Amsterdam Paylasim Alani(Tanisma)

iyi aksamlar arkadaslar, ben de amsterdama yakin sayilirim Almere de oturuyorum bugun uye oldum buraya umarim benide araniza alirsiniz ve guzel paylasimlarda bulunuruz

slm arkadaslar geldim iste arada gidip geliyorum bu aralar fazla giremiyorum. ama hemsom buralarda neaber canim iymisin ?

:mymeka:giz bak haaa :eek:klava: nerelerdesin ya merakdan ne oldum ozelden not attim okumadinmi cevap yazmamisin aaaaaa bak bizde yogunuz ama ihmal etmiyoruz buralari olmasin bidaha azcuk asabiyim birazda antipatiyim ozletme ya ok hemsom benim hadi gorusuruk insallaha.s.

iyi aksamlar arkadaslar, ben de amsterdama yakin sayilirim Almere de oturuyorum bugun uye oldum buraya umarim benide araniza alirsiniz ve guzel paylasimlarda bulunuruz

:enbuyukkk:selam canim hosgeldin iyi geldin cok guzel paylasimlarda olmak dilegiyle tabi aramizda gormek isteriz herzaman almere guzel sesiz sakin biyer arkadaslarim var orda bak hemsom ortancamda orda umarim tanisirsiniz cok tatli sekermi seker iyi bir insan tanisirsiniz birgun ok ben hep buralardayim paylasmak cok guzel a.s.

mailemm-zumre kizlar nerelerdesiniz iyisisiniz demi ihmal etmeyin ay gelin sIk sIK bekliyorum sizii de optum

geldim geldim ...kursa balsdimmm...zamanim sanki doldu bile:KK43:( ama inat ettim en azindan konuscam yavas yavas...aranizda calisna yada calismayi dusunun hatta calisip birakan var mi?? ben aslen izmirliyimm...

slm arkadaslar,
ilgin icin tesekkurler kayselirim. insaallah guzel paylasimlarda bulunuruz.
evet ortancanin almeredan oldugunu gordum ayri sayfa acmis orayada yazmistim ama kimseden cevap gelmedi.
Mailem insaalah en kisa zamanda ogrenirsin. Ben calisiyorum Amsterdamda
Tebessum bende once amsterdam westte oturdum neresinde oturuyorsun ben bos en lommerda oturmustum.
kizlar gurbetten birileriyle konusmak cok iyi oluyor insaallah guzel dostluklar kurariz.

Hemsom,canim ozel de msj ini goremiyorum.tekrar dene istersen.Ya canim pc de problem var canim onun icin devamli giremiyorum ok elim den geldigi kadar takip edecegim bu arada TULPZAAD dan ne haber .KAYSERILIM

buradayim canlarim,cok fena grip olmusum bi haftadir yatiyorum hala atlatamadim,takip ediyorum forumu ama yenilere yazdiginiz icin beni unuttunuz sandim,tebessum hanim :eek:sizde dahil,insan bi merak eder dimi ask olsunlaelaelaelaelae,

kizlar merhaba nasilsiniz,uzun zaman oldu ugramayli...

ben amsterdam oost bölgesindenim varmi amsterdam oosttan,yada westten.

ben zuidoost da calisiyorum canim amc hastahanesi varya iste oralarda bi yerde

Şeniz hepinizi opuyorumm kizlaaarrrr ana tebessum de gelmis canim kiz kacak yoktun uzun zamandir ben arayi uzatinca baya dolmus yine yeni gelenler hosgeldiniz kizlar oooo hemsomda gelmis tulupzad fistikim cici annem unuturmuyuz kiz seni ben bayadir dugun dernek toplantilar derken evet yogun iki hafta gecdi ugraya madim hepinizi komacaaan opuyorum herkezle sicak paylasimlar ve dostluklar icin burdayim k,i,b.:enbuyukkk:a.s.

:1shok:yaa sitede baya degislkler olmus aman bana posta gelmis acamdim silindi nasil is anlamadim azcik uzak kaldik olanlar olmus kim mezaj atmis okuyamadim ufffff:uhm:Kötü Kazen

kayserilim canim gelen msj ilk losev yararina yapilan kermese davet msjiydi,digerleride arkadas listeni etkinlestirmen icin,kermese yapabilecegim hic birsey yok biliyosun uzaktayiz,,,,optum kusum seni

ee hanimlar nerelerdesiniz hepiniz cok sessiz bu sayfa neden ama hadi senlendirelim biraz hadikizlar

gunaydin kizlar hollandadakiler nerde yaa yoksa tr ye kesin donusmu yaptiniz hadi ama kizlar canlanin biraz

selam kizlarr valla evet bu aralar ihmal ettim baya yogun gecdi bu aralar gecde olsa ugruyodum onada firsatim olmadi neyse insallah hep burda olamaya calisacagim, hemsom evet cok uzak kaldin merak etmisdim mesaj yazmisin saol arayi uzatma ya tebbesum sende hosgeldin yoktun baya galiba sende kayserilisin demi hemsoyuz senle tlupzaad hic havedis yazmiyosun kiz nasil gidiyo nezaman geliyo yigenimiz cinsiyeti ne ogrenmis olman lazim yazsana krizantem valla bazan ses kesiliyo neyse ben yogun gecen gunumde bile elimden geldigince ugruyorum ama kizlar hicc valla iki muhabbet edip yeni arkadasliklar ediniyoruz isde gelen herkeze acigiz valla KK li biri olarak hepinizi opuyorum ALLAHA emanet olun

Kizlar amsterdam (Aladdin dugun salonunda=beverwijk"de) 09-03-2008 pazar gunu kadinlar mainasi var gelmek isteyenler gelebilir =ucret giris 15 euro=saat 15:30dan 22:30 kadar alti tane sanatci var bunlardan ikisi cansever ve yesim ruya eylenceyi seven gitsin umarim gorusuruz bayya.s.:enbuyukkk:

X