Ana kuzusu erkek?

Bastan evlenmeyecektin. Evlendiysen de şimdi boşanacaksın. Yapabileceğin baska bir sey yok. Kv dugune siyah gözlük takip gelecek oyle mi? Siyah elbise giyse bile memnun olmam neyin yasini tutuyor derim. Siyah gozlukle dugune gelecek ben de oyle kabul edip evlenicem elini falan opcem.
Düğünumuzu zehretti, biz düğün resimlerine bile bakamıyoruz. Her gün aglıyordu kocam cocuk gibi. Hep bi bahane buldu kavga cıkarmak icin

ben bapıcamı bilmiyorum artık.. bunlar normalmi. Bu yasadıklarım, bunların tavırları..

Bence normal. Cunku annesi dugun zamanindan beri boyleymis. E sende esim uzulmesin diye susmussun. Ailecek istikrarlilar bence. Basindan nasilsalar hala ayni cizgilerinde devam ediyorlar. Niye sasirdin ki? Nasil hayal etmistin?

Bacim bu kadar silik ve pasif anakuzusunu degistiremezsinm olan sana olur hasta olursun bunlarla. Birak anasina ne halleri varsa gorsunler.

Ayrılmak zor, insan hep bi bahane buluyor.. değişirmi acaba diye.. İkimiz bire bir bi problem yok gibi. Pişman olurmuyum sonra diye. Ama beni duymaması, annesinin bi sözüyle herseyi yapması..

Dahası— annesi biz evlenmeden önce calısmıyordu. Biz evlendikten sona anasıda babasıda kardeşide eşimin yanında calısmaya başladılar. Annesi direk eşimin bölümünde. Hep yanında

Ayy inanmıyorum ya okurken sinir krizi geçirdim en çokta düğüne siyah gözlükle gelip ağlaması.. oğlun evleniyor be kadın niye cehenneme çeviriyorsun en mutlu gününü... böyle kayınvalide düşman başına. Kocan da biraz fazla ana kuzusuymuş annesine laf söyleyemiyor mu bu adam yaa?! Yani ah bu anneler hep oğullarını kendilerine bağlı yetiştiriyorlar. Benim de bir oğlum var yinede bu oğlan analarını anlayamıyorum çocuğun mutluysa sende mutlusundur bu kadar net. Eşek kadar olmuş adamın hayatına ailesine ne karışıyorsun yani. Allah Allah ya. Neyse canım şimdi sen bu adamı seviyor musun (gerçi böyle bir şeye katlanmak için öyle bir sevgi lazım ki evladından bile daha çok seveceğin biri olması lazım ki imkansız böyle birşey) kısacası karı koca arasına girmek gibi olmasın ama ben olsam boşanırdım..

Onların o bi katlı evini eşim yapmış biz evlenmeden önce. demekki yapabiliyor. Ben söylenince isteyince duymuyor. Biz nerde yasıyacaz umru degil. En yeni örnek annesinin yanında kocası oglu olmasına ramen onların sobasını kurdu odununu aldı yetleştirdi —- ama bizimki yok

Nikaha siyah gözlükle gelip ağladı mı? Film sahnesi gibi ya. Kadın ruh hastası belli ki ya çivi çiviyi söker diyerek ağırlığını koyup bastıracaksın. Bakalım ne yapacaklar diye? Ya da çekemem sizi deyip alıp başını gideceksin. Normal değil kadın.

X