Anne karninda babalik testi

Ben sizi anliyorum ama siz beni anlamamak icin direniyorsunuz.
Ben bunu yanlis buluyorum diyorum.
Sordugunuz icin soyluyorum. Duzgun bir ifade ile. Sorulmayan bir noktada
Hii demek metressin, kac kisi var boyle metreslik yaptigin.. iyi kazaniyormusun bari... bu sekilde asagilama yapmiyorum.
Yada yapilmiyor. Ahlak bekcisi denildigi icin elestiriyorsunuz.
2 degil 20 olsuna sesiniz cikmiyor.
Bizler uslupla ilgileniyoruz
Sizin ne ile ilgilendiginiz ortada.
Bence de tartismaya gerek yok. Size de iyi gunler artik.

Ablacım o sizin bahsettiğiniz olay çok sonra, benim tepki koyduğum mesajlar ilk üç sayfada, daha kimse kimseye kötü bir şey dememiş, aşağılamamışken, normal sınırlar içerisinde eleştiri yapan insanlara gösterilen tepkiye tepkim. Hakaret eden insanlara bu tepki gösterilse zaten kimsenin bir şey demeye hakkı olmaz. Ama normal sınırlar içerisinde eleştiri niteliğindeki yorumlara tahammül edemeyen insanlar, gelip de burada herkesin hayatı kendine diye savunma yapmasınlar, öyle düşünceleri olsa hiçbir konuda eleştiri yapmamaları gerek; ama neredeyse her konuda ben bu üyerlerin eleştirili yorumlarını görüyorum. Koydukları tepkinin nedeni bizim gibi düşünmeyeni sustaralım, hayat tarzımıza müdahele artmasın. Yoksa cidden dertleri hakaret ya da birilerini aşağılmak olsa, herkesten önce konu sahibi birilerine saldırıp, hakaret etmeye başlamış, ilk ona müdahele edilirdi. Ben dertlerinin hakaret ya da birilerinin yargılanması olduğunu düşünmüyorum. Ama bu da etki-tepki yaratıyor, bizi susturmaya çalışıyorlar diyip, savunma iç güdüsü ile bu sefer de karşı taraf kendi yaşam tarzını korumak için aynı yola gidecek. Kutuplaşmalar böyle böyle başlıyor.
Sevgili üye, o bir örnek. Kafam başka yerde olduğu için sanırım ben kendimi ifade edemiyorum. Bu platformda açılan tüm konular, şahısların özel hayatına dayanıyor. Hayat görüşü, herkesin hayatı kendini ilgilendirir, olan birinin, bu platformda hiçbir konuya eleştirel yorum yapmamış olması gerek. Eleştirel yorumlar getirip, sonra bu yorumu yapıyorsanız, o zaman denir ki diğer konularda niye insanları eleştiriyordunuz onlarınki de özel hayat.
Evet ben hakaretlerle ilgilenmiyorum; ama zaten buradaki üyelerin de ilgilendiğini sanmıyorum; çünkü zaten ilk hakaret etmeye başlayan konu sahibi ve güya hakarete karşı olduğu için konu sahibi yanında olan kimse bir şey dememiş. Buradakilerin derdi hakaret olduğu zaman, ben de o konuda yorumumu yaparım. Iyi günler.

Son düzenleme:
Arkadaslar karşınızdaki kişiyi tanımadan yargiliiorsunuz.ya istemeden zorla olduysa ve hukuk mücadelesi veriyorsa ve ya daha başka bir konu.

Pek bilgim yok.
Zaten size ne diye başlayan mesajınızda bu durumun içine bile isteye, keyfinize,çok modern hayat tarzınızdan ötürü düştüğünüz çok belli.
Böyle içinden çıkılması zor soruları iki cümle ile soranlara yorum yapmak da anlamsız geliyor.
Esas en ilginç olan ise o rahat, bilir kişi tavrınızın zor durumun içine düşünce nereye kayboluyor olduğu..

