Anne karninda babalik testi

Anne karninda test bebek icin sorun yararabilir, bence dogur sonradan hallet o isi.
Ben ikinci iliskiden hamile kaldigini dusunuyorum, yani tek gecelik olandan..
Ben kizima hamile kalinca bi gun hafif kanamam oldu, ustune gormeydi yani..
Ella hapi hamileligi engellememis olabilir, bnm arkadasim dogum kontrol hapi kullanirken hamile kaldi, kiz 3 ay anlamamisti hamile oldugunu, o da evlilik disi iliskiydi ama cocuk kabul etti bebegi, hatta ikinciyi de dogurdu ondan, sonra evlendiler.
O bebegin rizki varmis dogmasi gerekmis demek ki.
Insallah iyi bakarsin, Allah ta kaderini guzel yazar, bol bol dua et.

Bende ilk kaybettiğim bebeği düzenli takip yapmama rağmen artık adetimde düzensizleşti diyip baya ara verdim dr a gitmeyi bende çok geç öğrendim kiloluyum 75-77 arası 5 aylık kaybettim o aya kadar kilo almadım

Başınız sağolsun sonraki gebelik şüphelerinde insan daha uyanık oluyor ama ilk gebelikte hemen farkında olamayabiliyoruz, evlendiğimde gerçekten çok laylaylom bir kızdım, tecrübesizliğim de cabası, bazı hamilelik belirtileri varmış aslında ama ben onların hamilelik belirtisi olduğunu bilmiyordum ki:)
Hamile kalır kalmaz mide bulantıları olur bayılırım falan sanıyordum :) gebelik boyunca hiç mide bulantım olmadı mesela, çoğu hamile kadına göre gayet rahat bir gebelik süreci yaşadım.

Saolun çok oldu Ömür Allah ın dostlar sağolsun
Ben 33 yaşındaydım 2015 te
üstelik dr dr koşup yumurta takibi vs yaptırıyordum o ay yoruldum ara verdim sonra tekrar tedaviye başlayalım ben adet olmuyorum dediğimde çıktı ortaya hiçbir sorun yaşamadım gayet te rahattım 5 ay boyunca
Olan olmuş artık
Arkadaşta inşallah bu olumsuz süreci bebeğine yansıtmaz sağlıklı bir bebeği olur herşey yoluna girer ikisi içinde iyi bir gelecek diliyorum
Benim bu konudaki fikrim öncedende konuştum psikolojik ilaç aldığını söyledi dr gerekli görmedikçe aminosentez yapmaması bebek doğunca herşey netleşir inşallah

Tecavüzcü ceza aliyor mu sanki

O zaman korunarak mı hamıle kalmıstın mune
Cunku adet gecınce suphelı ılıskı varsa ılk akla gelen ıhtımal hamılelık olur

Mahkeme karari olmadan anne karninda babalik testi mumkun mu? Iki kisi var ve ikisinin de ayni anda mi ornek vermesi gerekiyor? Yoksa en yuksek ihtimal olan kisi sadece ornek verse olur mu
Neye karar verdiniz? Amniyotik sividan ornek aldircak misiniz?

Bence Anne karninda artik bebege dokunmayin test yaptirmayin. o da artik canli bir bebek. Onunuzdeki ay tekme atmaya baslar. Bosverin erkekleri kiminse kimin. Sizi seven adam, bu bebek bir ihtimal benim diyen adam gibi adam karniniz ciktigi an dibinizden ayrilmaz zaten. Asil sizin bebeginiz.

Hem madem artik
aldiramiyorsunuz o zaman doguma kadar iyi bakin iyi beslenin. Dogunca ne yapacaginiza karar verirsiniz. O zaman secenekleriniz cogalir. Simdi bosuna bebegi de kendinizi de uzmeyin

Benced
Bencede

ben darıldım
bu konuda kimseyi aşağılamadım, hakaret etmedim, ahlak bekçiliği yapmadım
tek yaptığım "sorumlu davranmak" yani "korunmak" kavramını vurgulamaktı
"polemik"ten ceza almışım fakat açıkçası ben seni bu konuda adaletsiz buldum Mune

