Amsterdam Paylasim Alani(Tanisma)

canisi slm senle benden baska kimse kalmadi bence buralarda hadi TUPZAAD hamile anladik ya digerleri

CADIARZU valla evet hemsom bende anlamiyorum merak ediyorum nazarmi degdi ne vala iyi oluyodu kizlarla iki takiliyoduk degisiklik oluyodu neyse kiz gecenler tr bolumune girdun gayserili ler yeri varmis ama ddim tam hemsomle benim yerim dur onada diyimdedim kesvettim biyer diye sevinirken bide ne gorem anah hemso zati kesvetmis Kötü Kazenkiz niye bahsetmedin he gayin seni :eek:klava::enbuyukkk:naniknanik bey ozletme sende sIk ugra ok

Kayserilim ben seni biliyorsun saniyordum,ozur yoksa tabiki yazardim ayip ettin,yanliz orasi pek hosuma gitmedi sende biraz takil istersen anlarsin nedemek istedigimi ok

:içelim: yok canim saka dedim ben ama bende birkere girdim bide grimedim arada bakiyorum ama Şeniz

kiz memleketlilerin yerine baktim baya dolmuslar iki yazi yazdim bakim ne olcak valla burda necok amsterdamli vardi nereye kayboldu bu kizlar ana valla nazarmi ettiler ne uflesekmi azcik yada ben nefesim kuvettli okum azcik demi

Hemserim alem sin vallahi sen sakrak birine benziyorsun bir oku ufle bakim bugun yarin burasi dolarsa adina bir levha yaptirriz olmazmi kiz is bilenin kilic kusananin demisler.Kayseriliyiz yaaaaaa

:eek: evet ya norek baksana okadar kizlar vardi kimse kalmadi neden anlamadim uzuluyorum valladedim uflesek gelirlermi dediyim gii:teytey:

:eek: evet ya norek baksana okadar kizlar vardi kimse kalmadi neden anlamadim uzuluyorum valladedim uflesek gelirlermi dediyim gii:teytey:

norcen oturda kazak or,:roflol::roflol::roflol::roflol:
bos durmayin bakim bebes ceyizine baslayin,bu arada bebisin cinsiyeti belli degil malum burada 3 ayda bir ekoya giriliyor,deli oluyom ya,millet trde her hafta gidebiliyor ya ben 4 aylik oldugu halde ogrenemiyom yaaaa,bi ay daha varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:kızgın::kızgın::kızgın:sizlerdede boylemiydi kizlar,

norcen oturda kazak or,:roflol::roflol::roflol::roflol:
bos durmayin bakim bebes ceyizine baslayin,bu arada bebisin cinsiyeti belli degil malum burada 3 ayda bir ekoya giriliyor,deli oluyom ya,millet trde her hafta gidebiliyor ya ben 4 aylik oldugu halde ogrenemiyom yaaaa,bi ay daha varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:kızgın::kızgın::kızgın:sizlerdede boylemiydi kizlar,

:1shok:aaannnnaaaaaa tulpzaad sen hee aa inanamiyorum sen gizz cadi nerelerdeydin sen anlat bakim:eek:klava: merak ediyordum millet hep kayboldu sende ayyy canim benim Şeniz evet ilkler cok heycanli oluyo bende hemen 5 aylik ldu baktirdim ama ebede ogrenilmiyo ben ozel gittim simdi soyluyorlarsa bilmem ayyy canim cinsiyeti belli olsun valla soz orerim kiz canin sagolsun bebeyimize teyzesi olduk nede olsa merak etme sen annesi hayirlis ile dogar eli ayagi duzgun insallah bol bol duaet sen yeter onemlisi hayyirlisi canima.s.

insallah kizlar beklerim,eli ayaga duzgun olsun fark etmez,yaza buradayim izin yok bebis tam izin zamanina geliyor,nasil gececek bu bisene bakalim,opuyorum sizi

slmlar araniza yeni katildim...buraya geleli 4 ay oldu..kurs da yeni basladim...daha once bu dili bilmiyordum cok zor geldi...tavsiyesi olan var mi??

slmlar araniza yeni katildim...buraya geleli 4 ay oldu..kurs da yeni basladim...daha once bu dili bilmiyordum cok zor geldi...tavsiyesi olan var mi??

