Ana kuzusu erkek?

kaynamda gelip cok bile o sana diye gülüyor
Ay yaşından başından utansın yok artık. Bakın madem boşanmaya gönlünüz yok o zaman dişlerinizi gösterin birazcık siz sessiz kalmışsınız diye herkes üstünüze gelmiş

su an annemlerdeki katımdayım. Okumak icin geldim. Kaynanam yine doldurmus. Bana diyor bi aydır yoksun hangı adam cekcek bunu.

su an kavgalıyız. annesinin ateşi vardı aynı zaman iş yetinde koronavirus cıkmıs. dedim test yaptırsın. İstememiş. iyi hissediyormus. Tutturdu bu hafta ziyarete gidicez. Dedim koronamı belli dil tam da bu hafta gitmicez. hayır hidicez. Haftaya ben avdayım işim var. Bu hafta gidicez dedi. cekti yalnız gitti.

kocam pasif oldu icin belki ben cekebilirim sandım. ama olmıyor beni dinlemiyor o sade annesine programlanmıs. Beni cocum olmucak diyemi istemedi bu kadın. ben kimseyi kendimi yamamadımki. soyleyebilirdi basında.

Sadece kocan degil sen de baya bir pasifsin. Bu adami ne diye cekiyorsun ben hala anlamadim inan. Babam bana araba aldi, meslegim var diyorsun ama yazdiklarinda hic tutarlilik goremedim.

Sen burada cozum degil de daha cok icini dokmek istiyorsun. Onceligin dertlesmek. Tabi ki dertles ama senin cozum anlayisin hala duzeltmek. Yoksa o adam seni bosamadan sen o adami bosamazsin.

Bu yasadıklarım ayrılmak icin gecerli sebep degilmi? sadece bunu soyleyın bana . Siz olsanız, yada bunlar katlanılacak seylermi benmi abartiyorum yoksa cok mu dayanıyorum

su an kavgalıyız. annesinin ateşi vardı aynı zaman iş yetinde koronavirus cıkmıs. dedim test yaptırsın. İstememiş. iyi hissediyormus. Tutturdu bu hafta ziyarete gidicez. Dedim koronamı belli dil tam da bu hafta gitmicez. hayır hidicez. Haftaya ben avdayım işim var. Bu hafta gidicez dedi. cekti yalnız gitti.
Bide korona mı değil mi belli değil onun yanına mı götürecekti ay git gide fenalaşıyorum ben canım sen niye çekiyorsun bütün bunları benim aklım almıyor gerçekten

Bide korona mı değil mi belli değil onun yanına mı götürecekti ay git gide fenalaşıyorum ben canım sen niye çekiyorsun bütün bunları benim aklım almıyor gerçekten
evet yeminle. kadin inadına yaptırmıyor. bide nasıl bi anne cagiriyor. kımseyi düsünmüyor. Bizimkide zorluyor carmıs annesı diye

Bu yasadıklarım ayrılmak icin gecerli sebep degilmi? sadece bunu soyleyın bana . Siz olsanız, yada bunlar katlanılacak seylermi benmi abartiyorum yoksa cok mu dayanıyorum
Tabiki çok dayanıyorsun bu da soru mu senin yerinde hangi kadın olsa çoktan boşanmıştı bide katlanılacak şeyler mi diyorsun lütfen saçmalamayalım yani

evet yeminle. kadin inadına yaptırmıyor. bide nasıl bi anne cagiriyor. kımseyi düsünmüyor. Bizimkide zorluyor carmıs annesı diye

Guzel kardesim senin cocuk dogurup dogurmaman bile anne heyetinden geciyor ya sen ne diyorsun? Gercekten bizi mi kekliyorsun ben emin olamadim. Ders calismak icin ailemin evindeyim diyorsun, diger taraftan odun komur pesindesin. Uzmanlik maasimi hesaplatiyor diyorsun, arkasindan nasil duzelir derdindesin. Kafan mi guzel bizimle dalga mi geciyorsun gerecekten anlamadim.

Guzel kardesim senin cocuk dogurup dogurmaman bile anne heyetinden geciyor ya sen ne diyorsun? Gercekten bizi mi kekliyorsun ben emin olamadim. Ders calismak icin ailemin evindeyim diyorsun, diger taraftan odun komur pesindesin. Uzmanlik maasimi hesaplatiyor diyorsun, arkasindan nasil duzelir deredindesin. Kafan mi guzel bizimle dalga mi geciyorsun gerecekten anlamadim.
Anlatım kopuk kopuk ve tutarsız konular🙄 Bence de bi sorun var.

Evet söylediği şeylerde tutarsızlık var yardımcı olmaya çalışıyorum ama konuları bütünleştiremiyorum

X