• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Anne demeye sözden sonra mı başladınız? İlk nasıl söylediniz?

malesef kendisine anne diyemeden vefat etti annemiz. tanıştığım günden beri kendisine söylemesem de arkasından hep anne diye hitap ettim ama doğru dürüst söylemek nasip olmadı. çok isterdim yaşasaydı mutlu günlerimizi görseydi. Allah nur içinde yatırsın.
 
Ben direk ismiyle hitap ediyorum sonuna bir oş ekleyip. Melahati meloş yaptim. Hem samimi hem rahat. Onun da hoşuna gidiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Canim bende nisanlim da nişandan sonra anne demeye basladik söz belki erken olabilir ama sözle nisan arasi bizde bir aydi hemen gecti belki uzun sürse denebilir.
 
Zaten topu topu 3 aydır birlikteyiz. Daha öncesinde bi tanışma söz konusu da değildi.
Önümüzdeki ay nişanımız var.
Sülale tanıdı beni , çok da sevdiler Allah hepsinden razı olsun.
Beni kendi evlatlarından ayırmayan bi insan, sevdiğim adamı da dünyaya getiren kanatsız melek... Anne denmez mi yaa ...
Allah da biliyor ya, kendi annemden ayırmıyorum. Çünkü o saygıyı hakediyor asil bi kadın...
Daha ikinci görüşümde söylemiştim Anne diye.
Çok sevinmişti...
 
ya kızlar benimde önümüzdeki ay olcak sözüm . kayın validemiz adı sabiha simdiye kadar hep sabiha teyze dedim simdiden sonrada öyle desem ne olurki bide babasınada aynen amca desem nolur sanki aslında çok severim ikisinide ama benim 1 tane annem 1 tane babam var söylemek istemiyorum.
 
Back