Amsterdam Paylasim Alani(Tanisma)

selam arkadaşlar.. umarım budefa yakında amsterdam westte olucam yazılarınızı okudum yakınız bacılar.. ben bu sitenin çook eskilerindenim.. hollandaya gitmek için uuraşıyorum kaç sendir.. nihayet sınav bitti şimdi vize başvurusu sonra allah kısmet ederse aralık sonu ocak başı ordayım.. oraları biliyorum daha önce geldim ve kaldım bi süre.. bende ruys de beerenbroucksraat da kalıcam.. geldiğimde görüşmeyi umarım arkadaşlar.. valla heycanlıyım ne yazcam bilemedim :) şimdiden hepinize merhaba :)

ALLAH yardimcin olsun gozun aydin hayirlisi ile gel umarim sever mutlu olursun insallaha.s.

ortancam hemsoooom nerdesin kiz yazmiyosun amsterdamli arkadaslar yazilarinizi sohbetinizi bekliyorum yazin yazisalim sohbet edelim k.i.b opuyorum

merhaba goncacik,hos geldin aramiza,amsterdam neresi,ne kadar oldu geleli,

benneyaptımki kizlar ortanca hemsoooo -tulpzaad-kreeft -tebessum Kizlarrr hani nerdesiniz ayol iki gundur cevap yok yaziyorum habire sohbet edelim dertleselim konusalim yoksunuz sesiniz cikmiyoo .Mehlika bu arad hos geldin sitemize k.i.b gorusmek dilegiylea.s.

bak kayserilim ben geldim ama sen yoksun suan,bu forum boyle iste cvp yazariz sen olmazsin sen yazarsin ben olmak ben yine geri gelicem sen sorularini sor,

sana cvp yazarim dedim ama benim cikmam lazim,hoscakal yarin grsruz

canim kizimin yasgunu vardi bu hafta onunla ugrastim vaktim yoktu en kafamçokkarıştılaelaelaelaelae:içelim:

canim kizimin yasgunu vardi bu hafta onunla ugrastim vaktim yoktu en kafamçokkarıştılaelaelaelaelae:içelim:

:1hug:ay canim yasinada girdi sonunda aleynamiz he:sm_cool:,nasil guzel gectimi,cok yorulmussundur ama degmistir kiz,yorgunluk olsunda boyle tatli yorgunluklar olsun,mutlu nice yillara kizinla birlikte insallah,:1hug:

SLM kizlar geldim hafta sonu cok yogun oldugum icin KKya giremedim.Ama simdi ben burdayim siz yoksunuz.YAAAAevi temizlemem lazim ama once kk yi gezmeden baslayamiyorum.

gunaydin ortanca,gerci oglen oldu ama ben yeni kalktim:roflol::roflol::nereleri gezdin haftasonu su hollandada varsa guzel yerler banada soyleyin yaa,

SLM kizlar geldim hafta sonu cok yogun oldugum icin KKya giremedim.Ama simdi ben burdayim siz yoksunuz.YAAAAevi temizlemem lazim ama once kk yi gezmeden baslayamiyorum.
Şeniz kiz hele sukur ay yazini goren cennetlik valla heh soyle aaa gece ikilere kadar buralardaydim takildim yoktunuz hemso yazilarimi gordunmu sen neresindensin kayserinina.s.

bak kayserilim ben geldim ama sen yoksun suan,bu forum boyle iste cvp yazariz sen olmazsin sen yazarsin ben olmak ben yine geri gelicem sen sorularini sor,
Şeniz ya oyle oldu tlupzaad arkadasim olsun geldinya yazini gorduk sen olduk valla gorusuruz ozletmeyin ya kendinizii aaaaaaaa.s.

Şeniz ay neguzel bende iki hafta oldu atlattim o telesi cok guzel bi duygu demi yeni yasi hayirli saglikli mutlu nice senelere insallah Allah omur versin tebbessuma.s.

amaaa var ya sitede yeniyimdiye eve hapisoldum(hastaliklari saymazsak) pc basinda tanisacagim yazisacagim kizlari gorecegimdiye varya millet oh geziyo neguzel bende iglesdim hastaliklar gecdi cok sukur de akrabalar dalga geciyo kiz kis uykusunami cekildin gozukmuyosun biraz bende gezmeyi severimde millet merak ediyo bilmiyorlar pc basinda bekledigimi ya kizlarala muhabbet edip kaynasalim dedik milletti ozledik soylemesi ayip cevre cok hani seviliyozda neyse bende sizi ozluyorumya hosuma gidiyo ya tik tik yazmak hadii ama nerdesiniz kaynasalim paylasalim yazisalim olmuyo ama optum hepinizi bekliyorum

Tulpzaad Merak Ettim Seni Yaz Biseler Yaaa Nerdesin Sesin Cikmiyor..................

lülülülülülü diyene bak hele gadasini aldigim senin sesin cok cikiyoda kovalar oldum kizlari kimse yok ya tatlicadiarzu ay aman kizlari seni gorcem diye pc basina gelip gidiyorum gozlerim aliskin deyilya ay sasi olcam he ben kayseri merkez dogma buyume optum canim hee ya ozelin acmiyosun ya msn vercem a.s.

Tulpzaad Merak Ettim Seni Yaz Biseler Yaaa Nerdesin Sesin Cikmiyor..................

mrh ortancacim ya,inan aboneliklerimi hic takip etmiyorum bu ara,mide bulantisi felan basim dertte.girsemde hamilelik bolumune girip cikiyorum,senide ihmal ettim kusura bakma canim ya,ee ben gormeyeli neler oldu forumda ne kaynatmissiniz bi okuyayim,hoscakal cicemmmmsırnaşık şeysırnaşık şey

ay canimsin hadi gozun aydin anne olcan ALLAHIM hayirlsi anali babali olsun ortancada duyunca cok sevincek teyze olcaz desene kac aylik ilk galiba optum

X