• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem çocuğumu aşırı sahipleniyor

1.5 yaşında konuşup anne mi diyor oğlunuz benim yeğenim de aynı yaşta ama daha konusmuyor
17 aylik kizim var, kelime haznesi oldukca genis, 8 aylikti baba dediginde, 10 aylikti anne dediginde. Hatta benim oldukca zor bir adım var, kizim adimi da oldukca duzgun telaffuz ediyor. Yani cok anormal degil uyenin cocugunun soyledikleri.

İşte keşke eşim sınır koyabilse ben ne kadar ısrar etsemde fayda etmiyor en son ısrarımla kendi evime geçtim kocamı doldurup kapıya dayanıp zorla gelip aldılar . Karşı komşuyı da tembihlemişler kadın kapıyı açıp kapatmamla dışarı çıkıp beni kontrol ediyordu
Polis çağırır yine gitmezdim, bunların amaçları farklı, sen de çok saf ve pasifsin, akıllı ol biraz bu nee böyle, gerekirse boşan ...

Tamam hicbir cozume yanasmiyorsunuz. Mafyatik bir ailedesiniz sanirim, rest cekecek gucunuzde yok, bu durumda babannesinin oğluşu olmaya devam edecek oglusunuz.

Ya esinizle restlesecek ve evinize geçeceksiniz ki bunu da yapamazmissiniz o zaman bu durumu sineye cekeceksiniz.

Ya da bir gece ansizin oglunuzu da alip aile evinize gideceksiniz.
Daha kendini koruyamayan kimse anne olmasın yaaa, bu nasıl evlilik 🤦‍♀️

Kararı alıyorum almasına sorun bende değil eşim de ve ailesinde. Çünkü eve para gönderen evin geçimini sağlayan tek kişi eşim. Annesi ben kendi evime geçersem parasız kalacağını bildiği için sürekli kocamı fişekliyor. 2 hafta kendi evimde kaldım maf oldular hem maddi hem manevi sonra en son iftiraya kadar gider diye korktum çünkü eşimi doldurup duruyorlardı oda ben yokken evde tek başına ne işin var hayırdır ne planların var demeye başlamıştı . Oda yetmez gibi kayınbabam arayıp bir ton laf söyledi karşı komşu desen eve gelen kargocuya kadar dikkat edip duruyordu kapıyı açtığım an kadın kapının önünde beliriyprdu en son bağırdım ne yapmaya çalışıyorsun amacın ne diye . Sonra kaynanam gelip aldı zaten bırakmadı orada kalayım kendi evide olunca söz hakkı iki kat oluyor
Bunların derdi sen değilsin dertleri eşinin maaşı, seninle bir ev gibi yasamak istiyorlar, boşan kurtul ...

Kocanin ne isi var yurtdisinda tek basina, ne belli orda rahat durdugu?? Ne bicim evlilikleriniz var ya, aileniz cok mu kötü, cok mu muhtacsiniz bu insanlara?
Kocası da kesin rahip gibi takılıyordur oralarda , hey Allahım, bu bazı kadınların saflığı ve salaklığı beni benden alıyor, adam şimdi ne cevizler kırıyor oralarda karısına da iftira atıp istediğini yaptırıyor, sorun konu sahibinde kimsede değil yani , akledip boşansa bari ...

Kararı alıyorum almasına sorun bende değil eşim de ve ailesinde. Çünkü eve para gönderen evin geçimini sağlayan tek kişi eşim. Annesi ben kendi evime geçersem parasız kalacağını bildiği için sürekli kocamı fişekliyor. 2 hafta kendi evimde kaldım maf oldular hem maddi hem manevi sonra en son iftiraya kadar gider diye korktum çünkü eşimi doldurup duruyorlardı oda ben yokken evde tek başına ne işin var hayırdır ne planların var demeye başlamıştı . Oda yetmez gibi kayınbabam arayıp bir ton laf söyledi karşı komşu desen eve gelen kargocuya kadar dikkat edip duruyordu kapıyı açtığım an kadın kapının önünde beliriyprdu en son bağırdım ne yapmaya çalışıyorsun amacın ne diye . Sonra kaynanam gelip aldı zaten bırakmadı orada kalayım kendi evide olunca söz hakkı iki kat oluyor
Esin telefonunu senden köşe bucak saklayıp, masaj salonları aratıp, iki kişilik otel rezervasyonlarına bakabilir, istediğini yaşayabilir ama sen evinde kalamazsın öyle mi?
Bir doktora gidip test yaptır,kocandan hastalık kapma ihtimal çok yüksek.
Hiçbir yokmuş gibi bu saçma hayatı yaşama çabanı anlayamadım. Ailen mi sahip çıkmaz? Kayınvalide ile yaşayacağiniza onlarla yaşayabilireih. Sıkıntı yaşayacaksqnnkendi annen baban en nihayetinde kayınvalide, kayınpeder derdi çekmekten iyidir.

