-
- Konu Sahibi subjectflora
O zaman ahlaksizliginizi buray yazmayin insanlarda konus masın cokmu normal yaptiginiz utanmadan birde yazmissiniz zina bir yana birde kim olduğu bile belli degil Allah biraz utanma versin sizesize ne ya? Ahlaki degerleri sizden ogrenecek degilim birincisi ayni anda olan bi sey degil bir ay fark var arada, ikincisi hayatimda ilk defa o donemde boyle bi sey oldu, ucuncusu de istersem 10 kisiyle birlikte olurum size ne? Ben buraya ya ben boyle bi bok yedim de, yargilanmak istiyorum hadi beni yargilayin nasil olsa agzi olan konusur bu da sizin en iyi yaptiginiz sey, hadi herkes elestirsin diye yazmadim. Herkesin kendi hayati kac yasina gelmissiniz ama bunu ogrenememissiniz, yazik... gercekten bu konuda bilgisi olanlarin yazmasini istemistim. Sizin gibi bilgisi olmadan her konuya laf olsun diye karisan kotu kalpli ve anlayissiz kisilerden yorum almak icin degil
Mune bu konuya kilit vursanız çok iyi olur bence bazı yorumlar gerçekten çok üzücü...
İnsanın kendi hemcinsine bu kadar ağır ithamları hiç hoş değil konu her ne olursa olsun...
Herkes ağzından çıkana dikkat etmeli gelecekte kim ne yaşar görür bilinmez !
KINAMA YAŞAMADAN ÖLMEZSİN...
Mahkeme karari olmadan anne karninda babalik testi mumkun mu? Iki kisi var ve ikisinin de ayni anda mi ornek vermesi gerekiyor? Yoksa en yuksek ihtimal olan kisi sadece ornek verse olur mu
Merak ettim siz ve sizin gibiler nasıl lar ? Neleriyle gurur duyuyor sunuzrabbimin günah yazdığı herşeyi şiddetle kınıyorummm..
fikrini söylemek çok mu ağır bence ağır laf görmemiş kimse
yoksa çok ağır sözler var söylenecek. böyle hemcinslerimi gördükçe
kendimle ve benim gibi olanlarla gurur duyuyorum.
hanimefendi herkes sizin inancinizda mi olmak zorunda ? kendi inanciniza gore insanlari yargilayamazsiniz , sadece kendiniz inandiginiz sekilde yasarsiniz , herkesin dogrusu kendine ve bu ulkede herkes de musluman degil bi sunu anlayamadinizrabbimin günah yazdığı herşeyi şiddetle kınıyorummm..
fikrini söylemek çok mu ağır bence ağır laf görmemiş kimse
yoksa çok ağır sözler var söylenecek. böyle hemcinslerimi gördükçe
kendimle ve benim gibi olanlarla gurur duyuyorum.
Dunya kadinlarin kimin eli kimin cebinde olmadigi soyun sopun karistigi sizin mahallenizden de ibaret degil yalniz.
Ayy bi de bu yorumu bana istinaden yazmış.. alıntı yapmadığı için (belki korkmuştur) fark etmemiştim.Ben 5 gün banlandıysam bu şeyin süresiz banlanması gerek bence.
Benim yorumuma istinaden yazdığın için sana cevap verme ihtiyacı hissettim. Ben kendi yaşam tarzım, inancım hakkında açık vermeden, tamamen sağduyulu ve tarafsız bir yorum yazmıştım. Nasıl bir insan olduğumu bilmeden bana hakarete varan bir karşılık vermişsin, bu senin ayıbın.Dunya kadinlarin kimin eli kimin cebinde olmadigi soyun sopun karistigi sizin mahallenizden de ibaret degil yalniz.
Ben de gelecek için bahsettim yalnız...Su amda dogmamis bir bebek emin olun anne karninda acaba babam kim diye dusunmuyordur. Benim mesajimdan sunu bir turlu anlamadi kimse, en sonunda yazdim yani.
Hele bir dogsun arkadaslar,bu ne acele? Her seyin yeri var zamani var. konu sahibi su anda kafayi buna yorup uzulse bunun ne faydasi var? Kendisine de cocuguna da ne yarari var? Elbet ogrenir babasini cocuk ama
Musadenizle dogsun once
Evet 1 ay arayla iki kişiyle birlikte olmak gayet sıradan.
Dünya kadınların seks hayatının evlendikten ölene dek tek bir erkekle yorganın altından ilişki yaşamaktan ibaret olduğu sizin mahallenizden ibaret değil.
Size değil bu hanım arkadaşa yönelik yazılmış o yazı. Ve bu konuda haklı. "Benim gibi düşünmeyen konuşmamalı"ya tepki vermiş kendince.Benim yorumuma istinaden yazdığın için sana cevap verme ihtiyacı hissettim. Ben kendi yaşam tarzım, inancım hakkında açık vermeden, tamamen sağduyulu ve tarafsız bir yorum yazmıştım. Nasıl bir insan olduğumu bilmeden bana hakarete varan bir karşılık vermişsin, bu senin ayıbın.
Yaşadığın ufacık minnacık yerden çıkarsan (mahallen önemli değil kafandan bahsediyorum) seni bizim tarafa beklerim, belki bu sayede bir iki şey öğrenirsin.
Sen bı konuşma ya. Tahammül edemiyorum sana. Banlanmak falan umrumda değil. İsteyen kib.lesin. Sen ne dediğini kendin bilmiyorsun ki bir de anlaşmalardan bahsediyorsun. Eğitim şart!Hayir bunca tartismaya da anlam veremedim. Kadin gelin cocuguma bakin demis gibi tepkiler geldi. Bize ne yahu isterse bin kisiyle birlikte olur. Onun bedeni,onum hayati ve onun ozgurlugu. Cocuguna baba aramiyor kadin. Zamani gelince zaten cocuk babasini ogrenir. Su anda cocugun sag salim dogmasi babasinin kim oldugundan daha onemli. Kaldi ki kadin zaten pisman,zaten uzgun. Herkes ahlak dersi vermese cok guzel anlasacagiz da. Olmuyor iste olamiyor.
Tahammul edemiyorsaniz gozardi edebilirsiniz.Sen bı konuşma ya. Tahammül edemiyorum sana. Banlanmak falan umrumda değil. İsteyen kib.lesin. Sen ne dediğini kendin bilmiyorsun ki bir de anlaşmalardan bahsediyorsun. Eğitim şart!
Çok sağolun bilgilendirdiginiz için 'bı manyak üye'Tahammul edemiyorsaniz gozardi edebilirsiniz.
Çok sağolun bilgilendirdiginiz için 'bı manyak üye'Tahammul edemiyorsaniz gozardi edebilirsiniz.