haklısın kayınvalide konusunda bak o konuda iyi dayanmışsın gerçekten, ben olsam çoktan patlamışsım, bence sen oğluna ve kendine yetiyorum dediğin noktada ayrıl. evet kocan açısından elle tutulur bir kötü yan yok ama bu tarz bir evlilikte evlilik değil dediğin gibi küçük küçük şeyler toplanınca çok mide bulandırıyor, yani tek temelli çözüm bu gibi, yoksa hep aynen devam edecek.
o anlamda korkum yok. maddi anlamda her şekilde oğlumla kendime yeterim. parasal anlamı kastetmiyorum evi çekip çevirme vs o anlamda.
ama çocuk olunca herşey çok farklı oluyor. bi kere mesela babamlar çok üstüme geldi. bende onlardan çıktım evime gittim. yanımda oğlumda vardı ve uyuyordu. uyanınca minibüste öyle ağladı öyle dede diye tutturdu ki geri dönmek zorunda kalmıştım. tribimi havamı yutmak zorunda kalmıştım.
ayrıldığımda oğlum bunu kaldıramazsa çok üzülürüm. büyük şeylerde yok ya. hani aldatsa başka bişi olsa çocuğun psikolojisini de çok düşünmezsin. sürekli hır gür olan bi ev de değil. ama mutsuzum ve tükeniyorum. arada kalmamım, bir adım atamamım sebebi bu.