merak eden arkadaşlara teşekkür ediyorum, iyi ki yanımdasınız.. artık geri dönüşü imkansız olarak bitirdik.. o "ben" diyor , ben "ben" diyorum.. Sen beni hiç kıskanmadın ki, hep ilgisizdin, hep önceliklerin farklıydı diyip durdu.. ben çok hevesliymişim bu ayrılığa.. belki de seni kıskandırmak için kuzenimle gittim türkü bara çünkü çok açtım beni kıskanmana beni önemsemene dedi.. sorularımı yanıtsız bıraktı.. çelişkili cevaplar verdi.. planlıydı değil mi bu iş, ailen de sen de dost değilmişsiniz dedim.. hatta abarttım hainmişsiniz dedim, bişey söyleyemedi nedense.. ben ona küsken.. ben ona kırgınken denize de gidilmiş ailece, kuzenle falan.. bu adamın ruh sağlığı yerinde değil.. görememiş sevgimin büyüklüğünü.. ne yaptıysam tatmin edememişim egosunu.. ufak tefek şeylere takılmış, 4 sene ne biriktirdiyse kustu.. neleri açtı neleri konuştu yüzüme vurdu.. ben hep kendimi ondan çok sevmişim.. ben hep asiymişim.. ben hep onu 2. planda tutmuşum.. falan filan.. kötü bitti konuşmamız.. elimi tutmak istedi.. izin vermedim.. baya bi cebelleştik.. en son çektim gittim.. gelmedi arkamdan.. gel lütfen geri gel diye bağirdi.. dönmedim.. koşar adım uzaklaştım.. yol boyu aradı.. açmadım.. aynı öyle koşar adım eve geldim.. canım çok yanıyor ama geçecek.. bunu da görecekmişiz demek ki.. allah ikimizin de yolunu bembeyaz etsin..
merak eden arkadaşlara teşekkür ediyorum, iyi ki yanımdasınız.. artık geri dönüşü imkansız olarak bitirdik.. o "ben" diyor , ben "ben" diyorum.. Sen beni hiç kıskanmadın ki, hep ilgisizdin, hep önceliklerin farklıydı diyip durdu.. ben çok hevesliymişim bu ayrılığa.. belki de seni kıskandırmak için kuzenimle gittim türkü bara çünkü çok açtım beni kıskanmana beni önemsemene dedi.. sorularımı yanıtsız bıraktı.. çelişkili cevaplar verdi.. planlıydı değil mi bu iş, ailen de sen de dost değilmişsiniz dedim.. hatta abarttım hainmişsiniz dedim, bişey söyleyemedi nedense.. ben ona küsken.. ben ona kırgınken denize de gidilmiş ailece, kuzenle falan.. bu adamın ruh sağlığı yerinde değil.. görememiş sevgimin büyüklüğünü.. ne yaptıysam tatmin edememişim egosunu.. ufak tefek şeylere takılmış, 4 sene ne biriktirdiyse kustu.. neleri açtı neleri konuştu yüzüme vurdu.. ben hep kendimi ondan çok sevmişim.. ben hep asiymişim.. ben hep onu 2. planda tutmuşum.. falan filan.. kötü bitti konuşmamız.. elimi tutmak istedi.. izin vermedim.. baya bi cebelleştik.. en son çektim gittim.. gelmedi arkamdan.. gel lütfen geri gel diye bağirdi.. dönmedim.. koşar adım uzaklaştım.. yol boyu aradı.. açmadım.. aynı öyle koşar adım eve geldim.. canım çok yanıyor ama geçecek.. bunu da görecekmişiz demek ki.. allah ikimizin de yolunu bembeyaz etsin..
ben konuyu okuyunca şunu düşündüm:
senin çağırılmamanın sebebi yalnız kalsınlar, nişanlısı olmadan belki yeniden birşeyler olur. başlarlar. tüm ailenin tepkisiz kalması bana bunu düşündürdü.
ablasına ayrı bir ifrit oldum: madem sadece kuzenlerdi neden nişanlamaya kalktınız?
sadece kuzen değil, herşeyden önce arada birşeyler yaşanmış (eski) sevgililermiş.
artık ailenin sınırı koruması lazımdı. birlikte biryere gidilecekse seninde nişanlısı olarak yanında olman lazımdı.
sor bakalım müstakbel görümcene kendi kocasıyla eski sevgililerini başbaşa türkü bara yollar mıymış?