Oncelikle.
Konu sahibi;
Kac yasindasin bilmiyorum ancak ertesi gun hapi bir korunma yontemi degildir. Veya kurtaj..
Iliskiye girmeyi biliyorsan korunma yontemlerini de bileceksin.
Ha bicbir yontemin %100'ü yoktur orasi ayri.
Ama ben senin korundugunu da sanmiyorum ki ertesi gun hapi icmissin..
Benim seni yargilayacagim tek konu budur.
Soruna gelirsek.
Once tek tek bunu yapan tum hastaneleri gez, fikir al.
Riskleri neler ogren.
Ona gore hareket et.
Bebegi zaten "aldiracaktim ama haftasi gecmis almiyorlar" diyerek gozden cikarmissin ama ictigin ertesi gun hapi herhangi bir zarara neden olmus olabilir. Amniyosentez oneririm.
Baska da bisey demeyecegim.

Yanlışlık olma ihtimali yok, evet banlanmak kötü bir histir ama banlayan taraf olarak banla geç yapamam, vicdanen de rahatsız olurum o yüzden kötü içerik yapılan yorumları mutlaka okurum, hatta bir sürü konuya bakmak zorunda olmadığım, yoğunluk olmayan zamanlarda konuyu, yorumları da okurum ki banlanan kişileri kışkırtan birileri varsa onları da görüp işlem yapabileyim.

Tabii bu aralar kötü içerik yapılan konuları tamamen okumam mümkün olmuyor o başka mesele.

Topikte bir arkadaşımızın yorumunu daha gördüm, banlanmayanlar var yazmış sanırım, kötü içerik bizim gözümüz kulağımız, sizler gün içinde 3-5 konuya yorum yapıp geçiyorsunuz ama biz site genelinde birçok konuya bakmak zorunda kalıyoruz, hepsini baştan aşağı okumak, kim ne yazmış takip etmek kolay değil, bu nedenle hepinizden ricam lütfen site kurallarına uygun olmadığını düşündüğünüz yorumları şikayet et butonuna basarak bildirin, her şikayet edilen yorum mutlak uyarı alır diye bir kaide de yok, okuyoruz site kurallarına uyup uymadığına bakıyoruz ona göre işlem yapıyoruz, yani hem zaman açısından hem de tüm site genelindeki konuları takip edebilme bakımında şikayet ettiğiniz yazıları ayıklayıp işlem yapılması gerekenleri belirlemek tüm konuyu okumaktan daha iyi bizim için.

Ne gunlere kaldik. 2kisi olduguna hic inanamasim gelmedim bence iyi bi dusun 20 olmasin

Kendimi çok tuttum. Aksi gibi başka işim gücüm de yok hepsini bitirdim buraya sardım. Bu yorumu tek kibleyen ben olamam. Daha önce sitenin işleyişi ile ilgili hiçbir eleştiride bulunmadım, kendimi haklı bulduğum noktalarda ban yediğim de çok oldu ama umursamadım. İyi ve kötü veya doğru ve yanlış kişiden kişiye değişir dedim ama bu yorum bariz kötü. Çok aşağılayıcı bir yorum. Bu konu uğruna banlanan o kadar üye varken bu arkadaşın hala banlanmamış olması beni şaşırtıyor Mune

Ben de aynen senin gibi is guc bitti bdv ye sardim. Tek tek kim ne demis te banlanmis ona bile baktim diyebilirim. Bu soyledigin yorumu yazan uye yarim saat once banlanmisti ben baktigimda

Banlı olmadığına emin misiniz:)))

Az önce baktığımda üzgün’dü :)
Dün bakılan kibler arasındaydı, yeri gelmişken bazen bazı kötü içerikleriniz anında işlem görmeyebilir, sitede olmayabiliriz, yaptığınız kötü içerikler alt sıralara düşmüş ya da öncelik verilmesi gereken başka konular olabilir, bazen ikilemde kalıp kurallara aykırılıkla kurallara uygunluk arasında sınırda gezen yorumlarda sırf işlem yapmış olmak için banlamamak adına yöneticilerin incelemesinde yarar gördüğüm yorumları da pas geçtiğim olur, yöneticilere bırakırım, bu nedenle her kötü içeriğe anında bakılamayabilir, bu gerçekten site kurallarına aykırı yazan ve banlanması mutlak olan kişinin banlanmadığı, banlanmayacağı anlamına gelmiyor, bu noktada kib yapınca sabır ve anlayışınıza sığınıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…