- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
Evet bunu çok iyi biliyorum ama yinede insan kendini dinlemekten alıkoyamıyorBenim de belirtiler regl belirtilerine benziyor.Sanırım bu ilaclar aldığımız hormanlar bizi çok etkiliyor.Normalde reglden önce göğüs hassasiyetim olur ağrır sadece o yok.Bi makalede okudum aslında bizim belirti zannettigmiz şeyler yanılsama normal belirtiler bulanti halsizlik vs.gebelik testinden iki hafta sonra görülürmüs
İnsallah öyledir o batmalar bendede ara ara oluyorBenim rahim içinde kasılmalar oluyor batma gibi bir acı dünden beri var ara ara. Acaba buda bir belirti mi
Test günün ne zaman.8 gün yaptıracagim demiştin merak ettim deİnsallah öyledir o batmalar bendede ara ara oluyor
15 ağustos da yaptircaksin o halde.Hayırlısı inşallahNormal test günüm 19 austos
Test yaptın mı sonuç ne merakta bırakma biziNormal test günüm 19 austos
İnşallah hayırlı haberler verirsin bizlere.Birimizden gelecek hamile haberi umutlarımı daha da artıracak.O baş ağrısından bende de var.Aşağı egilirken beynim çıkacak gibi hissettim.Gecen hafta bi kac kez kasığımda batma oldu gecti gitti.Göğüsler fıs ne ağrı ne hassasiyet yokSelam kızlar bugün 8. Günüm hala test yapmadım beklemedeyim. Dünden beri başım ağrıyor yatayım belki geçer dedim ama geçmemiş. Acaba vücut hcg hormonu mu salgılamaya başladı :) bugün göğüslerimde ağrıyor. Inşallah
Benim sonucum negatif sizlere hayırlı haberler diliyorum takdiri ilahi ne diyelim
Yarın test günüm cuma günü sonucunu alıcam insallah.O kadar istiyorum ki burdan pozitif sonucu mu paylaşıp sizlere de umut olmak.Allahim hepimizin yüzünü güldürsün bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Gözün aydın olsun.Sağlıkla sihhatle büyüsün yavrun inşallah.Allah razı olsun senden bana umut oldun öyle heyacanliyımki anlatamamSelam kızlar sizi takipteyim inşallah güzel sonuçlar alırsınız naçizane fikrim belirti hiç aramayın bende yoktu belirti ama şuan hamileyim .Gürgan klinikte opumve transferim oldu 3.gün 2 emriyo konulmuştu Allah isteyen herkese nasip etsin Dualarım sizlerle
Ne desem nasıl teselli etsem kelimelerim kifayetsiz.insallah rabbim kendiliginden nasip eder mucizeniBenim sonucum negatif sizlere hayırlı haberler diliyorum takdiri ilahi ne diyelim
İnşallah canım.Hepimiz dileyen isteyen herkese rabbim nasip etsin.11 yıllık evlat hasreti gurbette yalnızım kimsem yok rabbim insallah evladımı bana can yoldaşı evime neşe olarak gönderirBari sen bize umut ol inşallah pozitifi sende görürüz
Ladysea
_Citlembik_
Kızlar kahverengi akıntım var çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?