- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
Merkezden aramadilarmi ne dediler
Testini tekrarladınmiDüşük bir değer ama ilaç kullanmaya devam edin yükselebilir dediler. Böyle başlayıp devam eden gebelikten var , düşen diğer sıfır olan gebeliklerde var dediler.
Testini tekrarladınmi
Umut tabiki var neden olmasın50 çıktı beta hcg
Ama progesteron düşük 7 çıktı. Iğne atındım inşallah yükselir. Sizce nasıl umut var mı
Gayet guzel katlanmis hayirli olsun insallah9. Gün : 4
12. Gün : 17
14 Gün : 50
16. Gün : 110
18. Gün : 264 çıktı bugün kızlar. Nasıl sizce ??
Teşekkür ederim bugün tekrarlıcam testi bakalım kaç çıkıcakGayet guzel katlanmis hayirli olsun insallah
Merhaba. Sizlere bir şey soracaktım. Yarın Gürgan klinikte tüp bebek tedavisine başlıycaz. Tahlilleri (E2, progesteron) hastane dışında yaptırabildiğiniz bir yer var mı. Devlet hastanesine gittim hormon iki hafta sonra çıkar diyolar. Artık gürgan da yaptırcaz mecbur da yine sizlere sorayım dedim
Tedavi süresince ankarada olucaz. 2 saat süpermiş. Ben ertesi güne çıksa ona da razıyım. 2 hafta sonra çıkar dediler progesteron için. Gürganda ikisi 50 TL. Bi kere yapılacak olsa verelim 50 bişi değil de. Sürekli istiycekler bu tahlilleri. Ben de acile mi gitsem bi. Yaparlar belkiAnkarada mi oturuyorsunuz. Hormon teste 2 saate çıkıyor. Gürganda pahalıdır fiyat bilmiyorum ama ben bulunduğum şehirde devlet hastanesi acilinde yaptırdım hepsini
Tedavi süresince ankarada olucaz. 2 saat süpermiş. Ben ertesi güne çıksa ona da razıyım. 2 hafta sonra çıkar dediler progesteron için. Gürganda ikisi 50 TL. Bi kere yapılacak olsa verelim 50 bişi değil de. Sürekli istiycekler bu tahlilleri. Ben de acile mi gitsem bi. Yaparlar belki
Öyle yapayım ben de evet çok teşekkür ederim sağolasın. Bu arada hamilesin tebrik ederim hayırlı sağlıklı kucağınıza alın inşallah :)Her 2 güne bir isteyecekler. Ben geçen tedavimde cebeci kadın doğum bölümünde yaptırmıştım tedavimi biraz uzak ama kendi aracınız olursa sıkıntı olmaz. Bence sen bi görüş bi kadın doğrultuya randevu al ben tüp bebek tedavisi görüyorum sizin adınızı vererek her 2 güne bir tahlil yaptırabilirmiyim de yardımcı olurlar belki
Takviminiz vardı sizin.. Onu göremeyince üzüldüm.. Yazdıklarınızı da okudum hem üzüldüm hem de bir sonraki deneme için umut var en azından. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bir sonrakinde sağlıklı hayırlı nasip olur.Evet transferin 9. Günü evde yaptığım gebelik testi negatif çıktı bizde kandanda bakalım yoksa artık yolumuza bakarız dedik.
9. Gün : 4 negatif çıktı ve ben tutmadı dedim dikkat ettiğim herşeyi bıraktım. Ev temizledim. Uzun yürüyüş yaptım. Ama doktorum ilaçlara devam dedi onun zoruyla devam ettim.
18. Gün : 264
20. Gün : 626
22. Gün : 1233
Ve evet gebeydim. 2 aşılama 1 negatif tüp bebek denemesinden sonra 2. Tüp bebekte geç tutunma ile hamile kaldım. İlk kese muayenemde 5 hafcalıkken kese göründü fakat tam tüpün ucunda büyüdüğü söylendi. 3 seçenek vardı.
Ya tüpe kaçıp dış gebelik olacak
Ya rahim içine inip sağlıklı gebelik devam edecek.
Yada düşük olacaktı. Çünkü bulunduğu yerde büyüyemezmiş.
1 hafta sonraki kese kontrolümde kese rahim içine doğru gelmişti ama etrafında kanama kanalı oluşmuştu. Zaten o hafta içi kanamam oldu. Düşük yapıyordum. Hem kesem hem yolk saç kesesi görünmüştü. Ama tutunamadı kuzum bana çok çabaladı ama olmadi. Düşük sonunda içimde parçalar kaldığı için 11 eylülde kürtaj oldum.
Şuan çok ama çok üzgünüm. Ama benimde çocuğum olabiliyormuş bunu biliyorum. Rabbim nasip edecek hemde en güzelini.
Diğer denememi yine gürganda yapicam. 4 yıldır ilk defa pozitif sonucu burada gördüm. Bence doğru yerdeyim
Evet transferin 9. Günü evde yaptığım gebelik testi negatif çıktı bizde kandanda bakalım yoksa artık yolumuza bakarız dedik.
9. Gün : 4 negatif çıktı ve ben tutmadı dedim dikkat ettiğim herşeyi bıraktım. Ev temizledim. Uzun yürüyüş yaptım. Ama doktorum ilaçlara devam dedi onun zoruyla devam ettim.
18. Gün : 264
20. Gün : 626
22. Gün : 1233
Ve evet gebeydim. 2 aşılama 1 negatif tüp bebek denemesinden sonra 2. Tüp bebekte geç tutunma ile hamile kaldım. İlk kese muayenemde 5 hafcalıkken kese göründü fakat tam tüpün ucunda büyüdüğü söylendi. 3 seçenek vardı.
Ya tüpe kaçıp dış gebelik olacak
Ya rahim içine inip sağlıklı gebelik devam edecek.
Yada düşük olacaktı. Çünkü bulunduğu yerde büyüyemezmiş.
1 hafta sonraki kese kontrolümde kese rahim içine doğru gelmişti ama etrafında kanama kanalı oluşmuştu. Zaten o hafta içi kanamam oldu. Düşük yapıyordum. Hem kesem hem yolk saç kesesi görünmüştü. Ama tutunamadı kuzum bana çok çabaladı ama olmadi. Düşük sonunda içimde parçalar kaldığı için 11 eylülde kürtaj oldum.
Şuan çok ama çok üzgünüm. Ama benimde çocuğum olabiliyormuş bunu biliyorum. Rabbim nasip edecek hemde en güzelini.
Diğer denememi yine gürganda yapicam. 4 yıldır ilk defa pozitif sonucu burada gördüm. Bence doğru yerdeyim
Bence başka yerlere bakmalısınız söylediği hiçbirşeyi yapmayan bir merkez ,Ankara da çok daha iyi merkezler var Nova art rapor da çıkarıyor ,Recai papuçcu, Birde herkesin çok memnun olduğu Göğşen sanırım ismi vakit kaybetmek istemiyorsanız bunları araştırın derimMerhaba... ben de ilk aşılamadan sonra tüp bebeğe karar verdim yaşımdan ötürü... bu kliniğe başvurıcam... ücretleri ile ilgili bir bilginiz var mı? Ben emekli sandığına bağlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?