• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri’de tüp bebek yaptıranlar yardımınıza ihtiyacım var?

İlk 2 tedavimi Kayseri memorialde denedim ikisindede 2 embriyo transferi yapıldı ilki boş gebelik ikincisi kimyasal oldu. Toplanan yumurtalarım çok olmasına rağmen ikisindede 2 embriyo kalıyordu hep 3.güne.
Ne 5.güne embriyom gitti ne donduruldu
3. Ye yine aynı yerde başlama kararı aldık eşim azospermdi ve spermleri dondurulmustu merkezden taşımak istemedik ona başlarken Semih hoca yeni gelmisti ona geçtim aslında çok ilgiliydi ama benim yumurtalar asenkron olunca iptal edildi
4.tedavi için Erciyes üniversitesi Hastanesi'nde yaptırmıştık orda hiç döllenme olmadı sonuç spermden dolayı denildi
Yeni tedavi için Gökalp hocayla ön görüşme yaptık baya ilgilendi tedavi planımızı oluşturdu eşimle bana kullanmamız için takviyeler yazdı. Eşime de ovitrelle iğne verdi tedaviye başlamadan 3 ay önce bunları kullanmaya başlayın öyle gelin dedi. Eşim iğneye başlamadan hormon testi verdi sonuçta kullandığı iğne hormon ignesiydi sonuçlarını takip etmek için verdi bütün tahlilleri normaldi birde iğne kullanımının birinci ayında verdi ve bütün tahlillleri oynamıştı kimini sıfırlamış kimini üst sınırında üstüne çıkarmıştı. Bu durum tedaviye başlama planımızı alt üst ediyordu doktora ulasamadik bu arada. Televizyonlara çıkmaktan hastalarina geri dönüş yapamıyordu tabi. Asistanı hocayla konuscam diyip durdu 2 gün sonra dönüş yaptı. Onda da bir arama zahmetinde bile bulunmadı ses kaydı attı başka iğneler eklemişti. Eşim kullanmak istemediğini söyledi hiç bişey kullanmadi tekrar kendiliğinden normale döndü 1 ayda hormonları. Bunun üstüne İstanbul'da başladık tedaviye. 5.güne embriyomda gitti 5 tane. pgt yapıldı embriyolara birini transfer oldum tuttu 28 haftalık olduk. Eğer önemli bir sorununuz varsa Kayseri'yle uğraşmamanızı öneririm. Labaratuvar açısından çokta gelişmiş olduğunu düşünmüyorum. Ekstradan hiç bir işlem yapılmadı döllenme sırasında da çünkü.
Gözünüz aydın canım. Eşimin işi gereği malesef çok uzaklaşamıyoruz. Kayseri’ye gitmek bile sorun gibi bişey. Ki Yozgat’ı saymıyorum zaten hiç bişey yok. Yarın Semih hoca ile görüşeceğim

Gözünüz aydın canım. Eşimin işi gereği malesef çok uzaklaşamıyoruz. Kayseri’ye gitmek bile sorun gibi bişey. Ki Yozgat’ı saymıyorum zaten hiç bişey yok. Yarın Semih hoca ile görüşeceğim
Çok sevindim güzel sonuçlarla gel ini yaz burayada mutlaka

Teşekkür ederim 🙏🏼 bizde eşimin işi dolayısıyla doğudayız ama İstanbul'a gidip gelmek zorunda kaldık zor oldu ama sonuca ulaşmak için bu riski göze almamız gerekiyordu ve çok şükür yaşanılanlara değdi 🙏🏼 Semih hoca çok kaliteli bir doktor inşallah sizde sonuca ulaşırsınız 🙏🏼

Teşekkür ederim 🙏🏼 bizde eşimin işi dolayısıyla doğudayız ama İstanbul'a gidip gelmek zorunda kaldık zor oldu ama sonuca ulaşmak için bu riski göze almamız gerekiyordu ve çok şükür yaşanılanlara değdi 🙏🏼 Semih hoca çok kaliteli bir doktor inşallah sizde sonuca ulaşırsınız 🙏🏼
Amin canım inşallah 🙏🙏

konu başlığının altındaki yorumların hepsini okuyamadım ama kayseri tüp bebek konusu için yazıyorum mustafa taş düşünen varsa paranızı canınıza ruh sağlığınıza yazık. beni uyaran olmadı ben burdan düşünen herkesi uyarmak istiyorum. kayseride kime gidelir bilmiyorum ama kime gidilmeyeceğini çok acı tecrübe ettim. asla reklamlardaki gibi değil. tüp bebek sürecini sadece bu süreçten geçenler anlar. kardeşlerim uzak durun.. tek söyleyebileceğim bu.

