- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- Konu Sahibi subjectflora
Moderatörler pek yorum yapmıyorlar genelde ya da ben denk gelmiyorum. Hakaret, üslup vs. banlayıp, geçiyorlar haklı olarak. En son bazen konulara yorum yapıyorlar, tartışma sonrası, bizim gibi onların da var pek tabiki görüşleri, bir şeyi dikte etmeye çalıştıklarını görmedim; ama üyelerin davranış biçimi çok garip. Cidden herkesin hayatı sadece kendisini ilgilendiriyorsa diğer konularda niye bu tavırla yaklaşılmıyor, o konularda niye eleştiri hakkını kendinizde bulabiliyorsunuz?
Iste ben de onu diyorum, sizin ahlak anlayışınıza göre birinin metres hayatı yaşaması ahlaksızca ve hoş karşılamıyorsunuz, yanlış buluyorsunuz, dillendiriyorsunuz. Belki metres hayatı yaşayan kadının da adamın da eşinin de ahlak anlayışına ters değil bu olay. Cidden herkesin hayatı kendine ise kimseyi eleştirmemeliyiz bu forumda, en azından bu hayat görüşüne sahip kişiler eleştirmemeli. Bu metres olayı da o hakaret olayı gibi örnek. Benim ne demek istediğimi anlayamıyorsunuz, boş yere tartışmak istemiyorum. Iyi geceler.
Ben sizi anliyorum ama siz beni anlamamak icin direniyorsunuz.
Ben bunu yanlis buluyorum diyorum.
Sordugunuz icin soyluyorum. Duzgun bir ifade ile. Sorulmayan bir noktada
Hii demek metressin, kac kisi var boyle metreslik yaptigin.. iyi kazaniyormusun bari... bu sekilde asagilama yapmiyorum.
Yada yapilmiyor. Ahlak bekcisi denildigi icin elestiriyorsunuz.
2 degil 20 olsuna sesiniz cikmiyor.
Bizler uslupla ilgileniyoruz
Sizin ne ile ilgilendiginiz ortada.
Bence de tartismaya gerek yok. Size de iyi gunler artik.