Son düzenleme:
Kaynanası ile evlenmiş, çocuk da kayinvalidenin, konu sahibi de normal değil..
Mesele zaten (konu sahibi ailesinden bahsetmedigi icin) bence ailesi ana baba olamamis, dolayisiyla konu sahibi de bilmiyor ki, ancak cocugunu kiskandigi zaman akli basina geliyor.

Konu sahibi, anne baban nerede? Gitsen sahip cikmazlar mi?

Merhaba kızlar . 1.5 yaşında oğlum var kaynanamla birlikte yaşıyoruz eşim yurtdışında görevde. Sürekli oğluma annem annecimmm diye hitap ediyor ilk başlarda bunu sorun etmedim ama olay git gide karmaşık bir hal almaya başladı çünkü oğlum da ona anne demeye başladı sürekli anne diyor babaannesine. Severken asla oğlumun ismini kullanarak sevmiyor ya annecim annem oğlum oğluşum diye sesleniyor . Oğlum anne diye bana seslendiği zaman efendim diye cevapta vermeye başladı . Uyardığım halde güzellikle devam ediyor. Hatta bana diyor ki oğlun biraz benim yanımda uyusun geceleri bana alışsın. Ben varken daha sağ iken neden oğlum seninle uyuyup senin kokuna alışssın ki ? Sürekli bu benim oğlum yok size bunu vermeyeceğim ben büyüyeceğim deyip canımı sıkıyor ne yapmam lazım?
Ayyy bende babanneme.anne derdim.onunla uyurdum.hala da annem.gibidir daha ötedir . Bir sakınca görmüyorum ya çok güzel bence hiç bakmamasundan iyidur

Namussuz diyorlar yani size.
Allah yardımcınız olsun...

ben yokken evde tek başına ne işin var hayırdır ne planların var demeye başlamıştı .
Kayınvalideniz tam bir ruh hastası ama eşiniz de manyağın teki, kusura bakmayın. Evlenen insan eşi olsa da olmasa da kendi evinde yaşar normali budur zaten. Eşim bir yere gitse de ben evimde kalırım, ne kimse bana git annemlerle kal diyebilir ne böyle bir laf edebilir. Edeni de eş diye hayatımda tutmaya devam etmem. Herkesin kendi düzeni olmalı affedersiniz ama (başka bir benzetme bulamadım) size tapulu malları muamelesi yapıyorlar. Katlanmayın bunlara, böyle insanlara ihtiyacınız yok. Ayrıca kaynananız bir sapık. Başkasının çocuğunu emzirmeye çalışmanın da başka açıklaması olamaz

Eşin ne iş yapıyor bilmiyorum da eskidendi o yurtdısına gidip eşi cocugu anne yanına bırakmak. Artık her ülkeye insanlar eşleriyle gidiyor. He askerdir gerilimli bölgededir onu bilemem. Kayınvalide ne güzel hayat oğlu para yollasın, gelin işleri yapsın, o da hazır tırun seviyor. Madem bakıyor gidin işe başlayın sonrası için geliriniz olsun .

Merhaba kızlar . 1.5 yaşında oğlum var kaynanamla birlikte yaşıyoruz eşim yurtdışında görevde. Sürekli oğluma annem annecimmm diye hitap ediyor ilk başlarda bunu sorun etmedim ama olay git gide karmaşık bir hal almaya başladı çünkü oğlum da ona anne demeye başladı sürekli anne diyor babaannesine. Severken asla oğlumun ismini kullanarak sevmiyor ya annecim annem oğlum oğluşum diye sesleniyor . Oğlum anne diye bana seslendiği zaman efendim diye cevapta vermeye başladı . Uyardığım halde güzellikle devam ediyor. Hatta bana diyor ki oğlun biraz benim yanımda uyusun geceleri bana alışsın. Ben varken daha sağ iken neden oğlum seninle uyuyup senin kokuna alışssın ki ? Sürekli bu benim oğlum yok size bunu vermeyeceğim ben büyüyeceğim deyip canımı sıkıyor ne yapmam lazım?
Net kendi evime gider kayınvalideye sınır çekerdim

Back