadece ornek verse olur mu
Cevabı biliyorum; ama söylemeyeceğim. Ulu orta konu açıp, bilgi istiyorsanız eleştirileri de kabul etmek zorundasınız, size ne diyemezsiniz. Diyorsanız da ben de madem bana ne, cevabı söylemiyorum derim. :) Eleştiri duymadan cevap almak istiyorsanız, avukata gideceksiniz, o parasını alır, sadece bilgisini verir, eleştirmez. Onların işi o. Bu platformun amacı birilerine bedava avukatlık hizmeti vermek değil.size ne ya? Ahlaki degerleri sizden ogrenecek degilim birincisi ayni anda olan bi sey degil bir ay fark var arada, ikincisi hayatimda ilk defa o donemde boyle bi sey oldu, ucuncusu de istersem 10 kisiyle birlikte olurum size ne? Ben buraya ya ben boyle bi bok yedim de, yargilanmak istiyorum hadi beni yargilayin nasil olsa agzi olan konusur bu da sizin en iyi yaptiginiz sey, hadi herkes elestirsin diye yazmadim. Herkesin kendi hayati kac yasina gelmissiniz ama bunu ogrenememissiniz, yazik... gercekten bu konuda bilgisi olanlarin yazmasini istemistim. Sizin gibi bilgisi olmadan her konuya laf olsun diye karisan kotu kalpli ve anlayissiz kisilerden yorum almak icin degil
Kadın eleştirilmek için değil anne karnında dna testi yapılabiliyor mu diye sormuş zaten bu ne çirkin üslup yaBizi ilgilendirmezse buraya yazmayacaksın o zaman
100 kişide olabilir kime ne?Ne gunlere kaldik. 2kisi olduguna hic inanamasim gelmedim bence iyi bi dusun 20 olmasin
Size tesekkur ederim hakaret icerikli yorum yapmayan sinirli kisilerden oldugunuz icin. Insanlara saldirmak degil fakat onlar bana saldiriyorlar su an hem de tanimadan bilmeden en sevdikleri seyi yapiyorlar insanlari yargilamak. Onceden ben de yapardim bunu ama kinama kinanirsin olayini sonuna kadar yasiyorum su anda. Her neyse konu bu degil de aldirmak istedim evet o yuzden bir suru doktor dolastim fakat bu hafta itibariyle bebrgin alinmasi mumkun degil. Sadece amniosentez ile belirlenen genetik hastaliklar down sendromu gibi sebeplerle gebelik sonlandirilabilirmis. Bugun o test icin cerrahpasaya gidicem. Gebeligimi ilk ogrendigim anda onceligim gebeligi sonlandirmak oldugu icin o konuda arastirmalara yonelmistim fakat aldiramayacagimi anlayinca su an babalik testi olayinin ustune gidiyorum. Tabi ki benim bebegim ama inanin su psikolojide insan merak ediyor bi sekilde zaten pismanlikta agir basiyor.
Sizce iki kişiyle aynı zamanda beraber olmak çok mu doğal?