Kızlar, dün yazmaya cesaret edemedim, elim bu cümleleri kurmaya el vermedi, yüreğim dağlanacak sandım. sakin ve soğuk kanlı da değilim.. öyle görünüyor olabilirim ama cidden şoktayım.. Kaygısını duyduğum ama konduramadiğim şey gerçekmiş, şuan kuzeniyle birliktelermiş.. Sırf bana olan hırsından yapmış güya ben küsünce.. Ben telefonu kapatıp tavır alınca gitmiş kuzeninyle yakınlaşmış.. Canımı acıtmak istiyor.. garip bi hırs.. bana karşı nefret dolu.. bunu bil canın yansın istedim, beni kıskan istedim diyor.. ruh sağliği yerinde değil.. çok garip davranıyor.. Yapabilecek bişey yok, denecek söz de yok.. Tamam dedim, kalktım, elimi tutmak sarılmak istedi.. müsade etmedim.. böyle sakin de değildim, bağırdım, ağladım.. ne istediniz benden de dedim.. hainmişsiniz de dedim.. biraz abartıp beddua bile ettim, diyorum ya çoğu sorumu yanıtsız bıraktı.. ailen planladı senin de işine geldi di mi dedim, ailemin suçu yok, kızın hiç suçu yok , ben onun da duygularıyla oynadim, boş yere ümit verdim dedi.. en son baktım benim aklım ermiyor bu oyunlara, gene tutmak istedi elimi, okkalı bir tokat attım, bu saatten sonra sokağımdan bile geçmeyeceksin dedim, koşar adım uzaklaştım.. çöktü yere arkamdan bağirdi.. eve geldim.. gece aradı açmadım.. Bu saatten sonra asla aklıma bile getirmek istemiyorum.. Ben böyle işlerden anlamam... Kendi boğulsun ihanetinde.. Benim ona üzülecek , ihanetine kafa yoracak 1 dakikam bile yok.. hepinize çok teşekkür ediyorum.
Kızlar, dün yazmaya cesaret edemedim, elim bu cümleleri kurmaya el vermedi, yüreğim dağlanacak sandım. sakin ve soğuk kanlı da değilim.. öyle görünüyor olabilirim ama cidden şoktayım.. Kaygısını duyduğum ama konduramadiğim şey gerçekmiş, şuan kuzeniyle birliktelermiş.. Sırf bana olan hırsından yapmış güya ben küsünce.. Ben telefonu kapatıp tavır alınca gitmiş kuzeninyle yakınlaşmış.. Canımı acıtmak istiyor.. garip bi hırs.. bana karşı nefret dolu.. bunu bil canın yansın istedim, beni kıskan istedim diyor.. ruh sağliği yerinde değil.. çok garip davranıyor.. Yapabilecek bişey yok, denecek söz de yok.. Tamam dedim, kalktım, elimi tutmak sarılmak istedi.. müsade etmedim.. böyle sakin de değildim, bağırdım, ağladım.. ne istediniz benden de dedim.. hainmişsiniz de dedim.. biraz abartıp beddua bile ettim, diyorum ya çoğu sorumu yanıtsız bıraktı.. ailen planladı senin de işine geldi di mi dedim, ailemin suçu yok, kızın hiç suçu yok , ben onun da duygularıyla oynadim, boş yere ümit verdim dedi.. en son baktım benim aklım ermiyor bu oyunlara, gene tutmak istedi elimi, okkalı bir tokat attım, bu saatten sonra sokağımdan bile geçmeyeceksin dedim, koşar adım uzaklaştım.. çöktü yere arkamdan bağirdi.. eve geldim.. gece aradı açmadım.. Bu saatten sonra asla aklıma bile getirmek istemiyorum.. Ben böyle işlerden anlamam... Kendi boğulsun ihanetinde.. Benim ona üzülecek , ihanetine kafa yoracak 1 dakikam bile yok.. hepinize çok teşekkür ediyorum.
nasıl bi insanmış o ya.bahanelerin arkasına sığınıp kuzeniyle bi ilişkiye mi başlamış.
kınamak istemiyorum ama kuzen kardeş gibidir ya inanamıyorum
bence aileside kız da suçlu suçsuzlar demiş ya..kız resmen ayrılmanızı beklemiş,amaçlarına ulaştılar ama senin ahını alarak nasıl mutlu olacaklar ki
ya bi insan kıskanılmaya aç olabilir ama bunlar konuşularak çözülür,bu yaşananlar çok fazla
sonra canını yakmak istemesi filan gerçekten garip bi insanmış..
bence seni kıskanıyordu cnm yani normal kıskançlık değil,senin kişiliğini, karakterini,hayata karşı duruşunu,olgunluğunu..yani o zayıf bi insan olduğu için tüm bunları kıskanıyodu bence.
arkandan bağıracağına koşsaymış ya.
neyse seninde söylediğin gibi artık üzülmek ve kafa yormak zamanı boşa harcamak olur.
bi süre daha canın yanıcak belki ama tabi ki geçicek
çabucak atlatıcağına inanıyorum ben
inş seni hakeden senin gibi temiz yürekli bi insanla karşılaşırsın
hakkında hayırlısı olsun
canımmmmmm ya. yuregım daglandı. ne adilik bu boyle. aılesı planladı bu da cok guzel kabul ettı dıyecegım. ya da okadar ozguvenı eksık bır ınsan k, senın sevgını tam goremeyıp hep senı denemeye kalkmıs. o kıza yakınlasırken, kız demedı mı sen nısanlısın dıye ? aılesı nasıl bukadar rahat olabıldı ben hıc anlamadım ya. ama onlara ıkı cıft laf etmek lazım bence. pes dogrusu pes. yazıklar olsun hepsıne.