"polemik" sadece bir üyeyi alıntılayıp karşıt fikir yazmakla olmaz
"ortaya" yazılan yorumlarla da olur, nitekim üyeliğimin yeni olduğu zamanlar bir konuda alıntı yapmadan ortaya yazdığım için beni direkt uyarmıştın, sen! uyarmıştın

bu konuda, beni banladığın anlarda, banladığın üyelerin hepsi konuya eleştirel yaklaşan üyelerdi (hakaret edenlere lafım yok)
oysa, ortaya ortaya yazıp, KK üyelerine, BDV üyelerine hakaret eden üyeler de vardı
ortaya yazıp yaptığımız yorumlara cevap yetiştiren üyeler vardı
diyelim ki olay "alıntı" yaparak polemik
o zaman peki ben banlıyken benden alıntı yapılarak yapılan bu yorum, üslup, çok mu normal gerçekten? polemik teşvikli olmuyor mu bu yorum? benim yorumlarımdan çok daha üslupsuz.

deniliyor ki herkesin hayatı kendine
peki ya bebeğin hayatı?

öte yandan
benim de üslubunu beğenmediğim bir üye, "babasının bir önemi yok o zaman" yazdı diye onu alıntılayarak cevap yazdın
oysa babasının bir önemi olmadığını o üyeden önce "ahlak bekçilerini eleştiren" bir üye yazmıştı, o üyeye tepki vermedin mesela

her şeyi geçtim
konu sahibinin sorusu çok açık, ona cevap verin diyorsun
mesela; "kocam bana şiddet gösteriyor" veya "kocam beni aldatıyor" ile başlayıp "ama kocamı seviyorum onu elimde tutabilmek için, kendime bağlamak için ne yapabilirim?" şeklinde açılan konularda "soru" neden önemli olmuyor o zaman?
bu konuda, konu sahibinin eleştirilmesine karşı çıkan bir çok üye, öyle bir konuda "aaa dayak yiyorsun bir de kocamı elimde nasıl tutarım diyorsun" demiyor mu? (ki ben de çok eleştirmişimdir bu konuları) üstüne üstlük "soru köküne" cevap vererek "süslen, püslen" diyen üyeler eleştirilip, alıntılanıp bir çok polemik yaratılmıyor mu? (ki ben de eleştirmişimdir)
o konularda hiçbir zaman "konu sahibi şiddeti önemsemiyor, sorusu kocamı nasıl elimde tutarım, lütfen sorusuna cevap yazın" uyarısı görmedim ben, en azından kendi takip ettiklerimde

demem o ki, benim bu konudan anladığım, (hakaret edenler ayrı!) en çok hangi taraf destekleniyorsa karşıt taraflar eleştirilmeyi de, polemik çıkartmakla suçlanmayı da hak ediyor.

sanırım bu yorumla bir ban daha yiyeceğim hatta belki KK'dan atılacağım için, şunları es geçemedim:
1) bana cevaben, "belki tecavüz, nereden biliyorsunuz" denmiş
tecavüz olduğu aklımın ucundan geçmedi, zira tecavüze uğrayan insan "korunmadığım için pişmanım" demez bence

2) bir kadın istediği kadar sex yapabilir denmiş
bence de belli bir olgunluğa erişmiş her kadın, istediği kadar ve istediği kişi/kişilerle sex yapabilir
amma velakin 23 yaşın bunun için erken olduğunu düşünüyorum
cinsellik sadece bekaretten ibaret değildir
cinsellik bence çok özel bir şeydir ve tamamen şahsi fikrime göre (ki bu bir dayatma değil) bence bu kadar özel bir şey özel insanlarla yaşanmalıdır (özel insanlardan kastım da "koca" değil). özel şeyler, sıradan ve özel olmayan insanlarla ve sürekli yaşanmaya başladığında, belki doyum verir ama özelliğini kaybeder. benim cinselliğe bakış açım budur.

