Yoksa iş uzayacak cekismeliye dönecek bir an önce bitsin istiyorumNiye böyle bir şeyi kabul ediyorsunuz ? Yapmayın Allah aşkına.
7 yaşında.Zaten velayet bende olacagi için böyle bi durum söz konusu değil.Çocuğunuz kaç yaşında? Evlendiğiniz taktirde velayeti alırsa aynı şart onun içinde geçerli mi
Tam anlamamisim sorunuzu7 yaşında.Zaten velayet bende olacagi için böyle bi durum söz konusu değil.
Zaten umrumda da değil keşke hemen evlense
Ama işte iş uzar ben inatlaşma ya gitsin istemiyorum bir an önce pislesmeden bitsin istiyorumO zaman sizde eşin evlenirse çocuğu göremez maddesi ekleyin.
Ne malum belki doğru insanı bulacaksınız 10 yıl az bi süre değil hem ne hakla özel hayatınıza şart koyacak7 yaşında.Zaten velayet bende olacagi için böyle bi durum söz konusu değil.
Zaten umrumda da değil keşke hemen evlense
Çekişmeli boşanma davası kabus gibi birşey annem babam çekişmeli boşandı ben bilir neler yasadigimiziBen kabul etmezdim. Evlenme ihtimalinizi çocuğu kullanarak yok etmeye çalışıyor. Yok evlenirim diyip çekişmeliyi başlatın kudursun it
Sonradan dava açarım diye düşünmüştüm sonuçta kişi hak ve özgürlüklerine aykırı anayasal değil zaten de işte bitsinde nasıl biterse bitsinbelki birini seveceksiniz bu ne saçma bir madde kabul etmeyin pişman olursunuz bu sefer evlenirseniz alır çocuğunuzu anasının başına atar
Cekismeliye tahammülüm yokNe malum belki doğru insanı bulacaksınız 10 yıl az bi süre değil hem ne hakla özel hayatınıza şart koyacak
Kuzum delirdin mi sen simdi ugrasmak ustemiyorsun ama buyuk hata ediyorsun neden evlenmeyeckmissin senelerce yaYoksa iş uzayacak cekismeliye dönecek bir an önce bitsin istiyorum
Yoksa iş uzayacak cekismeliye dönecek bir an önce bitsin istiyorum
Yani aslında belki hakim böyle saçma madde olmaz gidin bu protokolu düzeltin gelin falan derse diye ümit ettimKuzum delirdin mi sen simdi ugrasmak ustemiyorsun ama buyuk hata ediyorsun neden evlenmeyeckmissin senelerce ya
Ama kabusa ceviricek biliyorum.Elinden gelen pisliği yapar malesef ve çok yipranirimVe bunun için çocuğumu kullaniyorsun? Yaptiği şey çok terbiyesizce. Bu yillarin geri gelmez. Evlenmem dersin ama 1-2 yil sonra önüne iyi biri, sevdiğin çikabilir.
Çekişmeli boşanma ille kabus gibi olmak zorunda değil. Boşanmiş biri olarak bu sürecin ne kadar yipratici olduğunu biliyorum. Ancak mecburen mantiğini kullanmak zorundasin. Bu adamin seni özel hayatinda söz hakkini verme. Çok pişman olursun ilerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?