Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mühendis büyük bir fabrikada. Maaşı iyi.Eşin ne iş yapıyor
Bir laf vardır insan yedisinde neyse.....Erkek kardeşi benimle aynı yaşta. Kız bulamıyor herkez annesini tanıyor korkuyorlar. Adı cıkmıs kadının. Aslında Eşime yaptıklarını ona yapamıyorlar. O kestirip atıyor. Gecen duydum kendim bişeyler söyleniyordu kaynımda anne kusura bakma bu benim kararım saygılı ol lıtven dedi cıktı. Bunu eşim imkansız demesi azını tepki vermesi bile imkansız. Ben belkide bukadadar sessiz, yıpranmıs, zavallı gördüm icin acıdım ona. Annenden ben korurum seni bile dedim ya ben bu adama :) guluyorum aglanacak halime.
Ya su yoruma güldüm :) Artik hissizleştim bu konulara da .Ağlaşıyorlar mı cidden?Sen ne yapmayi dusunuyorsun? Ana ogul nereye kadar aglasacaklar?
Saglam kavga ettin mi bu aileyle? Ortaligi kattin mi birbirine hic?Mühendis büyük bir fabrikada. Maaşı iyi.
Bu kadin işi biliyor :) ! Takdir ettim :)Zaten hiçbir şey normal değil arkadaşım.
Bir adam tabi annesini sevecek hürmet gösterecek düşkün de olacak. Ama bunun sınırları var. Üzgünüm ama ne senin kayınvaliden değişir ne eşin.
Sen her zaman arada kalacaksın
En çok sen yıpranacaksın.
İllaki nişanlıyken filan belli etmiştir bir şeyleri ama o dönemlerde kızların nedense gözü görmüyor.
Babasının pasif duruşu annenin konuşma tarzı, eşinin her konuda aldığı alabildiği kararlar vs bunlar illaki sinyal vermiştir sen görmek istememişsindir.
O gözlüklerle düğüne nikaha gelmesi zaten yeterince açık bir mesajken neden o imzayı attın? Kadın "Bu benim matemimdir" demiş herkese.
Cümlelerinden anladığım kadarıyla ikna edilmesi zor biri değilsin ve sürekli eşin için katlandığını söylemenden biraz çekingen, içine atan, sessiz bir kadın olduğunu tahmin ediyorum.
Bak arkadaşım normal ellere kocalar taktiğe gerek yoktur.
Ama sen bu sülale için taktik uygulayacaksın. İlk önce aç ağzını edepsizlik yap. Bırak sen kalacağına kocan anasıyla senin aranda önce bir tost olsun aklı başına gelsin. Kocanın empati yeteneğine katkıda bulun biraz. Böyle tiplere pasif sessiz narin olmayacaksın. Bir süre böyle dene. Herkes bir "ne oluyor?" diyecektir.
Baktın hala kocan anasının ayaklarında ağlıyor.
Aç mahmekemeyi manevi tazminat iste boşa.
Ama erteleme.
Sakın erteleme.
Bir şeyler yap.
Ve 3 günlük dünyada kimse için kendini üzme.
Elalem ne derse diye düşünme.
Hayatını yaşa
bundan 8 9 ay önce biz hala ilk kiradayken annesi devamlı telefonda cıkın otdan diye izeyet ederken, eşim benim yanımda bile duramazken ben bi gün delirdim. Evde bardak kırdım bagırdım cagırdım annesini aradım telefonda kavga ettik. Kiraya geldi bayılma rolleri, fenalaşma rolleri. Annem aradı onları neden böyle yapıyorsunuz diye annem icin aza alınmıcak hakaretler etti. Cok kavga ettik o araları. Bitaz düzeldiler sonra sessizlik oldu. Eşim bi tık daha iyi oldu. Ama fark ettim ki hala gizli gizli yine bizim aileyi yönetmeye devam ediyor. konusmadık bir iki ay. ama eşim hep depresyon, uzuntu, evde tatsızlık o kotu kıraya cıktık. Cıktımız gün geldi. Konustu bizle. Bizi affetmiş. istedini yapmısık. Eski ve kötü oluşundan nasıl zevk alıyordu.. Ne maddi ne manevi bi destegi yoktu. Kiramızı bize o ödemiyordu ama hesabını yapıyordu. Kavga ettimde beni dışladılar.. ama o ilişkileti aynı devam etti.. halada herşeyi o yönetiyor ama üstü kapalı.Bu kadin işi biliyor :) ! Takdir ettim :)
Kalburüstü meslekler....Mühendis büyük bir fabrikada. Maaşı iyi.
insan ne icin calısır. Güzel bi hayatı olsun diye. Nezamana kadar böyle. Nereye kadar. Okadar pinti ki. Size belki yalan geliyor belki ama eve yemek bile almaz, aldırmaz. Annesine bidince buzdolap tıka basa.Kalburüstü meslekler....
