• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Gürgan klinik'te tedavi olanlar

Bende az önce biraz şiddetli denecek bir ağrı oldu sol tarafımda baya 15. Dakikadır şimdi yeni hafifledi göğüslerim adet döneminde olduğu gibi şiş bide bugün ayaklarım çok üşüyo bu havada çorap giydim transferden sonra ilk bugün banyo yaptım acaba ağrım ondan oabilirmi
Bide benim önceki tedavimdede gece böyle ağrım olmuştu o zaman yerleşiyormuş sonra yerleşemedi düşük oldu bilemedim iyiyemi yorsam kötüyemi

Dün bi ara sağ kasıgımda bir batma yürürken kalcama doğru yayılan sonra sol da hissettim.Goguslerde bi hassasiyet yok.bolca sivilce çıktı boynuma dogru yayilan.Test günü yaklaştıkça heyecan umut endişe hepsi bir arada.rabbim hayirlara cikarsin
Bende bugün sivilcelendim inşallah iyiye işarettir

Benim hiç belirti yok. :KK43: bazen kasığım ağrıyor gibi hissediyorum. Sonra bir bakıyorum ağrı filan yok kendim ağrımasını istediğim için öyle hissediyorum :KK43:
Bu tüpbebek işi inanki ağrıyla falan hiç ilgisi yok ben bi çok kez tedavi gördüm inan test gününe kadar bütün belirtileri hissedim sonra evime koskoca bir negatifle dönüyordum bu belirti dediğimiz şeylerin hepsini kullandığımız ilaçlar yapıyor

Bu tüpbebek işi inanki ağrıyla falan hiç ilgisi yok ben bi çok kez tedavi gördüm inan test gününe kadar bütün belirtileri hissedim sonra evime koskoca bir negatifle dönüyordum bu belirti dediğimiz şeylerin hepsini kullandığımız ilaçlar yapıyor

Sizin negatif olma sebebi neymiş peki. Bu kadar negatifi araştırdılar mi. Genetik bozukluk kromozom bozukluğu ne bileyim başka bişey

Kızlar bide ben 8. Günü kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum bişey varsa azda olsa çıkar değilmi
Bundan önceki tedavimde 8. Gün 54 çıkmıştı bende ama o blast transferiydi bu sefer 3. Gün

Kızlar bide ben 8. Günü kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum bişey varsa azda olsa çıkar değilmi
Bundan önceki tedavimde 8. Gün 54 çıkmıştı bende ama o blast transferiydi bu sefer 3. Gün

Bence 3. Gün embriyosu daha geç çıkar. Sabret 10. Gün yap

Sizin negatif olma sebebi neymiş peki. Bu kadar negatifi araştırdılar mi. Genetik bozukluk kromozom bozukluğu ne bileyim başka bişey
Genetik ve kromozaom bakıldı hiç birsey çıkmadı
Gürgan klinigi tercih etmemizdeki sebepte buydu zaten farklı tedavi uygulaması ama gelin görünki hiç bir farklı tedavi uygulanmadı

Genetik ve kromozaom bakıldı hiç birsey çıkmadı
Gürgan klinigi tercih etmemizdeki sebepte buydu zaten farklı tedavi uygulaması ama gelin görünki hiç bir farklı tedavi uygulanmadı

Peki bu 12 denemede kaç pozitif kaç negatif oldu. Ve en uzun gebelik ne kadar sürdü

8.gün biraz erken sanki 10.günü mü beklesen acaba.Ben de yurt dışında yaşıyorum.Gerçi ben transferin 2.günü döndüm.Biz ilaclardan birer ikişer yedek alıp döndük

Biz ara
8.gün biraz erken sanki 10.günü mü beklesen acaba.Ben de yurt dışında yaşıyorum.Gerçi ben transferin 2.günü döndüm.Biz ilaclardan birer ikişer yedek alıp döndük
Biz arabayla geldik eşim benim arabayla dönmemi istemiyo uçakla yollamak istiyo bende onu yollamak istemiyorum aklım onda kalacak valla iki arada kaldık bende 8. Gün baktırayım beger cikarsa 10. Gün tekrar baktırırım diyorum baktımki artış yok esimle gideyim artış olursa uçakla

Biz ara

Biz arabayla geldik eşim benim arabayla dönmemi istemiyo uçakla yollamak istiyo bende onu yollamak istemiyorum aklım onda kalacak valla iki arada kaldık bende 8. Gün baktırayım beger cikarsa 10. Gün tekrar baktırırım diyorum baktımki artış yok esimle gideyim artış olursa uçakla
Kendin için en doğrusunu sen bilirsin yine nasıl içine siniyorsa öyle yap

Nasılsınız kızlar benim dün sol boşluğumda belime doğru siddetli ağrım olmuştu bugünde sağ kasığımda regl sancısı başladı ayaklarım halen üşüyor

Nasılsınız kızlar benim dün sol boşluğumda belime doğru siddetli ağrım olmuştu bugünde sağ kasığımda regl sancısı başladı ayaklarım halen üşüyor
Benim de belirtiler regl belirtilerine benziyor.Sanırım bu ilaclar aldığımız hormanlar bizi çok etkiliyor.Normalde reglden önce göğüs hassasiyetim olur ağrır sadece o yok.Bi makalede okudum aslında bizim belirti zannettigmiz şeyler yanılsama normal belirtiler bulanti halsizlik vs.gebelik testinden iki hafta sonra görülürmüs

Back
X