• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv memnuniyetsizliği

ayy sakın ola hata yapıp evlenme bu adamla. Hayatın mahvolur. Daha şimdiden memnuniyetsizler bir de kakmış annesini savunmuş. Evlendiğinizde daha büyük sorunlar çıkacaktır emin ol. Kesinlikle yol yakından at yüzüğü.

Konu sahibi ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Gerçekten merak ediyorum.
Umarım güzel haberlerinizi alırız.

Lütfen ayrıldım diyin. Bu anne ve oğluyla kendinize çok yazık edersiniz. Çok hadsizler

konu sahibinin sevgilisiyle cinsel hayatı varsa kesin annesine bunu da yetiştirmiştir adam, annesinin derdi ikram falan değil küçük görüyor konu sahibini ve ailesini ikram bahane olmuş. annesi gelini "defolu" falan görüyor ki böyle aşağılıyor çekinmeden, yoksa genelde kız tarafına daha çok değer verilir istekleri yapılmaya çalışılır. konu sahibi de yetiştiği kültür nedeniyle cinsellik yaşadığı kişiden ayrılamiyor belki de. başka türlü böyle adama böyle anaya ne diye katlanılır aklım almıyor.

Kızlar merhaba benim 3 gün önce kız istemem oldu. Nişan ve isteme ayrı olacak şekilde planladık o yüzden ben sade bir kız isteme planladım. Bir organizasyonla beraber ikram masası ve tatlı sade bir köşe hazırladım zaten söz aile arasında oldu iki taraf da ortak olarak nişana ağırlık verilsin dedi. Söz boyunca zaten sözlüm de dahil karşı tarafın suratları asıktı. Sonraki gün çok mutlu bir şekilde annem sözlümün annesini aradı hal hatır sormak için. Annesi bir başladı yok ikram masası salonda olmaz yok çok basit kalmış, siz benim oğlumun arkadaşınınkini görseniz onunki çok güzeldi çok özenliydi, ikram masası hazırlanmış ama oradan kimse kalkıp almaz siz ikram etseydiniz (ettik tek tek bu arada) biz aç kaldık sizden sonra yemeğe gittik, keşke benim kızım el atsaydı nişana mutlaka o el atsın tarzında şeyler söyledi üstelik 8 çeşit yemek vardı ve her bir yemek 35 kişilikti hepsini çok özenlice seçtik ve hazırlattık. Annem o kadar üzüldü ki ben güzel yapamadım memnun edemedim diye ağlayıp durdu. Sözlümü aradım annen bunları söyledi çok ayıp dedim o da siz yapamadınız ama normal çünkü böyle şeyleri görmemişsiniz diyerek annesini savundu. Ne diyeceğimi bile bilemedim kendimi çok kötü hissettim çünkü bu tarz olaylarda işin içine maddiyat da giriyor belki bizim imkanımız bu kadardı ve bunu yapabildik. Babam da kendini kötü ve yetersiz hissetti. Bu tek bana değil aileme de bir hakaret gibi hissediyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum bana çok ayıp geldi bu yapılan sizin düşüncelerinizi de merak ettim
Bunlar tam gorgusuz annesi ayrı manyak oğlu ayrı manyak , bunlardan koşarak uzaklas normal değil ,terbiyesizler

Annesini savunduğu anda direk ayrılman gerekiyordu. Çünkü bunlar fragman evlilikte onun annesi bunun 2 katı veya 4 katı memnuniyetsizliği olacak size huzursuz çıkaracak her türlü bahaneleriyle. Allah size nişanlı zamanda nişanlının ve ailesini gerçek yüzü göstermiş sadaka yapın derim. Yoksa ben devam etmek istiyorum diyorsanız siz bilirsiniz

Kızlar merhaba benim 3 gün önce kız istemem oldu. Nişan ve isteme ayrı olacak şekilde planladık o yüzden ben sade bir kız isteme planladım. Bir organizasyonla beraber ikram masası ve tatlı sade bir köşe hazırladım zaten söz aile arasında oldu iki taraf da ortak olarak nişana ağırlık verilsin dedi. Söz boyunca zaten sözlüm de dahil karşı tarafın suratları asıktı. Sonraki gün çok mutlu bir şekilde annem sözlümün annesini aradı hal hatır sormak için. Annesi bir başladı yok ikram masası salonda olmaz yok çok basit kalmış, siz benim oğlumun arkadaşınınkini görseniz onunki çok güzeldi çok özenliydi, ikram masası hazırlanmış ama oradan kimse kalkıp almaz siz ikram etseydiniz (ettik tek tek bu arada) biz aç kaldık sizden sonra yemeğe gittik, keşke benim kızım el atsaydı nişana mutlaka o el atsın tarzında şeyler söyledi üstelik 8 çeşit yemek vardı ve her bir yemek 35 kişilikti hepsini çok özenlice seçtik ve hazırlattık. Annem o kadar üzüldü ki ben güzel yapamadım memnun edemedim diye ağlayıp durdu. Sözlümü aradım annen bunları söyledi çok ayıp dedim o da siz yapamadınız ama normal çünkü böyle şeyleri görmemişsiniz diyerek annesini savundu. Ne diyeceğimi bile bilemedim kendimi çok kötü hissettim çünkü bu tarz olaylarda işin içine maddiyat da giriyor belki bizim imkanımız bu kadardı ve bunu yapabildik. Babam da kendini kötü ve yetersiz hissetti. Bu tek bana değil aileme de bir hakaret gibi hissediyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum bana çok ayıp geldi bu yapılan sizin düşüncelerinizi de merak ettim
Orası yemek yeme yeri mi? İnsan bunu söylemeye utanır be...
Yakın zamanda yeğenimin evde istemesi oldu, organizasyon ile bir köşe hazırlattı.
Erkek tarafı baklava ve kuru simit getirmişti.
Ablam da sarma ve börek yapmıştı. Herkese ikram edildi, misafirler yiyip içip gittiler.
Damadın annesi ve kardeşleri biz önemli değiliz, misafirlere ikram edelim dediler ve bizimle birlikte hizmette bulundular.
O kalabalıkta 8 çeşidi beğenmeyip üstüne laf eden bir kayınvalide ve onu savunan bir eş istemezdim ben.
Ailene de sana da çok ayıp edilmiş, net bir şekilde ayrıl diyorum.

Nişanlınız ve müstakbel kayınvalideniz zerafetten çok uzak, bayağı insanlar olduklarını böyle bir şeyle şimdiden belli etmişler.

“X kişisinin nişanlısınınki şöyleydi.” falan demiş. Milletin ne yaptığından size ne, böyle bir kıyas çok rahatsız edici ve gereksiz. Asıl görmemiş olan onlar ki; milletin yaptığında gözü kalmış kadının.

Anneniz ve babanızın böyle bir hadsizlik ve terbiyesizlikle üzülmesi beni de üzdü.

Yol yakınken vazgeçmeniz herkesin hayrına olur gibi duruyor.

Back