- 16 Kasım 2017
- 193
- 180
- 34
-
- Konu Sahibi subjectflora
Haaaa tmm sustumSite kurallarını okumanı öneririm tatlım. Orada sadece küfür argo demiyor. Polemik de var :)
Siradanmi nerde yaşıyorsunuz siz acaba çok nadir bence sizin görüşünüz de insan var .bizim toplumumuzda böyle cnm gayri meşru ilişkiler e yer yok bir ay arayla birlikte olmak gayet sıradan nedir gerçekten pesssEvet 1 ay arayla iki kişiyle birlikte olmak gayet sıradan.
Dünya kadınların seks hayatının evlendikten ölene dek tek bir erkekle yorganın altından ilişki yaşamaktan ibaret olduğu sizin mahallenizden ibaret değil.
Bebeğin doğmasını beklemeyecek kadar mı ciddi durumMahkeme karari olmadan anne karninda babalik testi mumkun mu? Iki kisi var ve ikisinin de ayni anda mi ornek vermesi gerekiyor? Yoksa en yuksek ihtimal olan kisi sadece ornek verse olur mu
Burda küfür yada argo birşey yok bunun için banlanmamda ayrıca tuaf geldi ona bakılırsa sizin hiç sitede olmamanız gerekir @hanmadi
Evet size katılıyorum bende dahil bazen yaptıysamda insanlardan özür dilerim konular yalandan da olsa yönetim kapatır bizim işimiz değil hiçbir üye kırıcı şeyler yazmasın yazamasınMune abla bakabilir misin konu sahibine yardımdan çok hakaret ve saldırma amaçlı konuyu saptırmaya çalışan kişiler var
Valla ben cevap olarak yazdim. Yorganin altinda nikahli kocasiyla sevisenler bizim mahalleymis. Sanki cok anormal bir sey gibi. Mahalleye dikkat burda. Ne denmeye calisildigi gayet acik o vurguyla. Illaki ayda bir parntner degismeliyiz sanirim. Modern olmak bunu gerektiriyor cunku.Ooooo sizin mahalle bizim mahalle, soy sop cep cepken derken yine düşüncelere saygısızlık gırla gidiyor.
Konu sahibesinin hayatı kimseyi ilgilendirmez, konunun içeriği babalık testi, buna cevabınız varsa buyurun.
Valla ben cevap olarak yazdim. Yorganin altinda nikahli kocasiyla sevisenler bizim mahalleymis. Sanki cok anormal bir sey gibi. Mahalleye dikkat burda. Ne denmeye calisildigi gayet acik o vurguyla. Illaki ayda bir parntner degismeliyiz sanirim. Modern olmak bunu gerektiriyor cunku.
Siradanmi nerde yaşıyorsunuz siz acaba çok nadir bence sizin görüşünüz de insan var .bizim toplumumuzda böyle cnm gayri meşru ilişkiler e yer yok bir ay arayla birlikte olmak gayet sıradan nedir gerçekten pesss
Diğer yorumu da okudum, karşılıklı ayıp ettiğinizin farkına varırsınız umarım, ki zaten uyarım herkese.Valla ben cevap olarak yazdim. Yorganin altinda nikahli kocasiyla sevisenler bizim mahalleymis. Sanki cok anormal bir sey gibi. Mahalleye dikkat burda. Ne denmeye calisildigi gayet acik o vurguyla. Illaki ayda bir parntner degismeliyiz sanirim. Modern olmak bunu gerektiriyor cunku.
Diğer yorumu da okudum, karşılıklı ayıp ettiğinizin farkına varırsınız umarım, ki zaten uyarım herkese.
Konu ne üyenin birlikteliği, ne yaşam tarzı ne de başka birşey, sorusu çok açık ve net, kimse bir diğerinin düşüncesini yargılamadan soruya odaklanırsa sevinirim.
BiZde genetik problem var ben bile göze alamam mecbur olmasan tabi hamile değilim ama bence de doğsun hayırlısıyla Doğuma az kalmış zatenÖzel laboratuvarda yaptırabilirsin ücreti ile. Mahkeme kararı falan gerekmiyor diye biliyorum. Ama amniyosentez yaptırman lazım bunun için de bir kadın doğumcu ile görüşmen lazım yine özelde. Devlette bunların hiçbirini keyfi yapmazlar. Ama bebeğin babasının kim olduğu doğurup doğurmamanı etkilemeyecekse doğumu bekle derim , çünkü amniyosentez enfeksiyon, düşük , erken doğum gibi ağır riskleri olan bir işlem. Amacın sadece merakını gidermekse bekle ama çocuğu aldırmayı düşünüyorsan bişey diyemeyeceğim...
Görüyorsunuz durumu, 2 gündür de konu sahibesi aydınlanabilsin diye konuyu açık tutma çabam bir yana, sözlü uyarılarda yapıyorken, sorarım sizlere banlayan mı banlanan mı suçlu bu durumda?sen demin başka bir konuda neden banlandığımı anlamıyorum yanlışlık mı oluyor acaba diyen üye değilmisin? :))