• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aramayan sormayan kayinvalide

Yaaaa boşverin en iyi kaynana evinde kaynana evi de bin km ötede kaynana
Gün gelir devran döner hastalanır elinize düşer çok mu hevessiniz laf duymaya kadin görüşmek istemiyor hiç zorlamayın gün gelecek devran dönecek elinize düşecek o vakit ipe ipe gelecek çok gördük biz o kaynanaları oğlum mutlu olsun ben bişey istememleri o tenezzül etmeyen hiçbir şey beğenmeyen ince ince laf sokan kibar kibar igneleyennnn amannnn boşver

Ben nişanlıyken kayınvalidem beni hiç aramazdı bende o zamanlar çok içerledim. Yüzük takacağımız gün bile konuşmadı, alışverişlere gelmedi o zamanlar dert ederdim. Suratı asık, zorla konuşurdu. Eşime sorduğumda benim evlenmemi istemedi, onlardan uzak kalacağımı düşünüyor demişti. Sonra sonra gelip gittikçe, kvyle aramızda muhabbet oluşmaya başladı ve ben bu sefer sürekli aranmaktan sıkıldım. Hiç takma aramazsa aramasın sen eşinle iyi yeter. Seni anlıyorum insan ilgi göremeyince çok bozuluyor ama sonradan hiç umursamamaya başlıyorsun

Hayırlı ramazanlar öncelikle herkese. Durumu buraya yazıp sizden fikir almak istedim. Çünkü anlatacak şu an yakınımda bir arkadaşım yok. Şu dakika itibariyle de içime atamadım. Annemlere söylemek istemiyorum üzülürler. Yaz ayından beri evliyim. Kayinvalidem beni hiç aramiyor yani bir kere telefon etmedi. Ben ara sira nisanliyken nisanlimin telefonundan hal hatir soruyordum konusmaya çalışıyordum. Gecen yazdan beri evliyiz yine ara sira hal hatir sordum kendi telefonumla aradim kayit bile ettirmemis hala numaram kayitli değil düşünün. Bugün aradım disardaymis sonra geri döner gibi yapti abartmiyorum telefon bir saniye caldi veya calmadi elimdeydi telefon ben cekmedi heralde diye düşündüm. Sonra esimi aradi. Esim anne senle konuşmak istiyordu dedi beni söyledi icerde çağırıyorum diye yok oğlum dedi. Ben şok oldum ses hoparlördeydi . Ağlamaklı oldum ama eşime de bir şey demedim. Normal mi nisanliyken bir kez aramadi kizim nasılsın diye onun dışında yakınlık göremeyince ben de cok arayamadim. Tek geliniyim tuhafima gidiyor.
Dertsiz başına dert arıyosum be kuzum umursamaz ol sakın bidaha arama ve bu durumdan da kesinlikle eşine anlat. Net tavrını koy. Koy ki seni yalancı çıkartmasın aradığın tarihleri de silme

Hayırlı ramazanlar öncelikle herkese. Durumu buraya yazıp sizden fikir almak istedim. Çünkü anlatacak şu an yakınımda bir arkadaşım yok. Şu dakika itibariyle de içime atamadım. Annemlere söylemek istemiyorum üzülürler. Yaz ayından beri evliyim. Kayinvalidem beni hiç aramiyor yani bir kere telefon etmedi. Ben ara sira nisanliyken nisanlimin telefonundan hal hatir soruyordum konusmaya çalışıyordum. Gecen yazdan beri evliyiz yine ara sira hal hatir sordum kendi telefonumla aradim kayit bile ettirmemis hala numaram kayitli değil düşünün. Bugün aradım disardaymis sonra geri döner gibi yapti abartmiyorum telefon bir saniye caldi veya calmadi elimdeydi telefon ben cekmedi heralde diye düşündüm. Sonra esimi aradi. Esim anne senle konuşmak istiyordu dedi beni söyledi icerde çağırıyorum diye yok oğlum dedi. Ben şok oldum ses hoparlördeydi . Ağlamaklı oldum ama eşime de bir şey demedim. Normal mi nisanliyken bir kez aramadi kizim nasılsın diye onun dışında yakınlık göremeyince ben de cok arayamadim. Tek geliniyim tuhafima gidiyor.
Kız Allahtan belanı mı istiyorsun bacım, koy tavrını rahat et görüşme, hergün gelip darlasa daha mı iyi, gitme gelme , insan yerine bile koyma ...

Bir arkadaşım var henüz sevgilisi ile arasında bir sey yok. Fakat sürekli çocuğun annesi hal hatır soruyor arıyor her sey icin. Hatta o kadar cok ilgililer ki arkadaşım bunalmış bile bu durumdan. Bazen diyorum ben nasıl bir aile ile evlendim.
Aile ile değil eşiniz ile evlendiniz , Allah aşkına bu hayat gelincilik oynamak için fazla kısa değil mi 🤦‍♀️ Yeni evlendiğimde hergün arayıp kene gibi yapışan eş ailesi yüzünden eşimle boşanmaya kadar gelmiştim, illallah etmiştim, eşimin babası bir yandan anası bir yandan saldırıyordu resmen , sürekli arayıp ne yaptığımı sorgulayıp onlara gitmem için baskı yapıyorlardı, onlar yüzünden evliliğimin ilk 2 yılı harap oldu , kaos mu istiyor canın, kayinvaliden seni arasa neeee aramasa ne ! Keyfine bak hiç oralı bile olma , öyle bir nimet içindesin ki farkında bile değilsin, ben hâlâ elimi versem kolumu kaptırıyorum bu yüzden uzak duruyorum, akıllı ol evliliğine bak sadece ...

