pardon otobüs deilde dolmuş gidiyor ama forumun çok uzagında bırakıyor tarlaların arası diyebilirim
eşimle gitmişdim çok kızmışdı
evet daha geçen hafta gittim 300 tl lik takım elbiseyi 100 tl ye aldım :)tugba giyimin acity magazasında outlet ürünleri var .. normal sezon ürünleri de var.. özel üratim modelleri de burada satıyorlar.. ve salı günleri extra indirim günü tavsiye ederim.. tugba giyim de çok şık ve kaliteli ürünler var.. en çok da sattıkları malın arkasında oldukları için begeniyorum.. öyle satana kadar ilgilenmiyorlar sadece.. kızılayda ve demetevlerde de var..
yıllar sonra sosyete pazarına gittim ve hiç bişey bulmadım bence pazar yerine outlet avm lere gitmeliyiz
hem daha kaliteli ve daha ucuzz gerçekten
outletlerde fiyatlar ucuz değil ki ayrıca kıyafetler denenmekten eskimiş o kadar para verdikten sonra neden eskimiş kıyafet giyeyim ki
forum ankaraya gittinizmi bilemiyorum ama tavsiye edrim özellikle adil ışıkk
10 liraya tunik alıyorsun hemde tezgahta seçme degl yani raftan istedigin modeli çıkartıyorlar
ve bunun gibi bir çok magzaa
forum ankaraya gittinizmi bilemiyorum ama tavsiye edrim özellikle adil ışıkk
10 liraya tunik alıyorsun hemde tezgahta seçme degl yani raftan istedigin modeli çıkartıyorlar
ve bunun gibi bir çok magzaa
kızlar birde nü marka iç giyim magazası varya
kent parkta v e ankamall de var ben orayıda begeniyorum özellikle sezon sonu süper oluyor
ben bu yıl 2 tane gecelik aldım
hep heves edipte kilom yüzünden giyinemiyorudm ama buyıl giyindim ince ip askılı