şimdi burada, 23 yaşında bir kız için, "aaa ne var, 1 ay arayla 2 ayrı erkekle ilişkiye girmesi (ki 1 tanesinin gecelik olduğunu biliyoruz) gayet doğal" diyen üyelerden 10 tanesi, evet kızımın böyle bir hayatı olmasını yadırgamam, kızımın böyle davranmasında bana göre problem yok desin, herkesten özür dileyeceğim
benim de kızım var, büyük konuşmak istemiyorum, belki benim kızım da böyle davranışlarda bulunabilir ama ben istemem açıkçası
istemediğim için de kızımı elimden geldiğince bilinçlendirmeye çalışırım, çalışacağım
bu sebeple, bu konuya "yapılmış bir hata, olmuş bitmiş, gelelim soruya" şeklinde bakılmasına karşıyım
en azından "sorumluluk bilinci"ni eleştirme hakkımız olmalıyDI bence

S subjectflora
seni kırdıysam, üzdüysem özür dilerim
umarım bebeğinle gerçekten mutlu olursun ve onu mutlu edersin, bunu canı gönülden diliyorum
fakat lütfen bundan sonra atacağın adımlara dikkat et

Mune , buraya yazdığın tüm mesajları okudum. bana da onlardan bir tanesini yazmana gerek yok çünkü ne demek istediğini anlamakla birlikte bu yorumdaki fikirlerim sabit. şimdi durduk yere, yine aynı konuda polemik çıkardığım için büyük ihtimalle beni banlayacaksın. hatta banlanarak uyarıldığım halde polemik çıkarmaya devam ettiğim için üyeliğimi de silebilirsin. bir şey diyemem, haklısındır.

Bebeği her halükarda doğuracaksınız,yasal süre geçmiş kürtaj için,bu sebeple doğumdan sonra yaptırın derim. İki baba adayından hangisinin olursa olsun çocuk,doğacak (herhangi bir belirti yada şüphe yoksa down vb) dolayısıyla sizin açınızdan bir şeyi değiştirmeyecek bebeğin babası. Yolu yarılamıssınız,sağlıkla kucağınıza alın,sonrasına bakarsınız.
Ha bebek 5 haftalık olurdu ,sizde babasını öğrenip aldırıp aldırmamaya karar verecek olurdunuz amenna ama şu şartlarda(durumunuzu net bilemiyorum ama anladığım kadarıyla böyle) acele etmenizi gerektirecek bir durum yok.
Hakkınızda hayırlısı.

İkisiyle aynı günde mi birliktelik yaşadığınız önemli, birliktelik yaşadığınız güne ve gebe kalma ihtimalinizin en yüksek olduğu güne göre bir şeyler yapmalısınız.

Hicbir durumda cinsiyet ayrımcılığı yapmam. Aynı durumu bir erkek 1 ay arayla yaşasa aşık olmadan kendisini cinsel olarak tatmin ettiğini ve uzak kalınması gereken bir erkek olduğunu düşünürum.

Bu durum bana ters olsa da durumun aciliyetini anlayamadım. Bebeğe kendim bakacağım deniyor. Ee öyle ise doğumdan sonrası beklenebilir. Bu testi yaptirmak bebeğe zarar verebilir çünkü...ancak bebeğin babası öğrenilip onu evliliğe zorlama planları yapılamıyorsa tabi.

Topiğe yazdığınız şu mesaja cevap vereyim.

Demişsiniz ki:
"ben darıldım
bu konuda kimseyi aşağılamadım, hakaret etmedim, ahlak bekçiliği yapmadım
tek yaptığım "sorumlu davranmak" yani "korunmak" kavramını vurgulamaktı
"polemik"ten ceza almışım fakat açıkçası ben seni bu konuda adaletsiz buldum Mune "

Siz korunmayı sorumlu davranmayı vurguladığınız yorum için mi banlandınız yoksa rahatsız olduğunuz bir içeriği kötü içerik olarak bildirmek yerine cevap verip polemiğe girdiğiniz için mi?
Bir konuda tartışma, polemik olmasın istiyorsanız ve konu sahibesine yardımcı olmak amacındaysanız üslubunda sıkıntı olan yorumlara cevap vermek yerine kibler, konuyla alakalı görüşünüzü yazarsınız ama siz çoğunlukla polemikten uyarı alan biri olarak kurallara göre polemik yasak olmasına ve uygun olmayan içerikleri rapor etmeniz gerektiği kullanım sözleşmesinde bile yer almasına rağmen sürekli ikili tartışmalar içerisindesiniz.