:enbuyukkk:slm mailem hosgeldin iyi yapmisin bura uye olmakla iyi sevyeliguzel dotlarin oldugu bi site umarim beginirsin amsterdamdamisin . Evet dili kolay cok karisik ve birazda zor ,ama cocuk felen yoksa olmadan ogren gayret et cocuk olduktan sonra biraz zor oluyo siteler var onlardan faydalana bilirsin senin icin iyi olur umarim surekli gorusuruz gorusmek dilegiylea.s.

slmmlarr...tesekkurlerr...evet amsterdamdayim...daha yeni evlendim evlendim hemen de buraya geldim istee...siz ne kadar burdasiniz?? alistiniz mi??

slm mailem hosgeldin aramiza,bende geleli birbucuk sene oldu,bende kursa gidiyorum birinci senem bitecek,alismak meselesine gelince alistimmi alistim zor oldu ama alistim,sevgilerrr

Benim eski memleketim Amsterdam :çok üzgünüm: Yarin arkede$imle pazara gidicim Amasterdam da :icecream:

buraya geneldee es durumuyla mi geldiniz?? benim esim burda ise basladi bizde geldik..calisma hayatindaa istanbulda yogun calistiktan sonra cok zorlaniyorum..kimseleride dogru durust tanimiyorummm...tek basima kaldim derken bu siteyi kesfettim..umarim iletisim guzel olurdaa yeni arkadaslar hayatima gireeerr...bu arada 1 senede iyi hale gelir demislerdi..o kadra uzun mu suruyor bu dil boyleee

mailem hosgeldin hollandaya,benim de 1 bucuk yil oldu geleli,güzelim moralini bozmayayim ama es dost akraba falan yok ise cok zor oluyo yani canin cok SIKILIYO..esinin ailesi burda olanlar bir nebze sansli ,en azindan akrabalari oluyo ve cevreye alisana kadar onlar ile vakit geciriyorlar..
benim de esimin isi sebebiyle geldik buraya ,bende gelmeden önce calisiyodum ve hicbir tanidigimiz yoktu,disari da cok zorlanmadim cünkü herkez ingilizce biliyo burda ve heryere cekinmeden girip ciktim ,bisikletimle dolastim amaaaa insana da muhtaciz sonucta bir arkadasinla oturup iki laflamak kahve icmek lüks oluyo burda,neyse ki b zamanla az da olsa cevre edindik,en yakin arkadasimi da bu site sayesinde buldum,esimin sirketinde ki calisanlarda yabanci yani cok SIKILDIGIM zamanlar oldu ,gecici süre ile burdayiz diye dil kursuna da gitmedim yani bir ara gideyim dedim belediye kabul etmedi

3 ay da bir türkiyeye gidip geldik öyle gecti zaman

canim bir an önce kendine bir ugras bul,uzun süreli kalacaksaniz dil kursuna basla hemen ordan da arkadas bulursun

kizlar sizlere de merhaba ,baharda büyük hollanda bulusmasi yapalim ne dersiniz bayaa kalabaliklastik

merhaba kizlar burdan AMSTERDAMA EEN GROTE KUS yolluyorum.
Amsterdami cok özledim,bneim dogup büyüdügüm yer.

ohbeeeeeeee soyleeeeee ortancam hemsomm naberrr gii bak ise yaradi dedim sana demi kuvetli nefesim diyee heee

oooo sea gril canim kiz nerelerdesin sen serena bagirdim ciglik attim bi tik yo bicevap bile yazmadiniz nerelerdesin canim ya merak ettim ne oldu diye serena nerelerde ne yapiyo anlat nasildi tr haberlerni bekliyorum

merhaba kizlar burdan AMSTERDAMA EEN GROTE KUS yolluyorum.
Amsterdami cok özledim,bneim dogup büyüdügüm yer.

sende hosgeldin bende seni opuyorum Şeniz cok ta uzak sayilmaz canim bak biz taa turkiyelerden geldik ne guzel istedigin zaman gelebilecegin yakinlikta gerci almanyanin neresi bakim fisfisfis sevindik yeni gelenler umarim kalici olursunuz ayyy:enbuyukkk: cok sevindim sen oldum valla baya kizlar vardi neguzel paylasiyoruk yanlizligimizi gideriyorduk ama kayboldu bi cogu nedense kendi adima yanii kizlar umarim guzel devam eder dostluk edasina donusur ay sevmeyi seviyorum mutluyum opyorum kocaman a.s. hepinizi gormus dilegiyle

X