Ankara Gürgan klinik'te tedavi olanlar

Estrofem kullanıyor musun onu kullanırken adet olunmaz diye biliyodum ben. Korkma kaçıncı günün bugün
Kullaniyorum gunde iki tane.Adetten once normalde göğüslerim şişer çok ağrır böyle birşey olmadı.Bugün 11.günüm.yarın test günüm işte.Adetim ayın 20 sinde cok kötü hissediyorum kendimi

Kullaniyorum gunde iki tane.Adetten once normalde göğüslerim şişer çok ağrır böyle birşey olmadı.Bugün 11.günüm.yarın test günüm işte.Adetim ayın 20 sinde cok kötü hissediyorum kendimi

Bence acile git kan ver herşey bellidir git testini yap için rahatlasın eğer gebelik çıkarsa jeli filan çoğalırlar yada düşük önleyici iğne atarlar

Bence acile git kan ver herşey bellidir git testini yap için rahatlasın eğer gebelik çıkarsa jeli filan çoğalırlar yada düşük önleyici iğne atarlar
Öyle yapıcam galiba.Hemşire kahverengi pembe leke gelebilir normal aktif kanama gelmedigi sürece korkmayın demişti. Bi kac saat bekleyeyim bakalm insallah devami gelmez

Yerlesme kanamasi olabilir
Insallah canım ya ağzına sağlık.Iki adet 5.gün embriyosuydu.bugün 11.günüm yarın test günümdu sabah kan vermeye gidicez.Ama sonucu bi gün sonra veriyolar iste.Hemşire de kahverengi pembe akıntı olabilir normal demişti.Aktif kanama gelmedigi sürece korkmayın demisti.Insallah kuzucuklarm benimledir.

Insallah Allah hayirlisini versin. Ben hic transfere gidemedim maalesef 3.denemem ama hep gec adet oldum diger denemelerde. Tabi herkeste farkli olabilir ama o kadar hormonla erken adet olmamissinizdir diye dusunuyorum.

Insallah Allah hayirlisini versin. Ben hic transfere gidemedim maalesef 3.denemem ama hep gec adet oldum diger denemelerde. Tabi herkeste farkli olabilir ama o kadar hormonla erken adet olmamissinizdir diye dusunuyorum.
İnşallah en hayırlı zamanda bebeğini kucağına alırsın canım.Yani bende öyle düşünüyorum olmaması lazım.Kanama pembe kırmızıya döndü damla damla çok az ped e bulaşma şeklinde

İnşallah en hayırlı zamanda bebeğini kucağına alırsın canım.Yani bende öyle düşünüyorum olmaması lazım.Kanama pembe kırmızıya döndü damla damla çok az ped e bulaşma şeklinde
Eminmisin içerde biriken jelde kan gibi gelebiliyor
Regl kanaması gibi olsa bile tahlil yapmayı ihmal etme olabiliyormus

Eminmisin içerde biriken jelde kan gibi gelebiliyor
Regl kanaması gibi olsa bile tahlil yapmayı ihmal etme olabiliyormus
Önce jel siyah parça parça geldi.Sonra kahverengi çamurumsu lekelenme.Simdide kırmızı lekenme ama böyle adet kanaması gibi degil.tuvalete çıktığımda sildikçe bulaşan.ped koydum ped e uzun aralıklarla kahverengi lekelenme şeklinde bulaşır gibi.normal aktif adet kanaması degil bilmiyorum ki bugün test yaptircam.yarın sonuç alicaz hayrolsun inşallah

Hayırlısı insallah testin cıkana kadar istersen bir idrar testi yap artık çıkar eğer varsa

Kızlar kanama kırmızıya döndü.Test sonucum yarın ama umudum kalmadı benim.Adet oluyorum galiba.Hastaneden aradılar ilaçlara devam edin dediler

Kızlar idrar testi yaptım negatif. Bugün 9. Gün olsa çıkardı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…