"bu konuda, beni banladığın anlarda, banladığın üyelerin hepsi konuya eleştirel yaklaşan üyelerdi (hakaret edenlere lafım yok)
oysa, ortaya ortaya yazıp, KK üyelerine, BDV üyelerine hakaret eden üyeler de vardı
ortaya yazıp yaptığımız yorumlara cevap yetiştiren üyeler vardı
diyelim ki olay "alıntı" yaparak polemik
o zaman peki ben banlıyken benden alıntı yapılarak yapılan bu yorum, üslup, çok mu normal gerçekten? polemik teşvikli olmuyor mu bu yorum? benim yorumlarımdan çok daha üslupsuz."

Eleştiri olarak yazılmış yorumlar uyarı almadı, eleştirinin dozunu kaçıran üslubunu ayarlayamayan veya polemiğe giren üyeler uyarı aldı, eleştiriler uyarı alsaydı ya da her birbirini alıntılayan polemik denip banlansaydı topikte bir tane banlı olmayan üye kalmazdı, kaldı ki polemiğin kriteri alıntı yapmakta değildir, alıntısız da olsa ortada bir polemik varsa üye banlanır.
Konunun tümünü takip etmiyorum ki kötü içerikleri takipteyim, bahsettiğiniz kişi kötü içerik yapılmamışsa bu benim suçum değil, her konuyu sayfa sayfa yorum yorum takip edemeyeceğimizi ve kurallara uymayan yorumların kiblenmesi gerektiğini defalarca dile getirdik, kiblemelisiniz.

"benim de üslubunu beğenmediğim bir üye, "babasının bir önemi yok o zaman" yazdı diye onu alıntılayarak cevap yazdın
oysa babasının bir önemi olmadığını o üyeden önce "ahlak bekçilerini eleştiren" bir üye yazmıştı, o üyeye tepki vermedin mesela
konu sahibinin sorusu çok açık, ona cevap verin diyorsun
mesela; "kocam bana şiddet gösteriyor" veya "kocam beni aldatıyor" ile başlayıp "ama kocamı seviyorum onu elimde tutabilmek için, kendime bağlamak için ne yapabilirim?" şeklinde açılan konularda "soru" neden önemli olmuyor o zaman?
bu konuda, konu sahibinin eleştirilmesine karşı çıkan bir çok üye, öyle bir konuda "aaa dayak yiyorsun bir de kocamı elimde nasıl tutarım diyorsun" demiyor mu? (ki ben de çok eleştirmişimdir bu konuları) üstüne üstlük "soru köküne" cevap vererek "süslen, püslen" diyen üyeler eleştirilip, alıntılanıp bir çok polemik yaratılmıyor mu? (ki ben de eleştirmişimdir)
o konularda hiçbir zaman "konu sahibi şiddeti önemsemiyor, sorusu kocamı nasıl elimde tutarım, lütfen sorusuna cevap yazın" uyarısı görmedim ben, en azından kendi takip ettiklerimde"

Yineliyorum, her topiği sayfa sayfa yorum yorum takip edemem, site bdvden ibaret değil çünkü, birçok bölümde milyonlarca yorum var, her kötü içeriğe her konuya hakim olabilmek için kötü içeriklerin yapılması lazım ki nerede ne yazılmış bilelim, üstelik benzer yorumların hepsini alıntılayıp cevap vermeye de gerek yok, göze çarpan tek bir yorum üzerinden genel bir açıklama yeterlidir.

Ayrıca şunu da belirteyim moderatörlerin topiğe gelip üsluplara dikkat edin, polemiğe girmeyin, dini içerik yazmayın, siyasete girmeyin, hanımlar sakin olun gibi şeyler yazma zorunluluğu yok ya da konuya soruya yönelin deme mecburiyeti yok, bu da kurallar ve sözleşme de açıkça belirtilmiştir, yani ben bir topiğe girip yazıyorsam belki konuyu toparlarsınız ve böylece hiçbiriniz banlanmazsınız diye, benim buradaki görevim site kurallarını uygulamak, topiğe gelip uyarı yazısı yazmak tümüyle kendi isteğim, belki bunu sizleri banlamak istemememin vermiş olduğu imtiyaz olarak nitelendirebiliriz. Normalde yapmam gereken kötü içerik yapılmış ve site kurallarına uymayan yorumlara direkt uyarı vermektir, siz her konuyu takip edememiş olabilirsiniz ama zaman zaman şiddet vb konulara da yazmışlığım vardır, bu konuyu sahiplendiğim düşüncesine kapıldınız sanırım lakin üstüne çok gidilen ve bazen alay edilen, bazen kötü sözlere maruz kalan tüm hemcinslerimin konularına birkaç yazı yazarım.