Kalburüstü maaşlar....
Sersefil bir yaşam...
Allah gözünüzdeki perdeyi kaldırsın
Bi kuzeni demiş annesine neden bu kadar izeyet, kendiletine daire alsalar falan.. beni karıştırmayın, ben onlara bi göz oda düzdüm.. başka da bişey yapamam. Biz kayna yanında yaşadık oda yaşasın prenses hanım gelecek burda yaşayacak demişKalburüstü meslekler....
Kalburüstü maaşlar....
Sersefil bir yaşam...
Bi kuzeni demiş annesine neden bu kadar izeyet, kendiletine daire alsalar falan.. beni karıştırmayın, ben onlara bi göz oda düzdüm.. başka da bişey yapamam. Biz kayna yanında yaşadık oda yaşasın prenses hanım gelecek burda yaşaya. Düğün gecesi beni o odaya götürmek için cok ıgrastı. Yan odada kendileri, diyet odada kaynım. Biz orda yaşayacakmışız. Sen uzmanıgın nezman bitiyor diyor. Beni oraya almak istiyorlarmış. Tek bi gözde onlarla yaşayacakmışım. Bu normalmiş.Kalburüstü meslekler....
Kalburüstü maaşlar....
Sersefil bir yaşam...
onların zıhnıyetinde var kıtlık sefillik. O evi eşim yapmış evlenmeden önce. Annesi bi gün calısmamıs. Babası ara sıra. Kardeşi yeni okulu bitirmiş. Hetşeyi onlara eşim yapcarmış. Nasıl anne baba bınlar. Hem hetşeyi yaptır cocuna sonra kendi ailesi olmasını engelle. sizden bişey istememelerine ragmen.. kötü yaşamalarını isteKalburüstü meslekler....
Kalburüstü maaşlar....
Sersefil bir yaşam...
ettim, cok fena delirdim bi gün. Biraz uslanır gibi oldular.. ama üstü kapalı eşimin ustunden yine devam ediyordu, hatta cok daha fazlaSaglam kavga ettin mi bu aileyle? Ortaligi kattin mi birbirine hic?
Biraz daha savaş gücün yeterse.Savaşıcaksın gibi duruyor daha tam yilmamis gibisin.Ama dayanilacak gibi degil ailesini ön planda tutmayan erkekler.bundan 8 9 ay önce biz hala ilk kiradayken annesi devamlı telefonda cıkın otdan diye izeyet ederken, eşim benim yanımda bile duramazken ben bi gün delirdim. Evde bardak kırdım bagırdım cagırdım annesini aradım telefonda kavga ettik. Kiraya geldi bayılma rolleri, fenalaşma rolleri. Annem aradı onları neden böyle yapıyorsunuz diye annem icin aza alınmıcak hakaretler etti. Cok kavga ettik o araları. Bitaz düzeldiler sonra sessizlik oldu. Eşim bi tık daha iyi oldu. Ama fark ettim ki hala gizli gizli yine bizim aileyi yönetmeye devam ediyor. konusmadık bir iki ay. ama eşim hep depresyon, uzuntu, evde tatsızlık o kotu kıraya cıktık. Cıktımız gün geldi. Konustu bizle. Bizi affetmiş. istedini yapmısık. Eski ve kötü oluşundan nasıl zevk alıyordu.. Ne maddi ne manevi bi destegi yoktu. Kiramızı bize o ödemiyordu ama hesabını yapıyordu. Kavga ettimde beni dışladılar.. ama o ilişkileti aynı devam etti.. halada herşeyi o yönetiyor ama üstü kapalı.
Bu sefer de sen dislanmis oldun demi?ettim, cok fena delirdim bi gün. Biraz uslanır gibi oldular.. ama üstü kapalı eşimin ustunden yine devam ediyordu, hatta cok daha fazla
evet, nasıl bildiniz. En kötü ben oldum. Gizli gizli eşim üstünden yapacaklarını yine yapmaya devam etti ama beni kötü ilan etti. Madur tolü oynadı acındırdıBu sefer de sen dislanmis oldun demi?
evet, nasıl bildiniz. En kötü ben oldum. Gizli gizli eşim üstünden yapacaklarını yine yapmaya devam etti ama beni kötü ilan etti. Madur tolü oynadı acındırdı..