Valla gereksiz arayip sormamasi bence olumlu bı özellik ama numaranızın kayıtlı bile olmaması ya da geçerli sebebi yoksa telefona istediğinizde yok demesi pek normal gelmedi.
Kendi gundelik hayatında nasıl hiç gözlem şansınız oldu mu? Mesela benim annem ve ben de telefonda konuşmayı hiç sevmeyiz. Annemi zorunluluktan ararım onun dışında mesajla iletişim kurarim herkesle

Evini huzurunu yuvani bozmuyorsa bırak aramasın ne olacak ki ? Şuan kayınvalide olsam ben de aramam aman evlerinde mutlu olsunlar yeter insanlara tahammülüm yok.

Telefonla konuşmaktan nefret ederim hal hatır sormam gereken kişileri (Sağlık vs) ararım kısaca konuşup kapatırım.Bu huyum yüzündende beni aramayanlara samimiyetle söylüyorum hiç bir şekilde alınmam art niyet aramam beklentiye girmem aranızda ekstra bir soğukluk oluşmamışsa takılmayın Siz arayın belki gerçektende arayıp ne konuşacağını sohbeti nasıl ilerleteceğini bilmiyordur sıkılıyordur yanlış bir şey söylemekten çekiniyordur öncelikle pozitif düşün

Aslinda boylesi daha iyi, simdi farkina varmiyorsunuz ama zamanla anlayacaksiniz. Siz uzerinize duseni yapin cok arasmaya gerek yok. Benzerini tecrube ettim. Birde ne kadar yapici olmaya calisirsaniz o kadar havalaniyorlar. :) Ben de aileyiz artik diyip fazla odun verdim baktim karsi tarafta tik yok kendimi uzun suredir geri cektim. Simdi cok daha kiymetliyim. Anneler gunumu kadinlar gunumu kutluyor oyle diyim. 😂

Hiç tuhafınıza gitmesin ne güzel aramıyor sürekli görüşme isteği yok müdahale yok boşverin.

Telefon numarası kaydedilmesi zor bir şey değil hani aramasin sormasin ama kaydetmeyecek kadar önemsenmemek değersizlik hissi veriyor bana . İnanın çok ılımlı gereksiz drama yapmayan çoğu seyi pas geçen bir insanım. Farklı bir sehirdeyiz bu sehirde kimse yok. Oğluna ulasamasa arayabilecegi tek ben varım o yüzden garip.
Kayınvalidem dört gelinini x gelinim diye kaydetmiş beni sadece ismimle..Yani diğerlerinin isminin yanına gelinim diye eklemiş.
Çok mu önemli?
Aslaaaa.

Benimki de aramaz, sormaz.Arardım ilk zaman ben de bıraktım sonra. Kayınpederim her gün arar ama onun vasıtasıyla haberleşiyoruz arada hoparlörden😄Kafam rahat böyle. Arabayla 15 dk meaafedeyiz. Torunlarını sömestr tatilinde gördü,kendi ailem İzmirde. Onlar da en son o zaman görmüştü oğullarımı.Takılmayın.Üzülmeyin.
Benim dikkatimi başka şey çekti. Neden üzülüp kırıldığınızı eşinize anlatmadınız. Bir evlilik nasıl başlarsa öyle gider. Rahatsızlığınızı, üzüntünüzü dile getirin. Karşı tarafın niyet okumasını beklerseniz çok üzülürsünüz.

yavrum şöyle söylim kardeşim 2 yıldır nişanlı arkadaş gibi olduğu gezip tozduğu her işine koştuğu kv si tarafından nişanı atıldı gibi bişey şuan.
Ev düzüyorlar kadın herşeyin içinde bizim alcağımız şeyler de onun onayından geçiyo bizimki de alışverişte ağlamış diye saygısızlık olmuş nişan atmaya geldi konu.
Kv nin iyisi yoktur ben bunu öğrendim 43 yaşında kadın kardeşimi kullandı yıllardır misafirim gelcek yardım et hastayım yardım et sınavı dersi olduğu günlerde bile kızı çağırıyordu gitmezse küsüyordu en sonunda da bitti.
Ne güzel mis gibi kadın konuşmak istemiyor işte samimi olma illa bi olay yaşanmasına gerek uok mesafe için konuşup napacaksın elin karısıyla bugünlerini mumla ararsın.
Samimi olcam iyi olcam diye düşünüyorsun ama

Amaaan ne takıyorsun? Aramayanı arama, sormayanı sorma....
Benimki de beni arayıp sormaz. Hatta öyle ki iftara diğer oğlunu ve karısını çocuklarını, kızını, benim kocamı çağırdı... Ama beni çağırmadı. Ben davet ettiğim halde. . Ben de aramıyorum artıkk çok mu lazımlar
Eşinizle sizi ayrı ayrımı davet ediyor, anlamadım

benim kayinvalidemde yeni evlendiğimde arıyordum o ise zorla konuşuyordu sanki bnle ve konuşmamız 2 dk bile sürmedi. Bigun bana dedi ki ben telde konuşmayı sevmiyorum dye o günden sonra hiç aramadım.Simdi çocuklarım var arıyor görüntülü bnm canım isterse acıyorum. Anlicaginiz bazı insanlar işlerine geldikleri gbi davranıyorlar. Siz kendinizi üzmeyin sorunlu insan ne yazikki sorumludur düzelmez. Bence szde aramayin

Ne güzel işte boşver aramazsa aramasın. Kızları varsa onlarla on saat konuşuyordur telde sana sıra gelmez. Bayramda eşin konuşurken hayırlı bayramlar de yeter çok bile

Back
X