Ankara Gürgan klinik'te tedavi olanlar

Üzülme lütfen inşallah sonucun pozitif olurda dondurulmuş embriyoya hic gerek kalmaz.Ben almanyada iki kez embriyo dondurdum hepsi çok iyi kalitedeydi.Bir kez de donmuş embriyo trasferi yapıldı ama olmadı malesef...Bu işlerin bir garantisi olmuyor.Kesin tutar denilen tutmuyor hiç şans verilmeyen embriyo tutunuyor.

Benim transfer işlemi sırsında timur hoca hemsirelere çok kızdı neden hastalar bu kadar sıkışık diye transferden sonra sunta takıp boşalttılar kalkmama gerek kalmadı
İşte bir iletisim sorunu var.Telefonda konuşan eşimdi"eşiniz çok sıkışık olsun"demişler.Ben de epeyce su içtim.Hastaneye gidince sıkışmaya basladm transferede en son ben alındım.O gün hastaneden en son ben çıktım.Transferden önce bardakla boşalttım.Sonra sürgü verdiler kalmadim ben de.
Benim transfer işlemi sırsında timur hoca hemsirelere çok kızdı neden hastalar bu kadar sıkışık diye transferden sonra sunta takıp boşalttılar kalkmama gerek kalmadı

Arkadaslar ben daha önce Almanya da üç kez deneme yaptm haliyle buranın dakikligine ve disiplinine aşina olduğum için yaşadığımız gecikmeleri yadirgamis olabilirim.Biz ankara icinden gelip gittik randevu saatinden biraz önce gidip kendi sorumlulugumuzda olan beklemelerimizi kasdetmiyorum.Randevu saati geldigi halde uzun uzun bekletilip bir bilgi verilmemesini kasdediyorum.Muayne ve takiplerde bir sorun olmadi çok az bekledik onları sorun etmedim zaten olagan durumlardi bunlar.
Ama histereskopi opu ve transferde aksilikler yasadim kolay değil maddi manevi tüm umutlarımızi bağlıyorsunuz.Haliyle beklentileriniz oluyor.Timur Hocanın takip edeceginj düşünürken 5 dk ancak konusabiliyorsunuz.Işın hoca gayet güler yüzlü ilgilendi bizi uzun uzun bilgilendirdi hakkını teslim etmek lazım tabi.

Uzun beklemem hiç problem değil işlerini iyi yapsınlar yeter.

Uzun beklemem hiç problem değil işlerini iyi yapsınlar yeter.
Uzun beklemek de birilerinin işini düzgün yapmadığını bir yerlerde yanlış bir durum olduğunu gösterir.Doktorlar hemşireler hepsi işinin ehli olabilir ama hasta psikolojisi de çok önemli.Biz bunları bizzat hemşirelere ve hasta ilişkileriyle ilgilenlere ilettik.Umarim duzeltilir.Diyarbakir dan gelen bir arkadaşla tanıştım orda histereskopiden sonra kanaması durmamis diyarbakirda yoğun bakima kaldırılmış ve Timur bey e ulaşmak için tam 72 kez aradım dedi.Yanlış buldugumuz durumları iletmeleyiz ki zamaninda duzeltilsin.

Tabi haklisiniz iletişim tabiki. Şimdilik benimde bir problemim yok ama olsa dile getiririm. Transferden sonra benim diğer merkez hiç aramamıştı. Bunlar dün aradı halimi hatırımı sordular çok mutlu oldum

Tabi haklisiniz iletişim tabiki. Şimdilik benimde bir problemim yok ama olsa dile getiririm. Transferden sonra benim diğer merkez hiç aramamıştı. Bunlar dün aradı halimi hatırımı sordular çok mutlu oldum
Benim yaşadığım şanssızlık diyelim.Onun dışında ilgi alaka gayet güzeldi.aynen dün beni de aradılar ilaçları kullaniyomusunuz bir sorunuz var mı haftaya tekrar görüşelim dediler.Çok ince bir davranış hoşuma gitti doğrusu.Transferde cok heyecanlandım bebeklerimi görünce ağlamaya başladım sevinç gözyaşlarıydi minyon renkli gözlü bir hemşire hanım adını unuttum bir insan ancak bu kadar tatlı dilli güler yüzlü olur.elimi tuttu beni öyle güzel motive ettiki allah ondan razı olsun...

Evet arayan hemşirede oydu bence. Çok tatlı dilli bir bayandı. Birde bayan embriyolog vebardı seren hanım oda çok şekerdi elimi hiç bırakmadı

