Amsterdam Paylasim Alani(Tanisma)

esimin ailesi var burda ama onlar uzaktalar,benim cevremde hic turk yok..konusabilecegim kimse yok..tekrardan sagol gorusmek uzere...

esimin ailesi var burda ama onlar uzaktalar,benim cevremde hic turk yok..konusabilecegim kimse yok..tekrardan sagol gorusmek uzere...

benim ne esimin nede benim ailem var,kimse yok yani,zor tabi ozlemle yasamak,aliscaz zamanla,ben turkiyeden geldigim de senin katildigin sinavdan ben muaftim,katilmadim,ama diyorum keske katilsaydimm,arkadasin verdigi siteden yararlaniyorum,pratik acisindan iyi oluyor,okulda zaten fazla ilgilenmiyorlar,yani benim okulumda oyleymis arastirdim,belediyede bi rehberin olacak mektup gelir,o demisti,okulda birsey ogretmediklerini bizde biliyoruz,senin elinde ogrenmek,bol bol hollanda kanali izle,gazete oku,turk kanali hatta hic izleme,aksamlari pratik yap,dedi ama yapan kim,eve kendimi zor atiyorum,4 gun sabah 9 _ogleden sonra 4 de bitiyor,insallah ayni okula duserizde tanisiriz,:1hug::1hug:

mrb tulpzaad,dedigin gibi sinavdan sikayet ediyoruz,ben ve diger giren arkadaslarda bunun faydasini gorucez elbette..belki biz kiymetini bilmiyoruz..daha kursa baslamadim..insallah ayni yerde oluruz tabiyki...hollanda tv izliyorum mecburen,keyif vermiyo bana ama birseyler ogrenmek,telaffuz icin izliyorum..hersey zamanla olucak insallah...

hosgeldin aramiza kreefta.s.
burda dil cok onemli umarim yakin zamanda okula baslarsina.s

a.s.Slm.kizlar,bende Hollanda nin Almere sehrinde oturuyorum AMSTERDAMA 20dk Yeni uye oldum.Yalniz olmadigimi anladim.:nazar:

hos geldin canim aramiza,yanliz degilsin kocaman bi ailemiz var,sende bizim gibi evlenip yeni gelenlerdenmisin.:1hug::1hug:

ortancacim valla bende okadar karistirdim kontrol panelini ama bulamadim.birisine sorayim yine yazarim,bendede papatya yaziyor cunku,

Walla bende ayni dusuncedeyim kimsenin sesi ciktigi yok CADIARZU

slm kizlar gunaydinnnnnnnnnnnn,yeni duydum sesinizi,

ortanca ben sana yazdigim da avatarimda baska resim vardi,suan gitmis,degisiklik yapinca gitti sanirim.

mehlikacim slm,hosgeldin,benim okulum osdorpta,osdprpta ne kadar turk varya,resmen turk mahhalleleri var,cok hosuma gidiyor gorunce,

ortanca ben sana yazdigim da avatarimda baska resim vardi,suan gitmis,degisiklik yapinca gitti sanirim.

mehlikacim slm,hosgeldin,benim okulum osdorpta,osdprpta ne kadar turk varya,resmen turk mahhalleleri var,cok hosuma gidiyor gorunce,

SLm canim hsb evet adim attigin yerde turkler var (maruklar dahil benneyaptımki)

Mehlika hos geldin.TULPZAAD MRH.Dil egitimi aliyorsunuz,bence size basarilar.Yabancinin olmadigi yer varmi.Size basarilar,Yeni gelenlerdenmisiniz?

Slm canim tskk ama ben dil egitimi almiyorum yenide geldim sayilmaz :1rolleyes: Tulpzaad arkadasimiz dil egitimi aliyor sanirim

slm evt ben yeni geldim sayilir.1 sene oldu ve dil ogrenmeye ugrasiyorum,ben turk var cok osdorpta derken benim oturdugum sokakta tek turk oldugum icin hosuma gittiginden soyledim,ortanca sen ne kadar oldu geleli,

gunaydin ortancacim,

ben geliyorum sen yoksun,sen gelincede ben,ben biara giremedim :emir_bebek:rahat durmuyor ufaklik,teyze oluyonuz,:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Selam arkadaslar (aranizda ulker gofret seven varmi) reklamlar cikiyoya :) neyse siteye yeni katildim hosuma gitti umarim guzel seyler paylasiriz gorusuruz Allaha emanet olun

AAH canim coook sevindim Allah anali babali buyutsun.ikincimi?Kiz oglan bellimi?Allah izin verirse dogum nezaman..............

amin canim tesekkurler,:sm_cool::sm_cool:banada supriz oldu,ikinci degil canim ilk bu,kucuk daha belli degil,ultrasonda bile gorunmedi,,dogumda yaza denk geliyor,tuhhh ya izinde yatti,sen neler yapiyorsun

merhaba ortanca , seni onnline goruyorum:) nasilsin, hayirdir senindemi benim gibi yapacak birseyin yoktuda su kk ya bir bakayim diyenlerden oldun?

tesekkurler ortanca evet kayseriliyim cok onceden siteyi duymusdum ama yeni uye olmak kismetmis insan bi cok seyden uzaklasinca bi arayis icinde oluyo ve bende burayi buldum umarim intedigim sicak ilgi bu ortamda bulurum azda olsa bi haftadir burada bakiniyorum guzel bi site insan kendinden biseyler buluyo kendine iyi bak canim Allaha emanet ol:)

selam canim kayseri merkez siva cad.ni biliyorsan oraya cook yakin evimiz sen neresindensin:)

Selam kizlar nsilsiniz kimse yazmiyo diye uzuluyorum sIKsIk yazin gunluk burdayim bakiyorum yeni arkadalar gordum onlarda H.S.G opuyorum tulpzaad ortancam,tebbessum kreeft k.i.b gorusmek dilegiyle

X