ıyı olmus tokat. herseyı hatalıydı ama kıza bariz yakınlık gostermesı, ıhanet.
sevmedıgı bırı ıle evlenıp, hep mutsuz olsun. yurtdısına, karısı sayesınde gıden ıssız gucsuz ezık bır erkek olsun. o buna layıkmıs. herkes kendını degerını gosterır.
utanmadan nasıl soyledı sana. sen telefonu kapatınca, gıttım ben ona yakınlastım. adi ya.... sen hamıle olsan ozaman da baska kadına gıdecektı demekki. ıradesız ya birkere bu adam.
Okurken tüylerim çekildi sanki senin neler yaşadığını anlayamasamda çok zor olduğunu tahmin ediyorum
Ah be burcum keşke acını hafifletecek bir söz bilsemde söylesem ama yok
Kendi başına üstesinden gelmen lazım
Herkes biyere kadar yanında olur biyere kadar destek olur sana yine iş sende biter
Ben inanıyorum ki üstesinden geliceksin
Şehir değişikliği yapabilsen bir süre çok iyi olurdu kafanı dağıtman lazım
Bu şekilde olmaz !
Allah yardımcın olsun
Şimdilik olabildiğince iyiyim canım, çok teşekkür ediyorum.. bi istanbul çıkarması yapabilirim annemle ama =) iyi gelecektir.. Allah her daim yardımcımız olsun.. ve ak'ı , kara'yı gösterdiği için şükürler olsun...
senden o kadar nefret ediyordum ki canın yansın diye yaptım diyor.. bu neyin nefreti çözebilmiş değilim.. hırs dolu bana karşı.. benden nefret et dedi.. benden nefret edersen asla unutamazsın çünkü, hep hatırlarsın dedi.. ama ben ondan nefret etmiyorum ki.. etmem ki.. beddua da etmiyorum.. benden uzak, cennete direk olsun.. tamamen bitirdim kafamda.. iyiyim şuan.. olabildiğince iyiyim.. iyi olmak bir mecburiyet benim için.. çok şükür sağlıklıyım , ailem başımda, allahım yanımda, izin veremem beni incitmesine herhangi birinin.. o da artık herhangi biri zaten.. ha bakkal murtaza ha o benim için.. öyle olmak zorunda.. ah etmenin , dövünmenin, çırpınmanın zerre faydası yok.. ne yapacağiz o zaman ? mücadeleye devam... herşey insanlar için.. ihanet de , dost kazığı da.. bunu da gördüm.. bunu da yaşadım.. bunu da aşarım..
Söyleyecek söz bulamıyorum.Allah hayırlısı ile atlatmayı nasip etsin.Öyle birini versin ki sana geriye dönüp baktığında ''çok şükür bunlar yaşandı da bana bu nasip oldu'' diyesin canım.Bizleri habersiz bırakma.
Manyak adam ''nefret ette unutama'' diyor... bu nasıl bir ego,nasıl bir sevgi... sen ''ikimiz için temiz sayfa'' derken o benim için acı çek diyor
Farkında değil ama böyle kalıcı izler bırakmak isteyenlerin izleri de derin olur.Kime dokunsa,kime sarılsa,baksa seni görecek...
Kurduğu ailede birşeyler hep eksik olacak işte sana bunu yapan o adam farkında olmadan kendine verilebilecek en büyük cezayı vermiş.
Nişanlı olduğunu bildiği halde onla göz koyan, bu yakınlaşmaya izin veren kuzende '' artık dayanabildiği kadar'' başkasına bakmayı arzulayan bu adamla olacak ve sanırım bu saçma tuzaklara bir şekilde dahil olan ailesi içinde evladının mutsuzluğunu görmekten daha büyük bir ceza olamaz.
Sesleri çıkmayan aileye bak... baktılar ki oğulcuklarının akli dengeleri gidip geliyor,psikolojileri bozuldu bir andan bir ziyaret ortamı oluşuverdi.Sonra diğer bir tesadüfe bak ki aramayan adam bir anda buluşalım naraları attı.Bıraksın bunları kimse bu kadar saf değil.Ama Allah herkesin gönlüne göre sonuçlandırmış bu olayı zaten.
Gel kuzum memleketim güzeldir,ferahtır sokakları bile enerji saçar...Git kanlıcada yoğurt ye.Üsküdar'da kız kulesine karşı çay iç,emirganda koca koca çınarların altında uzan...Eminim ki her sokağı,her köşesi enerji saçan bu şehir sana iyi gelecektir.En kötü ihtimalle kafan bu konularla değil alışveriş ile meşgul olur:82::82::82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?