Canım görüşünce bizede haber eder misin
Canım merhaba. Görüşmeye gittim. 97 bin hastane 35-40 ta eczane tutar dediler. Hoca çok tatlı kaliteli birine benziyor. Ancak şuan napacağımız konusunda kararsızız maddi olarak. SGK raporunu sorduk o şekilde 78 bin oluyormuş ama üni ve şehir hastaneleri artık dışarıda yaptırmak için rapor vermiyor aslında yasal değilmiş ama bilmiyorum. Şehir hastanesine gidip sorsak mı diyoruz. O kadar bıktık ki artık Kayseri’ye git gel yapmaktan

Canım merhaba. Görüşmeye gittim. 97 bin hastane 35-40 ta eczane tutar dediler. Hoca çok tatlı kaliteli birine benziyor. Ancak şuan napacağımız konusunda kararsızız maddi olarak. SGK raporunu sorduk o şekilde 78 bin oluyormuş ama üni ve şehir hastaneleri artık dışarıda yaptırmak için rapor vermiyor aslında yasal değilmiş ama bilmiyorum. Şehir hastanesine gidip sorsak mı diyoruz. O kadar bıktık ki artık Kayseri’ye git gel yapmaktan
Hayırlısı olsun canım hakkında

Canım birde Ankara'yı mi araştırsan? Benim Ankara hakkında bilgim yok ama konu açarsan tecrübe edenler yazabilir. Hızlı tren de var Yozgat'tan Ankara'ya. Bi düşünün derim

Canım birde Ankara'yı mi araştırsan? Benim Ankara hakkında bilgim yok ama konu açarsan tecrübe edenler yazabilir. Hızlı tren de var Yozgat'tan Ankara'ya. Bi düşünün derim
Yozgatın bir ilçesindeyiz canım merkez yada sorgun olsa çok mantıklı hızlı tren ama bizim ona gitmemiz bile 1 saat hızlı trende 2 saat sürüyor.

konu başlığının altındaki yorumların hepsini okuyamadım ama kayseri tüp bebek konusu için yazıyorum mustafa taş düşünen varsa paranızı canınıza ruh sağlığınıza yazık. beni uyaran olmadı ben burdan düşünen herkesi uyarmak istiyorum. kayseride kime gidelir bilmiyorum ama kime gidilmeyeceğini çok acı tecrübe ettim. asla reklamlardaki gibi değil. tüp bebek sürecini sadece bu süreçten geçenler anlar. kardeşlerim uzak durun.. tek söyleyebileceğim bu.
Umarım okurlar görürler sitemlerimizi.

Tüp bebek 97mi olmuş 😟

Merhaba arkadaşlar. Şimdiye kadar bir çok kez yumurta takibi +2 kez aşılama yaptırdım. Artık çok yıprandık maddi manevi. Bu nedenle yakın zamanda tüp bebek sürecine geçip bu ay ön görüşme yapmayı planlıyorum. Yozgatta yaşıyoruz.
Acıbadem hastanesini beğeniyorum. Orada Mustafa Taş hocayı düşünüyorum.
Onun dışında memorial da Semih Zeki Uludağ ve Erciyes Hastanesinde Ahmet Emin Mutlu hocaların yorumları güzel.
Deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız? Yada başka bir tavsiyeniz var mı ?

Mustafa hocayı hiç tavsiye etmem. Asla randevulara sadık değiller. Mustafa hocayı görmek mucize. Herşey karmakarışık, herkese ayrı fiyatlar. Ben ilk muayeneden sonrasına gitmedim.

Back