- 1 Mayıs 2020
- 1.423
- 1.271
- 83
- Konu Sahibi Pimpirikli10
Canım 95 yaparız dediler inmediler vallaHakikaten P Pimpirikli10 sen bi pazarlık yap indirim yapsınlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 95 yaparız dediler inmediler vallaHakikaten P Pimpirikli10 sen bi pazarlık yap indirim yapsınlar
Hakikaten P Pimpirikli10 sen bi pazarlık yap indirim yapsınlar
İlaçlar indirimsiz 25 tuttu pazarlıkla 18 e filan gelir abartmış onlar biraz bence yeni aldım çünkü ilaçlarıValla bende şaşırdım ilaçlarda çok geldi gözüme bilmiyorum bir şekilde yapacağız ama
Doz farkediyor. Birine 300 lük gonal f yeterken bir başkası 3 kutu 900 lük kullanıyor. Diğer bütün ilaçlar ve takviyeler için düşünün bunu. Ben dondırulmuş transfer oldum yransfer ayındaki ilaçlar bile 15 tuttu bu doz farkından dolayı. 60 ı geçmişti benim ilaç giderim. Velhasıl kişiden kişiye fark eder.İlaçlar indirimsiz 25 tuttu pazarlıkla 18 e filan gelir abartmış onlar biraz bence yeni aldım çünkü ilaçları
Allah vicdan versin inşallah Allah size de güç kuvvet versin maddi manevi embriyom sağlıklı gelirse eşim hemen transfer olsun diyor ama en erken nisan Ramazan’dan sonra başlayalım vakit kaybetmeyelim diyor bakalım o zamana daha ne olurCanım 95 yaparız dediler inmediler valla
İnşallah rabbim kolaylıkla tez vakitte olmasını nasip eder canım. Allah yardımcınız olsunAllah vicdan versin inşallah Allah size de güç kuvvet versin maddi manevi embriyom sağlıklı gelirse eşim hemen transfer olsun diyor ama en erken nisan Ramazan’dan sonra başlayalım vakit kaybetmeyelim diyor bakalım o zamana daha ne olur
Aminİnşallah rabbim kolaylıkla tez vakitte olmasını nasip eder canım. Allah yardımcınız olsun
Size öncedenç ne demişlerse o geçerli olur benceMerhabalar kızlar bizde Gökalp hocada tedavi görüyoruz gözümü korkuttunuz Biz memnunuz ama yorumlardan sonra gözümü korkuttunuz 6 aydır tedavimiz sürüyor tese ameliyatımız var marta sonra transfer sürecimize geçicez yorumlarda korkutunuz Bize söylenen fiyat geçerli olacak değişmez dendi liste verdiler elimize dünyam hastanesine geçiyor hocada
Aşılama deneyiminiz oldu mu
Bi kere yaptırdım Mehmet Çolakoğlu nda ama bilmiyordum tüplerin tıkalı olduğunu o aşılama tutmayınca film çektirdimAşılama deneyiminiz oldu mu
Hmm novafertil de düşünüyorum bende aşılama ama şehir dışından olunca işlem.nasil oluyor bilmiyorumBi kere yaptırdım Mehmet Çolakoğlu nda ama bilmiyordum tüplerin tıkalı olduğunu o aşılama tutmayınca film çektirdim
Doktorunuz kim ?Hmm novafertil de düşünüyorum bende aşılama ama şehir dışından olunca işlem.nasil oluyor bilmiyorum