• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem çocuğumu aşırı sahipleniyor

Güvenipte bırakamıyorum işte :( ben yeni doğum yaptığım zaman daha sütüm inmemiş süt yok çocuğu kucağımdan alıp ver ben bir mememi ağzına vereyim belki alır dedi şok olmuştum ya. Sürekli diyor sütüm olsa ben emziririm ne yapmaya çalıştığını anlayamadım
Sağlıklı bir davranış be düşünce tarzı değil maalesef. Keşke ayrı eve çıkma şansınız olsa çünkü bu kadını değiştiremezsiniz.

Dalga geçmiyorum ciddi soruyorum gerçekten anneler çocuğunu böyle durumlarda kıskanıyor mu benim hoşuma giderdi sanırım bu kadar sahiplenmesi.Ama bana bir tanıdığım annelik başka bir duygu çocuğunu çok fena kıskanıyorsun bakıcıdan bile deli gibi kıskanıyorsun demişti inanamamıştım.
Kıskanmak değil zaten bu rahatsız edicilik. Sizin düşüncenizdeki biri çocuguna bakmaya ilgilenmeye üşeniyordur. Başkası bakınca keyif yapıyordur. Ama normal mi değil.
Kıskanmakla ne alaka.

Merhaba kızlar . 1.5 yaşında oğlum var kaynanamla birlikte yaşıyoruz eşim yurtdışında görevde. Sürekli oğluma annem annecimmm diye hitap ediyor ilk başlarda bunu sorun etmedim ama olay git gide karmaşık bir hal almaya başladı çünkü oğlum da ona anne demeye başladı sürekli anne diyor babaannesine. Severken asla oğlumun ismini kullanarak sevmiyor ya annecim annem oğlum oğluşum diye sesleniyor . Oğlum anne diye bana seslendiği zaman efendim diye cevapta vermeye başladı . Uyardığım halde güzellikle devam ediyor. Hatta bana diyor ki oğlun biraz benim yanımda uyusun geceleri bana alışsın. Ben varken daha sağ iken neden oğlum seninle uyuyup senin kokuna alışssın ki ? Sürekli bu benim oğlum yok size bunu vermeyeceğim ben büyüyeceğim deyip canımı sıkıyor ne yapmam lazım?
Doğursun bı tane daha madem çok meraklı.

bende baktım profil resminize genç ve sempatik benden bile daha enerjik buldum.
Konuya detaylı bakınca şaştım.
görücü usulü mü evlendiniz eşinizle ??
Bencede diğer arkadaşların dediği gibi en azından ailenizin yanında olabilseniz ?

Var ama eşim burada olmadığı için tek kalmama asla izin vermiyorlar :(
Koca koca kadınların çalışırken , ana babasına giderken ve bu tarz konularda kocam asla asla izin vermiyor demelerine ayar oluyorum. sen onun çocuğu değil eşisin . bi silkelenin kendinize gelin. sahibiniz ay aman kocanız ASLA izin vermiyorsa o zaman kendi ailenizin yanında kalın izin vermeyen kocanız gelene kadar.

Var ama eşim burada olmadığı için tek kalmama asla izin vermiyorlar :(
Koca koca kadınların çalışırken , ana babasına giderken ve bu tarz konularda kocam asla asla izin vermiyor demelerine ayar oluyorum. sen onun çocuğu değil eşisin . bi silkelenin kendinize gelin. sahibiniz ay aman kocanız ASLA izin vermiyorsa o zaman kendi ailenizin yanında kalın izin vermeyen kocanız gelene kadar.

konuya gelirsek de annem desin babannem desin koynunda yatırsın sevsin koklasın günün sonunda kimsenin annesi de değişmiyor . babannesi de değişmiyor. sevgi iyidir . elinizden almıyor kı torun bu kuzusunun kuzusu. büyüklerin sevgisinden zarar gelmez. sevilerek büyüsünler. kurallarınıza karısmasınlar yeterli bence.

Kararı alıyorum almasına sorun bende değil eşim de ve ailesinde. Çünkü eve para gönderen evin geçimini sağlayan tek kişi eşim. Annesi ben kendi evime geçersem parasız kalacağını bildiği için sürekli kocamı fişekliyor. 2 hafta kendi evimde kaldım maf oldular hem maddi hem manevi sonra en son iftiraya kadar gider diye korktum çünkü eşimi doldurup duruyorlardı oda ben yokken evde tek başına ne işin var hayırdır ne planların var demeye başlamıştı . Oda yetmez gibi kayınbabam arayıp bir ton laf söyledi karşı komşu desen eve gelen kargocuya kadar dikkat edip duruyordu kapıyı açtığım an kadın kapının önünde beliriyprdu en son bağırdım ne yapmaya çalışıyorsun amacın ne diye . Sonra kaynanam gelip aldı zaten bırakmadı orada kalayım kendi evide olunca söz hakkı iki kat oluyor
insanın fikri ne ise zikri de odur. eşiniz çok matah biri değil. sana iftiara atıp namusuna laf edecek adamın ağzına s... mı. boyle insandan bozma bi eşin varken gerçekten tek derdin kaynananın oğluna annem demesi mi. siz bi annesiniz kendinize gelin ve herkese haddini bildirin

İşte keşke eşim sınır koyabilse ben ne kadar ısrar etsemde fayda etmiyor en son ısrarımla kendi evime geçtim kocamı doldurup kapıya dayanıp zorla gelip aldılar . Karşı komşuyı da tembihlemişler kadın kapıyı açıp kapatmamla dışarı çıkıp beni kontrol ediyordu

Bu adama niye çocuk verdin öyleyse ? niye hamile kaldın ??

Back