Söz Kesimi Anne demeye sözden sonra mı başladınız? İlk nasıl söylediniz?

benım ıcınde zor olacak anne baba demek 5yıldır tanısıyoruz ve teyze amca dıye hıtap edıyorum evlerınde kalıyorum su anda ısıme yakın oldugu ıcın, subatta nısanlanacagız ısteme soz nısan bır arada ıstıyoruz kısmetse, bakalım nasıl anne baba dıyecegım yıllarca teyze dedım, bır gun sabah gıdecegım ertesı gun donunce anne demem gerekecek valla cok zor

Güler teyze dedim ilk başta sonra baktım sevgilim anne diyor ben diycem banane dedi daha söz alışverişi yaparken ikimizde anne dedik bitti ilkte güler anne dedim sonra anne şimdi annecim diyorum şubat başı nişanımız var inşallah ben zorlanmadım sorun yaşamadım annemde kırılmıyor iyi yapıyorsun annecim de diyo :)))

bende sözden sonra söyledim ama baya sonra seslenecek ortamlar yaratmadım. artık zorunlu olarak çağırmam gerektiğide anne demiştim :)

ondan önce sözlenmeden önce bir kaç kez yine seslenmek zorunda kaldığımda xxx teuze demiştim. kadının zoruna gitmişte eşime söylemişti oldu her sevgilimin anasına anne diyeyim hemen ne bu samimiyet yaani:)

7 aylık evliyim 1 defa bile anne demedim ve asla da demem, zaten eşimde anneme anne demiyor demesini de istemiyorum

bende 6 ay oldu sözleneli ... teyze diyorum. bide bizim nişan ve dğün çok sonra olacağı için bu şekilde kaldı ama ilerde nasıl dicem bilemiyorum

beni de yakında istemeye gelicekler ve babam beni verdikten sonra anne-baba demeye başlamayı planlıyorum. Tabi cesaret edebilirsem

beni de yakında istemeye gelicekler ve babam beni verdikten sonra anne-baba demeye başlamayı planlıyorum. Tabi cesaret edebilirsem

canım ya o gün ben de orada olacağım yaşasın ço merak ediyorum seni:) hiç de kolay olmuyo anne-baba demek inan ki.

valla kızlar ben 4 yıllık evliyim hala anne-baba demiyorum. hitap etmemeye çalışıyorum. geçen gün yanlışlıkla "mustafa amca" dedim adamın yüzüne ikimiz de donduk kaldık. sonra "mustafa baba"falan diye kurtarmaya çalıştım ama çok saçma oldu!!! kimbilir adam arkamdan neler demiştir:18:

Bizim söz nişan birdi ve ondan sonra söylemiştim ama benim annem istemişti şimdi söylemezsen ilerde hiç söyleyemzsi dedi ama hala annemin yanında pek diyemem

Bende teyze,amca diye hitap ediyordum sözden sonra ismi+anne/baba gibi hitap ediyim dedim , bocaladım falan olmadı en sonunda anne baba dedim öylede gitti biraz da benim annem ve babamda "artık onlarda senin annen baban anne baba diyeceksin " diye tembihledikleri için zor oldu ama güç olmadı

ben de kendimi çok merak ediyorum, resmen bu işlerden dolayı kişiliğim değişti eskiden aman ne saçma şeyler derdim ama artık çok hoşuma gidiyor. Bence anne-baba demek lazım çünkü evlendikten sonra sen onların ailesine giriyosun soyadını alıyosun

ben sözlenmeden önce de ismiyle birlikte anne diyordum sözlendikten sonrada adıyla anne diyorum sadece anne dememi bekliyo olabilir fakat ben direk anne diyemiyorum haziranda nişanım var ne demem gerektigini hic bilmyorum hele annemin yanında hiç diyemem uff benim bi tanecik annem varrr

erkek arkadaşmda annesiyle tanştrcak beni annesine anne dememi istiyor ama bn nasl dcemi blmiyorm hadi dedm diyelm o gün nasl davrancam yaa utanırm

bende 2 aylık sözlüyüm fakat henüz anne diyemedim üzülüyomuş demiyorum diye ama ne yapayım anne demiyi düşünmek bile telaşlandırıyo heyecanlanıyorum dilim kösülüyoo 29 gün sonra nişanım var ozaman ALLAHIN emri artık söylemem offfffff offf

Teyze anne karışık gidiyorum şuan.. Ne zaman düzelir bilemiyorum..

ben de aynı durumdayım.. sözden sonraki gün aradı..napiyosun gelinim dedi..ben de iyiyim anne dedim.. cok garipti:44: şimdiyse bi anne bi teyze gidiyo..(tabi bu kayınvalidemi çok güldürüyo)

ben ni$anlıyım hala bisey demiyorum daha dogrusu dilim dönmüyo diyemiyorum anne diye

Benim 7 mayısta sözüm var. 8 mayısta sanırım anneler günü, sevdiceğimin annesine güzel bir hediye alıp. O güzel günde annesine ANNE demeye başlamak istiyorum.

Ama ilk nasıl dicem bilmiyorum

nişan takılına kadar ortaya konuştum ne anne dedim yalakalık olsun diye nede teyze dedim resmi hissetsinn diyee göze batmadım hitap ederken aklına getirmedim kimsenin ne zaman ki dini nikahım kıyıldı sözüm kesildi ilk el öperken bende eşimde sözleşerek anne ve baba dedikk şimdi de söylerken norlam geliyo alıştımm en çok da karşı tarafınn size gösterdiği sevgiye bağlı diyebilmekk...

ben de aynı durumdayım.. sözden sonraki gün aradı..napiyosun gelinim dedi..ben de iyiyim anne dedim.. cok garipti:44: şimdiyse bi anne bi teyze gidiyo..(tabi bu kayınvalidemi çok güldürüyo)

eyvaaahhhh ben ne yapıcam yaa ben de teyze diyorum cuma sözüm,pazar da hem nişanım hem de nikahım var..bu hıza baya hızlı bi giriş yapıp anne demem lazım sanırsam:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…