Diyorsanız ki topikte uyarı yazmayın işinizi yapın, haklısınız ki zaten topiğe yazılan uyarılar da dikkate alınmadığından pek bir yararı olmuyor, bu eleştirinizi dikkate alıp direkt kötü içeriklere odaklanacağım bundan sonra. Yalnız sizlerden de ricam kötü içerikler yapmanız, yapmadığınız kötü içeriklerin sorumluluğunu bizlere yüklemeyin.

" Mune , buraya yazdığın tüm mesajları okudum. bana da onlardan bir tanesini yazmana gerek yok çünkü ne demek istediğini anlamakla birlikte bu yorumdaki fikirlerim sabit. şimdi durduk yere, yine aynı konuda polemik çıkardığım için büyük ihtimalle beni banlayacaksın. hatta banlanarak uyarıldığım halde polemik çıkarmaya devam ettiğim için üyeliğimi de silebilirsin. bir şey diyemem, haklısındır."

Eleştirinizi yazdınız, ben de cevap veriyorum, eleştirildim diye banlamadım hiç, şahsi duygularım veya aldığım eleştiriler değil, site kurallarıdır önemli olan, uyarınızla ilgili yazdığınız bu yorumda üstelik üslubunuzda da kurallara ters bir durum yokken sırf aklınızdan geçenleri yazdınız diye ne banlanırsınız ne de üyeliğiniz iptal olur.

Mahkeme karari olmadan anne karninda babalik testi mumkun mu? Iki kisi var ve ikisinin de ayni anda mi ornek vermesi gerekiyor? Yoksa en yuksek ihtimal olan kisi sadece ornek verse olur mu

Müge Anlı'da izlemiştim bunla ilgili bir konu gelin hamileydi, kayınpederde oğlundan olmadığı iddia etmişti, test için bebeğin doğması gerekiyor demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam

bir de mahkeme kararına gerek yok bence böyle bir iş için

baba adayları gidip örnek verse olur diye düşünüyorum

zaten 1'i verse ortaya çıkar ya odur ya da değildir

Bu saatten sonra yapman gereken en önemli şey o bebeğe lütfen adam gibi sahip çık... babasıyla yada tek başına ama maddi manevi sahip çıkmak zorundasın

Elbetteki babasının kim olduğu önemli çocuğun anne kadar babaya da ihtiyacı var ne bir anne çabalasa dahi babanin yerini doldurabilir ne bir baba annenin yerini.. çocuğun her ikisinide ihtiyacı var mecburi anne baba yokluğu olmadığı sürece ikisinide varlığı onemli

Su amda dogmamis bir bebek emin olun anne karninda acaba babam kim diye dusunmuyordur. Benim mesajimdan sunu bir turlu anlamadi kimse, en sonunda yazdim yani.
Hele bir dogsun arkadaslar,bu ne acele? Her seyin yeri var zamani var. konu sahibi su anda kafayi buna yorup uzulse bunun ne faydasi var? Kendisine de cocuguna da ne yarari var? Elbet ogrenir babasini cocuk ama
Musadenizle dogsun once

2 kişi var baba olma ihtimali
şuana kadar okuduğum konular hep bunla ilgili ne güzelmiş valla :):):)
yeni nesili acaba neler bekliyor ne kadar normalleşti böyle şeyler
rabbim uzak etsin inşallah çocuklarımızı akıl fikir versin.
hmm bizi ilgilendirmez dimi herkesin hayatı:):):):)
böyle hayat yaşam anlayış ileri görüş olmaz olsun...

Allah'ım hayırlı sağlıklı nesiller versin hepimize... bu konuyu okudukça şok geçiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…