Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar size bir olay anlatacağım. Annemin iş yerindeki elemanlarından birisi yetiştirme yurdunda büyümüş annesini de babasını da hiç tanımamış. kız kendi kendine okumuş üniversiteyi bitirmiş falan filan... neyse evlendi o bayan ama eşinin annesine "anne" diyemiyormuş bir türlü çünkü hayatında hiç anne dememiş ki kızcağız. en sonunda bir formül bulmuş demiş ki ben en iyisi onun adı "anne"ymiş gibi yani ona ismiyle hitap ediyormuş gibi düşüneyim o şekilde anne deyim demiş. şimdi bir sorun yokmuş diyebiliyormuş anne diye...
Arkadaslar yaaaaa
benide gecen persembe istediler babam verdi simdi önümüzdeki persembe yüzükler takilacak yani evde kücük bir söz töreni yapcagiz simdi düsünüyorum acaba kapidan onlari karsilarken hosgeldin anne babami desem yoksa yüzükler takildiktan sonrami desem anne baba diye bende cok zorlanirim diye korkuyorum biran önce demek istiyorumki arkasi gelsin yani ilerde zorluk cekmeyimfikirlerinizi bekliyorum tskler