- 28 Mart 2020
- 21.310
- 64.642
Mutvak diyorsunuz ama doktor musunuz yani? Uzgunum ama konu inandiriciligini kaybediyor benim icin.onca oku et sonunda böyle. Kendm maasımı veriyorum ortak yatırıyoruz. ve o eski pusku mutvagı olmayan kirada yasıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutvak diyorsunuz ama doktor musunuz yani? Uzgunum ama konu inandiriciligini kaybediyor benim icin.onca oku et sonunda böyle. Kendm maasımı veriyorum ortak yatırıyoruz. ve o eski pusku mutvagı olmayan kirada yasıyorum
Mutvak diyorsunuz ama doktor musunuz yani? Uzgunum ama konu inandiriciligini kaybediyor benim icin.
Ay yaşından başından utansın yok artık. Bakın madem boşanmaya gönlünüz yok o zaman dişlerinizi gösterin birazcık siz sessiz kalmışsınız diye herkes üstünüze gelmişkaynamda gelip cok bile o sana diye gülüyor
kocam pasif oldu icin belki ben cekebilirim sandım. ama olmıyor beni dinlemiyor o sade annesine programlanmıs. Beni cocum olmucak diyemi istemedi bu kadın. ben kimseyi kendimi yamamadımki. soyleyebilirdi basında.
Bide korona mı değil mi belli değil onun yanına mı götürecekti ay git gide fenalaşıyorum ben canım sen niye çekiyorsun bütün bunları benim aklım almıyor gerçektensu an kavgalıyız. annesinin ateşi vardı aynı zaman iş yetinde koronavirus cıkmıs. dedim test yaptırsın. İstememiş. iyi hissediyormus. Tutturdu bu hafta ziyarete gidicez. Dedim koronamı belli dil tam da bu hafta gitmicez. hayır hidicez. Haftaya ben avdayım işim var. Bu hafta gidicez dedi. cekti yalnız gitti.
Bu yasadıklarım ayrılmak icin gecerli sebep degilmi? sadece bunu soyleyın bana . Siz olsanız, yada bunlar katlanılacak seylermi benmi abartiyorum yoksa cok mu dayanıyorum
evet yeminle. kadin inadına yaptırmıyor. bide nasıl bi anne cagiriyor. kımseyi düsünmüyor. Bizimkide zorluyor carmıs annesı diyeBide korona mı değil mi belli değil onun yanına mı götürecekti ay git gide fenalaşıyorum ben canım sen niye çekiyorsun bütün bunları benim aklım almıyor gerçekten
Tabiki çok dayanıyorsun bu da soru mu senin yerinde hangi kadın olsa çoktan boşanmıştı bide katlanılacak şeyler mi diyorsun lütfen saçmalamayalım yaniBu yasadıklarım ayrılmak icin gecerli sebep degilmi? sadece bunu soyleyın bana . Siz olsanız, yada bunlar katlanılacak seylermi benmi abartiyorum yoksa cok mu dayanıyorum
Ama seninkide peygamber sabrıymış yanievet yeminle. kadin inadına yaptırmıyor. bide nasıl bi anne cagiriyor. kımseyi düsünmüyor. Bizimkide zorluyor carmıs annesı diye
evet yeminle. kadin inadına yaptırmıyor. bide nasıl bi anne cagiriyor. kımseyi düsünmüyor. Bizimkide zorluyor carmıs annesı diye
Anlatım kopuk kopuk ve tutarsız konular Bence de bi sorun var.Guzel kardesim senin cocuk dogurup dogurmaman bile anne heyetinden geciyor ya sen ne diyorsun? Gercekten bizi mi kekliyorsun ben emin olamadim. Ders calismak icin ailemin evindeyim diyorsun, diger taraftan odun komur pesindesin. Uzmanlik maasimi hesaplatiyor diyorsun, arkasindan nasil duzelir deredindesin. Kafan mi guzel bizimle dalga mi geciyorsun gerecekten anlamadim.
Kahkaha attım ya aglasacaklar demeneSen ne yapmayi dusunuyorsun? Ana ogul nereye kadar aglasacaklar?
Büyü bence .Onun cinsel problemleri var. Annesinden korkan erkeklerde olurmus böyle seyler. Acaba bu cınsel problemlerden ötürümü bana ısınamadı, veni karısı gibi bizi aile gibi göremedi
Maaşını kocanın eline mı sayıyorsunBen beni maddiyat icin evlendini düşünüyorum, babamın bana aldı arabayı aldı benden vetmiyor.. uzmanlık alınca nekadar para kazanıcamı hesaplıyotlar yanımda. annesi baska ülkeye git cok kazancasın diyor
Bence doktor filan değilKanser olmaya son 3 dakika falan. Siz bu eziyetleri tahsilli halinizle mi cekiyorsunuz?
Anlatım kopuk kopuk ve tutarsız konular Bence de bi sorun var.