Ana kuzusu erkek?

Bu senin en doğal hakkın. Ama maalesef bu adamla bu mümkün olmayacak gibi
Evlenmeden önce alırız dedi.. gecen diyor ben baskasının cocuna babalık yapamam. Ben artık kendi evim olsun istiyorum cocuk evlt edinmek istiyorum. Normal bi hayatım olsun istiyorum

Bide sizin one bile zor söylediğiniz aranızda olan şeyleri annesine anlatıyor üzgünüm ama bu evlilik çoktan bitmiş..
basında yaptı bunu. Ben zar zor soyledim. o annesiile soylemis. Bide diyor ben aileme sormadan bişey yapmam. keske ozaman vazgecseydım. Nasıl yaptım nasıl buyulenmiş gibi. O yara zaten hep kaldı bende

Ben beni maddiyat icin evlendini düşünüyorum, babamın bana aldı arabayı aldı benden vetmiyor.. uzmanlık alınca nekadar para kazanıcamı hesaplıyotlar yanımda. annesi baska ülkeye git cok kazancasın diyor

Annesi benim nekadar acılar cekmiş oldumu bilmesine ragmen bana buladar eziyet etti nasıl kötü biri

Bizim herşey başta zaten cok kötü başladı. Benim cocum olmucak cok buyuk hastalık atlattım. Ona bunu söyledimde bir kac bün ortadan kayboldu sonra annesiyle konusmamı söyledi. Ben cıldırdım bana sormadan onlara nasıl söyler diye. söylemiş. cok uzuldum kızdım ama sonra basıl affettim bilmiyorum büyümü ne bu nasıl anlamıyorum

Onun cinsel problemlerini de anasi ile mi konusuyorsun? Hala odun komur, ev diyorsun ama bu adamdan bir halt olmaz.

gecen dedim şimdi senin problemlerinide söyledinmi annene hani herseyi soyluyordun

Yo ben de gidip babama anlatayim senin cinsel problemlerini de. Ben burda sinir oldum sende de iyi sabir varmis ama. Hem bosanma niyetin yok, hem adam ne derse kuzu kuzu yapiyorsun. Madem bosanmadin simdiye kadar guzel bir delirseydin ya. Basindan beri kocam uzulmesin demissin bak simdi nasil uzuyor. Sen boyle sessiz kalirsan kayinpeder de baslar yakinda. Kocanin zaten masallahi var nereye ceksen oraya gidiyor. Sen bunlarla ruh hastasi olmayi mi bekliyorsun? Kimse sana ustun hizmet madalyasi vermeyecek. Giden yillarin olacak.

basında yaptı bunu. Ben zar zor soyledim. o annesiile soylemis. Bide diyor ben aileme sormadan bişey yapmam. keske ozaman vazgecseydım. Nasıl yaptım nasıl buyulenmiş gibi. O yara zaten hep kaldı bende
Sanki 5 yaşında çocuk aileme sormadan birşey yapmam diyor kocaman adam olmuş yani. Keşke o zaman vazgeçseydin canım neyse olan olmuş önemli olan bundan sonrası

Yazim kurallarinda cok eksiginiz var surekli yanlis yanlis yaziyorsunuz. Emin olamadim meslek konusunda. Bir de bir hekim bunlari cekmez ailesine boyun eğmez diye dusunuyorum.

Yo ben de gidip babama anlatayim senin cinsel problemlerini de. Ben burda sinir oldum sende de iyi sabir varmis ama. Hem bosanma niyetin yok, hem adam ne derse kuzu kuzu yapiyorsun. Madem bosanmadin simdiye kadar guzel bir delirseydin ya. Basindan beri kocam uzulmesin demissin bak simdi nasil uzuyor. Sen boyle sessiz kalirsan kayinpeder de baslar yakinda. Kocanin zaten masallahi var nereye ceksen oraya gidiyor. Sen bunlarla ruh hastasi olmayi mi bekliyorsun? Kimse sana ustun hizmet madalyasi vermeyecek. Giden yillarin olacak.
kocam pasif oldu icin belki ben cekebilirim sandım. ama olmıyor beni dinlemiyor o sade annesine programlanmıs. Beni cocum olmucak diyemi istemedi bu kadın. ben kimseyi kendimi yamamadımki. soyleyebilirdi basında.

kocam pasif oldu icin belki ben cekebilirim sandım. ama olmıyor beni dinlemiyor o sade annesine programlanmıs. Beni cocum olmucak diyemi istemedi bu kadın. ben kimseyi kendimi yamamadımki. soyleyebilirdi basında.
O sadece annesine pasif sizi dinlemez tabi ileride o da annesi yüzünden kaybolan yıllarına mahvolmuş evliliğine çok yanacak

X