Bizde 3. Tedavimiz için kalktık izmirden ankaraya farklı tedavi ve yöntemler uygulatmak için gittik. Eşimde morfoloji sorunu olduğu için imsi uygulayacak bir merkez istedik tavsiye üzerine gürgan kliniğe gittik .ilk gün timur hoca ersin embriyolog alladı pulladı mikro çip imsi uygulanacak ışık yansıtılacak embriyo kamera ile izlenecek kalsiyum iyonofor uygulanacak bizde kabul ettik istediğimiz şeyleri duyduk çünkü.Tedaviye izmirden git gel yaptık iki günde bir ucakla transfer günü söylenenlerin hiçbirinin uygulanmadığını verdikleri kağıtta gördük transfer bitti Timur beyin uçağı varmış ben şimdi bunlarla ilgilenmem dedi gitti ziya hoca kolidorda dolaştı sizinde sorununuz ne demedi ışın hoca geldi bu sorun beni aşar dedi gitti,genç bir embriyolar muhatap olduk oda imsi uygulansa ne olacak biz zaten yapacağımızı yaptık dedi,5 gün sonra rapor almaya girdiğimizde timur hoca bizi dövmekten beter etti imsi imsi deyip hastaneyi birbirine kattınız dedi size mi sorcaz ne uygulayacağımıza dedi biz dedik izmirden kalkıp imsi için kameralı izleme için geldik siz böyle dediniz biz yapacağımızı yaptık dedi saygısızca yüzü hala aklımda .ben kimseye tavsiye etmiyorum koordine olamıyorlar ha bu arada bizle ilgilenen embriyolog izinde olduğu için diğer embriyologlar dosyaya bakıp bizim isteklerimizi görmemişler ve kafalarına göre uygulama yapılmış sonuç negatif giden 15 bine oldu üstüne yemediğimiz laf kalmadı

Histereskopi bende oldum ve 15 gün lekelenmem oldu ki daha once izmirde histereskopi oldum hiç lekelemeyin olmadığı için sürekli arayıp soruyordum nhemşireler hep normal deyip kapattılar 15 gün sonra hastanelik oldum kanda crp çok yükselmiş, transfer sonrası söyledim Timur bey çok şaşırdı başjemşireye nasıl böyle birşey olur nasıl hastaneye yönlendirmezsiniz diye kızdı başhemşire bana iletilmedi dedi .Sonuçta ortada canımız var ve bu hastanede çok ihmal oluyor.

Şuan çok şaşkınım. Benimde yumurta toplama sonrası karnımda ağrı vardı basit bir ağrıyı bile göz ardı etmediler normaldir demediler transferden önce ulturasyonla hem karnına hem kaburga altına baktılar. Yine vajina muayne yaptılar. Bir problem yok transfer olabilir dediler. Bu basit bir kadın ağrısıydı. Nasıl size böyle davrandılar anlamadim. Hatta ben her seferinde farklı kişilerle konuşmadım. Mehtap hemşire ve ayşegül hemşire var direk onların cep numaralarından ulaşıyorum herşey için

Bende de vardı numara ışın hanımı da aradım, kapalı bir hemşire var onu aradım ki daha öncede yazdım yalan söyleyecek halim yok dimi :))bence koordineli çalışamiyorlar bu çok açık

Bende de vardı numara ışın hanımı da aradım, kapalı bir hemşire var onu aradım ki daha öncede yazdım yalan söyleyecek halim yok dimi :))bence koordineli çalışamiyorlar bu çok açık

Yok canım yalan söylüyorsunuz demedim ne haddime. Sadece yaşadıklarınıza üzüldüm ve şaşkınlığımı belirttim ben öyle şeyler yaşamadım onu anlattım. Geçmiş olsun umarım anlaşabildiğiniz, sizi anlayan daha iyi bir merkez bulursunuz. Ben hrs hastanesinde ilk denememi yapmıştım murat sönmezer ile şuan önlerinden bile geçmiyorum işleri güçleri para bana 70 yıl çocuk sahibi olamazsın dediler. Ve hiçbir problem yokken sadece eşimin morfolojisi %4 diye

Şuda var herkes aynı şeyi yaşayacak diye birşey yok bende çok güvenerek gittim İzmirden git gel yaptım sürekli güvenim sonsuzdu ama söylenenlerin yapılmaması beni yıktı 3. Denememdi ve çok zamanı olan insanlar değiliz eşim işi dolayısıyla yurtdışında vakit yok tedavi için zar zor vakit bulduk onda da böyle şeyler yaşadık neyse kısmet değilmiş diyorum yapacak birşey yok

Çok geçmiş olsun.Önemli olan sizin sağlıgınız şu an iyi olmanız.Insallah en kısa zamanda bebislerinize de kavuşur bu yaşadıklarinizı bir daha hatırlamazsiniz bile.

Tedavi kişiye özel olduğu gibi yaşanılan sorunlar da öyle.Muaynelerim de takiplerimde hiç bir sorun olmazken histereskopi opu ve transferim steresliydi benim de.Histereskopi de aksama Istanbul uçağımız var ordan Almanya ya ucucaz eşimin izni kalmadı o kadar stresliyiz ki.Randevu saatini 2 saat falan geçti.Eşim hemşireye "bu kız ac susuz bayılacak biz hâlâ neden operasyon a alınmıyoruz deyince "bakanliktan teftişe geldiler bizden kaynaklı degil siz tekrar gelemezmisiniz Almanya dan dediler:)Bizim özel jetimiz varmış gibi.Bu gelip gitmeler hem maliyet hem de canınız her istediğininde izin alamazsınız

Kızlar ne durumdasınız
Dün bi ara sağ kasıgımda bir batma yürürken kalcama doğru yayılan sonra sol da hissettim.Goguslerde bi hassasiyet yok.bolca sivilce çıktı boynuma dogru yayilan.Test günü yaklaştıkça heyecan umut endişe hepsi bir arada.rabbim hayirlara cikarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…