Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doz farkediyor. Birine 300 lük gonal f yeterken bir başkası 3 kutu 900 lük kullanıyor. Diğer bütün ilaçlar ve takviyeler için düşünün bunu. Ben dondırulmuş transfer oldum yransfer ayındaki ilaçlar bile 15 tuttu bu doz farkından dolayı. 60 ı geçmişti benim ilaç giderim. Velhasıl kişiden kişiye fark eder.
Allah vicdan versin inşallah Allah size de güç kuvvet versin maddi manevi embriyom sağlıklı gelirse eşim hemen transfer olsun diyor ama en erken nisan Ramazan’dan sonra başlayalım vakit kaybetmeyelim diyor bakalım o zamana daha ne olur
Allah vicdan versin inşallah Allah size de güç kuvvet versin maddi manevi embriyom sağlıklı gelirse eşim hemen transfer olsun diyor ama en erken nisan Ramazan’dan sonra başlayalım vakit kaybetmeyelim diyor bakalım o zamana daha ne olur