kadının yaptıkşatı sadece bu kdrla kalsa.. okadar fazla ki. Bunlara eşim tepkisiz. hatta ilk basta benim annem ne söyletse dogrudur diyordu. Kadın duyunumuzu mahvetti. Bizi iyi kirada yasatmadı. Kücücük kiraya soktular biz. Eşim o be derse onu yapıyor. Beni duymuyor. Beni oyalıyor daire alıcaz diye. kılını bile kıpordatmıyor. Niyetleri be olabilir? Neden almak istemiyor. Sevgimi bilmem alıskanlık, ayrılmaktan korkma yalnızlıktan. ama artık ciddi ciddi dayanamıyorum. En son olay iste gitmis odununu sobasını herseyi halletmişler onların. Bizim ailemiz bu senede sogukta..Ayy inanmıyorum ya okurken sinir krizi geçirdim en çokta düğüne siyah gözlükle gelip ağlaması.. oğlun evleniyor be kadın niye cehenneme çeviriyorsun en mutlu gününü... böyle kayınvalide düşman başına. Kocan da biraz fazla ana kuzusuymuş annesine laf söyleyemiyor mu bu adam yaa?! Yani ah bu anneler hep oğullarını kendilerine bağlı yetiştiriyorlar. Benim de bir oğlum var yinede bu oğlan analarını anlayamıyorum çocuğun mutluysa sende mutlusundur bu kadar net. Eşek kadar olmuş adamın hayatına ailesine ne karışıyorsun yani. Allah Allah ya. Neyse canım şimdi sen bu adamı seviyor musun (gerçi böyle bir şeye katlanmak için öyle bir sevgi lazım ki evladından bile daha çok seveceğin biri olması lazım ki imkansız böyle birşey) kısacası karı koca arasına girmek gibi olmasın ama ben olsam boşanırdım..