Allahtan umit kesilmez. 12.gunu bekleyip kan aldirin benceçok üzgünüm
Siz devam edin bencéde. Allah buyuk hayirlisi olsun.Kızlar kanama kırmızıya döndü.Test sonucum yarın ama umudum kalmadı benim.Adet oluyorum galiba.Hastaneden aradılar ilaçlara devam edin dediler
Bana gebelik aşısı da yapıldı embriyolarim 5.güne de geldi 7 tanede dondurduk ama olmayınca olmuyor işteBide benim şimdiye kadar olan tüm tedavilerimde embriyolar hep 5.güne geldi ve donduruldu buradaysa 3. Güne 3 embriyo zor geldi ,kime sorsam 3. Günde transfer edilmiş buda hiç hoşuma gitmedi gürgan hocanın zaten yüzünü gören cennetlik keşke kanal kanal gezmek yerine hastalarıyla ilgilense
Değer biraz düşük kuzum.ama sen yinede testi tekrarla.Muhtemelen kimyasal gebelikKan verdim 3. Gün embriyosu 9. Gün değer 4 çıktı. Sanırım negatif acaba yükselme şansı var mı
Hayirlisi olsun. Benim de yumurtalar gelismemis. En azindan transfer edilecek embriyolariniz varmis insallah hayirlisiyla tutunurlarOlmadı negatif.nasip değilmiş
İnşallah rabbim seninde yüzünü güldürsün canım.evlat diye dua eden tüm kardeşlerime rabbim nasip etsin inşallah.Çok yoruldum canım bu 4.denemeydi ailelerimiz karşıladı masraflari yiten umutlar hayal kırıklığı.Maddi manevi bitiriyor insanı.Bizim bu 3.merkezimiz herşey yolunda gidiyor iyi kalitede embriyolar oluşuyor.bundan öncede embriyo dondurup daha sonra imha ettirdik.Dene dene olmayinca hep hüsranHayirlisi olsun. Benim de yumurtalar gelismemis. En azindan transfer edilecek embriyolariniz varmis insallah hayirlisiyla tutunurlar
Amin insallah. Allah buyuk tabi ki ol derse oluyor ama insanin umudu bitiyor. Yoruluyorsun. 2. Merkez bizimde 3.deneme embriyo olusmadi hic benim de. Dusuk over rezervi hormonlar da bozuk oldugu icin kalite dusuk. Daha tutunup tutunmayacagini bilmiyoruz hic embriyo gelisemedi. Artik umidimi yitirdim galiba.İnşallah rabbim seninde yüzünü güldürsün canım.evlat diye dua eden tüm kardeşlerime rabbim nasip etsin inşallah.Çok yoruldum canım bu 4.denemeydi ailelerimiz karşıladı masraflari yiten umutlar hayal kırıklığı.Maddi manevi bitiriyor insanı.Bizim bu 3.merkezimiz herşey yolunda gidiyor iyi kalitede embriyolar oluşuyor.bundan öncede embriyo dondurup daha sonra imha ettirdik.Dene dene olmayinca hep hüsran
Umudunu yitirme lütfen.Biliyorum bu söyleceeklerimi sende defalarca duymuş okumussundur.Öncelikle seninle aynı duyguları ayni endişeleri yaşıyorum.Benim yaşadığım ayrı zor bu 3.doktor almanyadada en iyi profesörlere gittim "hersey yolunda senin kesinlikle olur vazgeçme "dediler ama sonuc hep hüsran.sorunun ne olduğunu bilsek keşke belki birşey yapılır.Amin insallah. Allah buyuk tabi ki ol derse oluyor ama insanin umudu bitiyor. Yoruluyorsun. 2. Merkez bizimde 3.deneme embriyo olusmadi hic benim de. Dusuk over rezervi hormonlar da bozuk oldugu icin kalite dusuk. Daha tutunup tutunmayacagini bilmiyoruz hic embriyo gelisemedi. Artik umidimi yitirdim galiba.
Maddiyat da cabasi onuİnşallah rabbim seninde yüzünü güldürsün canım.evlat diye dua eden tüm kardeşlerime rabbim nasip etsin inşallah.Çok yoruldum canım bu 4.denemeydi ailelerimiz karşıladı masraflari yiten umutlar hayal kırıklığı.Maddi manevi bitiriyor insanı.Bizim bu 3.merkezimiz herşey yolunda gidiyor iyi kalitede embriyolar oluşuyor.bundan öncede embriyo dondurup daha sonra imha ettirdik.Dene dene olmayinca hep hüsran
Evet ben de dusundum sanirim ilaclar kaliteyi iyice bozuyor. Allahtan umit kesilmez. Benim cevremde de var cocugun olmaz deyip olanlari. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun bu yolda.Umudunu yitirme lütfen.Biliyorum bu söyleceeklerimi sende defalarca duymuş okumussundur.Öncelikle seninle aynı duyguları ayni endişeleri yaşıyorum.Benim yaşadığım ayrı zor bu 3.doktor almanyadada en iyi profesörlere gittim "hersey yolunda senin kesinlikle olur vazgeçme "dediler ama sonuc hep hüsran.sorunun ne olduğunu bilsek keşke belki birşey yapılır.
Canım umudunu yitirme ben çok duydum senin çocuğun olmaz denen insanlarin doğurdugunu.imkansız denen vakalarin mucize yasadigini gördüm.Sen doğal kürler dene bir tane yumurtan olusursa doğal tüp bebek yapan doktorlari araştır.Havuz yöntemi var doğal yolla oluşan yumurtalari biriktiriyorlar.Vazgecme lütfen.insallah herşey gönlünce olsun
Geç tutunma olabilir sen testlerini yapmaya devam et hiç belli olmazMerhaba kızlar benim 9. Gün 4 çıkmıştı değerim. Bugün 12. Gün tekrar yaptırdım 17 çıktı. Çok düşük bir değer ama katlanarak devam ediyor. Sizce nasıl ??
Geç tutunma olabilir sen testlerini yapmaya devam et hiç belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?