Ankara Gürgan klinik'te tedavi olanlar

Bencede devam edin kanama yoğun olsa bile gebelik olabilir
Citlembik sende kan testi yapmadan sakın ilaçlarını kesme

Gürgan bu ay hep negatif gördü sanırım. Kızlar bundan sonraki merkez seçiminiz nasıl olacak. Tekrar bir şans verirmisiniz gürgüna yoksa farklı bir yer var mı aklınızda

Ben gürganda devam etmeyi kesinlikle düşünmüyorum sebep negatif olması değil ben daha öncede çok negatif gördüm
Beni soğutan vaad etiikleri hiç bir şeyi yapmamalrı
Örneğin gebelik aşısı blanslama vs. Bir sürü uygulama yapacaklarını söyleyip yapmamaları bu kliniği seçmemdeki sebep bunlardı
Sanırım ben bahçeci kliniklerden birinde devam edeceğim şimdiye kadar olumsuz birşey duymadım haklarında

Bide benim şimdiye kadar olan tüm tedavilerimde embriyolar hep 5.güne geldi ve donduruldu buradaysa 3. Güne 3 embriyo zor geldi ,kime sorsam 3. Günde transfer edilmiş buda hiç hoşuma gitmedi gürgan hocanın zaten yüzünü gören cennetlik keşke kanal kanal gezmek yerine hastalarıyla ilgilense

Bana gebelik aşısı da yapıldı embriyolarim 5.güne de geldi 7 tanede dondurduk ama olmayınca olmuyor işte

Kan verdim 3. Gün embriyosu 9. Gün değer 4 çıktı. Sanırım negatif acaba yükselme şansı var mı

Hayirlisi olsun. Benim de yumurtalar gelismemis. En azindan transfer edilecek embriyolariniz varmis insallah hayirlisiyla tutunurlar
İnşallah rabbim seninde yüzünü güldürsün canım.evlat diye dua eden tüm kardeşlerime rabbim nasip etsin inşallah.Çok yoruldum canım bu 4.denemeydi ailelerimiz karşıladı masraflari yiten umutlar hayal kırıklığı.Maddi manevi bitiriyor insanı.Bizim bu 3.merkezimiz herşey yolunda gidiyor iyi kalitede embriyolar oluşuyor.bundan öncede embriyo dondurup daha sonra imha ettirdik.Dene dene olmayinca hep hüsran

Amin insallah. Allah buyuk tabi ki ol derse oluyor ama insanin umudu bitiyor. Yoruluyorsun. 2. Merkez bizimde 3.deneme embriyo olusmadi hic benim de. Dusuk over rezervi hormonlar da bozuk oldugu icin kalite dusuk. Daha tutunup tutunmayacagini bilmiyoruz hic embriyo gelisemedi. Artik umidimi yitirdim galiba.

Umudunu yitirme lütfen.Biliyorum bu söyleceeklerimi sende defalarca duymuş okumussundur.Öncelikle seninle aynı duyguları ayni endişeleri yaşıyorum.Benim yaşadığım ayrı zor bu 3.doktor almanyadada en iyi profesörlere gittim "hersey yolunda senin kesinlikle olur vazgeçme "dediler ama sonuc hep hüsran.sorunun ne olduğunu bilsek keşke belki birşey yapılır.
Canım umudunu yitirme ben çok duydum senin çocuğun olmaz denen insanlarin doğurdugunu.imkansız denen vakalarin mucize yasadigini gördüm.Sen doğal kürler dene bir tane yumurtan olusursa doğal tüp bebek yapan doktorlari araştır.Havuz yöntemi var doğal yolla oluşan yumurtalari biriktiriyorlar.Vazgecme lütfen.insallah herşey gönlünce olsun

Maddiyat da cabasi onu
Evet ben de dusundum sanirim ilaclar kaliteyi iyice bozuyor. Allahtan umit kesilmez. Benim cevremde de var cocugun olmaz deyip olanlari. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun bu yolda.

Merhaba kızlar benim 9. Gün 4 çıkmıştı değerim. Bugün 12. Gün tekrar yaptırdım 17 çıktı. Çok düşük bir değer ama katlanarak devam ediyor. Sizce nasıl ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…