Anne karninda babalik testi

modern olmak onu değil sizden farklı düşünenlere de saygılı olmayı gerektiriyor sayın karşı mahalle sakini :)
Ahaha. Ama ben durup dururken yazmadim. Ustteki yoruma istinaden yazdim. kadinin sadece nikahli kocasiyla birlikte olmasini eziklemeye calisan yoruma. Yoksa banane kim kimle naparsa yapsin.

Peki. Konu hakkinda bilgim yok ben gittim o zaman banlanmadan. :))

Peki. Konu hakkinda bilgim yok ben gittim o zaman banlanmadan. :))
Anlayışınız için teşekkür ederim, birde sizin yorumunuz üzerinden herkesten ricam uygun bulmadığınız, kötü üslup olarak nitelendirdiğiniz yorumlara cevap verip bir tartışmaya mahal vermemek adına kötü içerik yapmanız daha uygun olur.

bu konuda takip edip yorum yapmadıklarım arasındaydı.
kız pişmanım dedi defalarca yerden yere vuranlar laf sokup on dur yirmi dir diyenler yargı mekanizması zaar.
kaldı ki kimin neyinin affedilip neyinin affedilmeyeceğine hiç bir kul görüş bildiremez. cüretleri hayranlık uyandırıcı.
aynen dediğiniz gibi basit bir soru varsa bilgin, fikrin yaz yoksa yazmayıver ..

Risklerini doktorunuzla konuşun.
Bebeğinizin doğmasını beklememek hamilelik ve doğum zamanında baba ile olan iletişiminiz için doğru olacaktır.

sen demin başka bir konuda neden banlandığımı anlamıyorum yanlışlık mı oluyor acaba diyen üye değilmisin? :))
Evet cnm ama yorum yapma hakkımda var demi ama gorusumu söylemektede özgürüm banlinirsamda basım gözüm üstüne böyle şeylerde tahammül ederm diye bişey demedim .kendi görüşlerini normallestirip insanlara yorum yapmak kadar saçma birşey yok çünkü

Ayrıca ben konu sahibini yargilamadim ne durumda asıl böyle olduğunu Allah bilir kendi kendime yorum yapıp kimsenin günahını alamam.ben aylık ilişkiyi normal gösteren bayana yorumda bulundum,çünkü toplumumuzda böle bişey sozkonusu bile olamaz bana göre...

Bende gidiyorum haklısınız aslında dışardan üye olmadan önce nekadar aydınlatıcı bir site diye düşündüm ve üye olup yakından takip etmek istedim şimdi kendimi tutamıyorum cenem düşüyor tekrar özür dilerim.

Ne demek ya babasının kim olduğu önemli değil? Kendiniz için doguracaksiniz ne demek? Neseb nasıl bilinecek o zaman? Veya hadi bu çocuk kardeşiyle evlendi ilerde? Kanuna bile aykırı bu dediğin, nesebin doğru tutulmasi var kanunda Oyuncak mi bu çocuk annenin kendi için doğurup oynamasi icin? Bu çocuğun babayı bilmeye hakki yok mu? Allahım böyle düşünen insanlar da var ne günlere kaldık!!

Ben konu sahibini eleştirmedim. olan olmuş. Fakat darkmore' un yorumları beni bitirdi. Sen babanın kim olduğunu bilmeden yaşamak ister miydin ey geniş mideli?

Hemen hemen aynı zamanlarda doğuracağı z öncelikle saglikla kucaginıza alırsınız umarim. .2 ilişki 1 er ay zaman aslında haftasına göre belli olur ama sanırım siz de adet duzensizligi ya da üstüne görme denilen olan yaşanıyor. .benim düşüncem suan hamileligi ni stresli geçirme. .doğsun kan ver..kimin se kimin ..ayrıca babalar babalık yapmaya niyetli mi? Kim ne derse desin sen o çocuğa yetersi n..bu konunun fake olmadigini dusunerek bir de sana tavsiyem bu kk kadınlarının çoğu bayılır yüklenmeye. .burdan kk kadınlarına sesleniyorum..kimin başına ne zaman ne gelecek belli olmaz..diyelim siz cok ahlaklisiniz ya..siz olmasan iz çocuğunuz kardeşi niz var..

Ben konu sahibini eleştirmedim. olan olmuş. Fakat darkmore' un yorumları beni bitirdi. Sen babanın kim olduğunu bilmeden yaşamak ister miydin ey geniş mideli?

cidden o yorumdan bunu mu çıkardınız? okuduğunu anlamayıp burada insanlara pervasızca hakaret etmek sizce doğru mu? kibledim.

Ben sunu merak ettım
Hamıle oldugunu nasıl anlayamadı konu sahıbı
Cıdden merak ederım hep
Aylar gecıyor ama anlasılmıyor

Konu sahibine çok kırıcı yorumlar yapılmış, eleştiri yaparken de nazik bir dille yapılabilir.
Ancak çok eşliliği de normalleştirmek ne kadar doğru?
Bir kadın şöyle bir konu açsaydı; sevgilim hem benimle hem de başka bir kadın ile cinsel birliktelik yaşamış ve kadın gebe kalmış yazsaydı adam %100 haksız bulunup eleştirilmeyecek miydi?

Ben cevabını yazdım, davulla zurnayla çift nikahla evlendiğimiz, ısrarla çocuk isteyen adamlar kaçtı. Baba maba yok ortada. Bu adamlar mı baba olacak. Ben bu halinde babaevinde itiş kakış ocuğumu büyütmeye çalışıyorum. Bırak testini tustini, hamileliğin tadını çıkar. Bebek doğunca kime benziyorsa baba odur. Hem anne adayımızın üstüne gitmeyin. Moralini bozmayın. Onun bebeği de bebek. Buna benzer olay yengemin başına geldi. Dayım çok dövüyordu. O da babaevinde gitti. Bunu zengin toprak sahibi diye vermişler birine bir ay içinde. Bebeğin kimden olduğu tartışma oldu. Anlamadan dinlemeden yatgısız infaz yapmayalım. Hepimiz aynı şartlarda değiliz.

Ben sunu merak ettım
Hamıle oldugunu nasıl anlayamadı konu sahıbı
Cıdden merak ederım hep
Aylar gecıyor ama anlasılmıyor

Grip olduğumu zannedip doktora gitmesem doktor gebelik testi de yapalım demese ben de hamile olduğumu anlamazdım, mide bulantısı gibi sorunlarım olmadı, zaten düşük tansiyon sorunu yaşayan biri olduğumdan tansiyonumun düşmesini bir sebebe bağlamıyordum, regl olmamamı da genç kızken yaşadığım düzensizliğe bağlamıştım, tat alma, grip olacakmış gibi keyifsiz hallerimin hava sıcaklığının düşmesinden kaynaklı olduğunu zannetmiştim ki ben gebeliğimi öğrendiğimde son regl tarihimin üzerinden 1,5 ay geçmişti bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…