Ana kuzusu erkek?

Tas olsa catlar ya ben gercekten bisi anlamadim. Sinirden sac bas yolacagim burada nerdeyse. Temel sorun odun komur ve ev. Bunlar cozulse sikayet etmeyecek cunku.
Ben de çocuğı olmayacağı için evlat edinme konusuna takıldım sanki herşey yolunda bir de çocuğu bu saçma ortama dahil etmeyi düşünmüş değişik🤷🏻‍♀️

Gecenin köründe sinir krizi geçiriyorum hamileyim stresten uzak durmam lazım ama bu konu gerçekten sinirlerimi bozuyor off

Bu yasadıklarım ayrılmak icin gecerli sebep degilmi? sadece bunu soyleyın bana . Siz olsanız, yada bunlar katlanılacak seylermi benmi abartiyorum yoksa cok mu dayanıyorum
Çok pasifsin.

Diyelim ki pasifsin, yaşadıklarının normal olmadığını anlayacak kadar mantık muhakeme kabiliyetin yok mu?

Çocuğunun olmayacağını söylediğinde günlerce ortadan kaybolan adam neden geri geldi tahmin edemiyor musun?

Ben söyleyeyim...

Seni bir süre daha maddi olarak sömürmek için...

Ayrıca bir erkek eşini seviyorsa ona herşeyin en iyisini sunmaya çalışır, siz mutfağı olmayan bir evde yaşıyorsuniz farkında mısınız 🙄

Allak gözünüzdeki perdeyi kaldırsın...

Eğer yaşadığı yer doğru ise bunları yaşıyor olma ihtimali çok yüksek 🤐hatta daha fazlasını da yaşayacak

Anlattıklarımın hepsi dogru. İnsan kendi yaşarken anlayamıyor. Düzelir diye sabrediyorsun. Belki benim aptallığım saflıgım. Ben o yuzden burda paylastım, sordum. Başka kadınlar nasıl algılar, ne der diye. Ben şu an şaşıyorum nasıl evlendim bu şartlarda diye. Cok yoğundu iş kafamı kaldıramıyordum iş yerindeki problemlerden, yeni bi ilişkiden cıkmıştım 8 senelik bi ilişki. 8 seneyin ardından cekti gitti ve bi ay sonra evlendi. Depresyona düştüm belkide. Yine ailemin o konuşmaları. Cocuk için ailesi seni kabul etmedi heralde dediler bana. Doktor oldum seneydı bu. Babam eve hep misafır getirirdi bedava mıayene etmek icin. Ben cok yorgun oluyordum bitkin. Diyordum yapma burası benim evim burda benim dedim gecer. Yalnız başıma kiraya cıkmayı düşündüm evde kavga gürültü onun adı varmış ne derlermiş, onca ev yapmış ugrasmıs ben onu utandırıyormuşum. Bende dedim evlenip kendi yuvamı kurayım. İşte sonuc bu, yuva bu?

Anlattıklarımın hepsi dogru. İnsan kendi yaşarken anlayamıyor. Düzelir diye sabrediyorsun. Belki benim aptallığım saflıgım. Ben o yuzden burda paylastım, sordum. Başka kadınlar nasıl algılar, ne der diye. Ben şu an şaşıyorum nasıl evlendim bu şartlarda diye. Cok yoğundu iş kafamı kaldıramıyordum iş yerindeki problemlerden, yeni bi ilişkiden cıkmıştım 8 senelik bi ilişki. 8 seneyin ardından cekti gitti ve bi ay sonra evlendi. Depresyona düştüm belkide. Yine ailemin o konuşmaları. Cocuk için ailesi seni kabul etmedi heralde dediler bana. Doktor oldum seneydı bu. Babam eve hep misafır getirirdi bedava mıayene etmek icin. Ben cok yorgun oluyordum bitkin. Diyordum yapma burası benim evim burda benim dedim gecer. Yalnız başıma kiraya cıkmayı düşündüm evde kavga gürültü onun adı varmış ne derlermiş, onca ev yapmış ugrasmıs ben onu utandırıyormuşum. Bende dedim evlenip kendi yuvamı kurayım. İşte sonuc bu, yuva bu?
Kendini kurtar bu evlilikten

X