Anne karninda babalik testi

konuya yorum yapmayacağım şunu belirtmek istiyorum bazı yorumlara karşı öncelikle ülkeniz tecavüz ,taciz,ensest konusunda ilk sıralarda olduğumuzu yazan kişilere şunu sçylüyorum yurt dışında çocuklarla ilgili mesleklerde çalışmış oralarda yaşamış olsaları bilirlerdi ki çocuklar neler yaşıyor ve ne devlet ne medya hiç bir şekilde bu konularla ilgilenmiyor görmezden geliyor yok sayıyor,sonra kendi ülkesini bu kadar hakir görmezdi nekadar ülkeyi kötülemeye meraklı insanlar var allah ıslah etsin

Kadının cinselliğinden çok başka şeylerle ilgilensek belki ülkemizi değiştirebilirdik.
Ve evet İsveç gibi ülkeler tecavüz sayısı olarak bizden yüksek çünkü buradaki bazı ahlak timsali kadınlar gibilerden korktuğumuz icin olayı polise yansıtamıyoruz. Hoş, yansıtsak da tecavüzcü kaç yıl ceza alıyor ki sanki.

Kadına çocuğa hayvana şiddet tecavüz almış başını gitmiş biz hala kendi isteğiyle sevişeb kadınları yargılayalım böyle. Bize neyse.

Siradanmi nerde yaşıyorsunuz siz acaba çok nadir bence sizin görüşünüz de insan var .bizim toplumumuzda böyle cnm gayri meşru ilişkiler e yer yok bir ay arayla birlikte olmak gayet sıradan nedir gerçekten pesss

Konu sahibi ne yaptı acaba? Banı kalkmış ama sesi çıkmıyor. İnşallah bebeğe zarar verecek bir karar vermez

Özel laboratuvarda yaptırabilirsin ücreti ile. Mahkeme kararı falan gerekmiyor diye biliyorum. Ama amniyosentez yaptırman lazım bunun için de bir kadın doğumcu ile görüşmen lazım yine özelde. Devlette bunların hiçbirini keyfi yapmazlar. Ama bebeğin babasının kim olduğu doğurup doğurmamanı etkilemeyecekse doğumu bekle derim , çünkü amniyosentez enfeksiyon, düşük , erken doğum gibi ağır riskleri olan bir işlem. Amacın sadece merakını gidermekse bekle ama çocuğu aldırmayı düşünüyorsan bişey diyemeyeceğim...

İki kişinin aynı anda örneği vermesi gerekmiyor. Fakat aksiyon sıvısı alımında herzaman risk vardır. Bebek doğduktan sonra çocuktan alınan saç örneği ile iki kişiden alınacak saç örnekleri ile DNA testi yapılabilir.

Mune abla bakabilir misin konu sahibine yardımdan çok hakaret ve saldırma amaçlı konuyu saptırmaya çalışan kişiler var
Evet size katılıyorum bende dahil bazen yaptıysamda insanlardan özür dilerim konular yalandan da olsa yönetim kapatır bizim işimiz değil hiçbir üye kırıcı şeyler yazmasın yazamasın
Hiçbir hayat dalga geçilecek kadar kolay değil herkesin bir trajedisi var kimse kimse gibi yaşamak zorunda değil
Ortada dünya ya gelecek bir masum var üstelik

Ooooo sizin mahalle bizim mahalle, soy sop cep cepken derken yine düşüncelere saygısızlık gırla gidiyor.

Konu sahibesinin hayatı kimseyi ilgilendirmez, konunun içeriği babalık testi, buna cevabınız varsa buyurun.

Valla ben cevap olarak yazdim. Yorganin altinda nikahli kocasiyla sevisenler bizim mahalleymis. Sanki cok anormal bir sey gibi. Mahalleye dikkat burda. Ne denmeye calisildigi gayet acik o vurguyla. Illaki ayda bir parntner degismeliyiz sanirim. Modern olmak bunu gerektiriyor cunku.

modern olmak onu değil sizden farklı düşünenlere de saygılı olmayı gerektiriyor sayın karşı mahalle sakini :)

Siradanmi nerde yaşıyorsunuz siz acaba çok nadir bence sizin görüşünüz de insan var .bizim toplumumuzda böyle cnm gayri meşru ilişkiler e yer yok bir ay arayla birlikte olmak gayet sıradan nedir gerçekten pesss

sen demin başka bir konuda neden banlandığımı anlamıyorum yanlışlık mı oluyor acaba diyen üye değilmisin? :))

Diğer yorumu da okudum, karşılıklı ayıp ettiğinizin farkına varırsınız umarım, ki zaten uyarım herkese.

Konu ne üyenin birlikteliği, ne yaşam tarzı ne de başka birşey, sorusu çok açık ve net, kimse bir diğerinin düşüncesini yargılamadan soruya odaklanırsa sevinirim.

şimdi banım yarım saat önce kalktı,ama bu konuya yazmazsam içimde patlayacak sinirim. ne yapayım yahu? gidiyorum ben.

BiZde genetik problem var ben bile göze alamam mecbur olmasan tabi hamile değilim ama bence de doğsun hayırlısıyla Doğuma az kalmış zaten

sen demin başka bir konuda neden banlandığımı anlamıyorum yanlışlık mı oluyor acaba diyen üye değilmisin? :))
Görüyorsunuz durumu, 2 gündür de konu sahibesi aydınlanabilsin diye konuyu açık tutma çabam bir yana, sözlü uyarılarda yapıyorken, sorarım sizlere banlayan mı banlanan mı suçlu bu durumda?
İçeriğin nesi anlaşılmadı bilmiyorum ki, üye gelin beni yargılayın dememiş, bebeği doğurunca ne yapacağım dememiş, ay ben bu çocuğu istemiyorum da dememiş, babalık testini sormuş, soru zor yerden mi geldi ki acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…