- 21 Kasım 2007
- 211
- 2
- 48
- Konu Sahibi EU1
hemsom iyce ihmal ettin bak serenaya roterdami fet etti topladi kizlari yaziyolar amsterdam kizlari hic sustu nehikmet anlamadim aloooo kizlarr hadiii nerdesiniz iki yazin yaa optumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar 7 degil 9 haftalikmis,son adet tarihime gore hesaplayinca 9 haftalik,doktorda oyle dedi,bugun randevum var,bakalim ne diyecek,gelismeleri bildiririm,,,
senağlama kizlar amsterdam neoldu size ya ortancamla ikimiz variz diyodu oda kayip tlupzaad hamile cok heycanli tebbesum= kreeft== liefste=hollanda gulu=mehlika daha kim vardi hatirlayamadim kizlar iki cift yazinizi goereyim calismiyorum ama yogun tempo gecen yasantimda sizleri kesvedip biraz degisik yuzler degisik yurekler edineyim dedim ayyyy cok heyacanliydim pc acip k iki yaziyim diyorum hevesim kaliyo bekliyorum yazin hemsomda sesi yokk hemsooooooo yazin garii:tatlicadiarzu klavaptum hepiniziii mucuk
senağlama kizlar amsterdam neoldu size ya ortancamla ikimiz variz diyodu oda kayip tlupzaad hamile cok heycanli tebbesum= kreeft== liefste=hollanda gulu=mehlika daha kim vardi hatirlayamadim kizlar iki cift yazinizi goereyim calismiyorum ama yogun tempo gecen yasantimda sizleri kesvedip biraz degisik yuzler degisik yurekler edineyim dedim ayyyy cok heyacanliydim pc acip k iki yaziyim diyorum hevesim kaliyo bekliyorum yazin hemsomda sesi yokk hemsooooooo yazin garii:tatlicadiarzu klavaptum hepiniziii mucuk
burdayim canim berbat grip oldum ,evde salgin hastalik hepimizi sardi ondan dolayi giremiyorum.hemsom yerimi fazla aratma.
Ben burdayim kayserilim ama surekli giremiyorumsenağlama isten arada kacamak yaparsam yada isim sakin olursa takiliyorum sırnaşık şey bak kendini yanliz hissedipde baska memleketlere giderim deme emi klava: sen yaz ben aninda olmasada en fazla bir gun gecikmeli yazarim a.s:1hug:
jeyyarbekle canimmmmmmmmmmmm cok beklersin sana dedim gel rotterdam transfer edelim.a.s :icecream:
heyyy Amsterdam genemi uyuya kaldiniz,siz uyuyun uyuyun ben gidiyorumm siz buralarda bekleyin hollandayi emi:roflol::sm_cool:
ben turkiyeye gidiyorum bir hafta yokummmmmmmmmmmm,kendinize cooookk iyi bakin,:1hug::1hug:
a.s. oh neguzel daha nice saglikli senelerde nice bayramlar hayirlisiyla gel insallah kayserime kocaman selam gorusmek dilegiyle a.s.a.s.
canim slm bende sizi ozledim su an iyi sayilirim,Carsambaya TR ye gidiyorum 2 hafta bir anda karar verdik,bayrami ve yilbasini gecirelim diye bir anda esti ve allah izin verirse gidiyorum
a.s.
canim slm bende sizi ozledim su an iyi sayilirim,Carsambaya TR ye gidiyorum 2 hafta bir anda karar verdik,bayrami ve yilbasini gecirelim diye bir anda esti ve allah izin verirse gidiyorum
buradayimmmmm,sizlerden ses cikmayinca bende yazmadim,tatil bitti,geldik yine bu gri ulkeye,ortanca dedigin gibi kisin daha bi farkli izne gitmek,istanbul cok guzeldi,hava normal hirkayla gezebiliyordum,ayyy buraya bi geldim dondum dondummmm,kayserilim sen ne yaptin
hemsom bak ben buradayim,yalniz degilsin.Dogru artik fazla KK ya takilamiyorum ama kontrol ediyorum.Tatil okadar guzel gectiki.Iskenderde kulagini cinlattim.Inanirmisin kisin gitmek memlekete daha bir guzel.Kalabalik yok daha sakin.Bu arada TULPZAAD nerelerde?sesi cikmiyor.