Evet aslında o sorumluluğu alıp bi neden söylemesi lazımdı o şahsın...Ama yapmadı...
Ama bu nedenin sorulması telefonla olucak iş değil..
Ararsın kapar telefonu yüzüne...
Msj atarsın cvp vermez...bu umursamamazlık insanı üzer tabi...
Ama karşısına dikilip neden dediğinde nereye kaçabilir...
Kaçamaz...
Güçlüsün...
Kaç insan senin kadar tutabilir kendini...
Kaç insan bu kadar sabır gösterir...
Çok az ...Güçlü bi insansın çünkü hatıralarının olduğu yere gidip bir şeyler yapabildin evlerinin önünde o ekmeği yiyebildiğin..Bi yazında yazmıştın eskisinde olduğu gibi bunda anılarımdan kaçmıcam üstüne gidicem diye...
Bu kadar zorluğa göğüs germiş bi insan onların karşısına çıkıp NEDEN sorusunu rahatlıkla sorabilir...
Senin buna gücün var bence... Ama cvplardan korkuyorsun...
Sen bunu yaparsan üstündeki bütün yükten bütün sıkıntılardan kurtulacağına inanıyorum..
Cevapsız soruların bi süre sonra tekrardan gün yüzüne çıktığını ve insanın içini nasıl kemirdiğini ben bilirim...
Nasıl hissettirir tahmin bile edemezsin..
Yinede kendin bilirsin tabi..
çok haklısın.. cevapsız bi soru kaldı mı işte o yara kapanmaz.. bilemiyorum.. belki bigün dikilirim karşısına.. koşu parkurunda bekler konuşurum.. ama amacım asla yeniden başlamak olmaz.. ben bu adamla bu uzun yolculuğa devam edemicem.. şimdiden nefes nefese kaldı.. bu yol çook uzun.. ömürlük.. dediğin gibi amacım sadece rahatlamak olur.. şuan hazır değilim buna.. belki de dediğin gibi cevaplardan korkuyorum.. ama belki yapabilirim günün birinde..tekrar teşekkür ederim zaman ayirdiğin için. ilgin için..
Ben okudukça anladım ki sen arkadaşında dediği gibi gerçekten çok güçlü bir kadınsın.. Tamam haketmediğin şeyler yaşamışsın kaçımız yaşamadık ki.. Ama belkide bir çoğumuz gösterdiğin sabrı gösteremedik.. Küfür ettik beddua ettik.. Yanlışı yapan oysa üzülmek zorunda olanda o.. Bir şarkıda bir cümle vardı.. 'Sanma ki pişmanlık mutluluk kadar ırak..' O mutlkaa pişman olacak.. Belki şimdi değil belki hayatına biri girdikten sonra belki 2 gün sonra bilemem.. Ama sen aynı yerde sakın olma.. Şu üzüldüğün günler gelsin aklına.. Benim şu kadar günümü çaldı üzüntüyle hayatımdan de.. Ve bir kere olsun bile bakma arkana..
bi de şu var canım.. bazı insanlara malzeme olsun.. konuşacak laf olsun işte.. ayrıldığımız gün aradı yaa.. duyar duymaz.. insan bi nasılsın moralin nasıl der.. hemen ne oldu anlat ne oldu söyle demez ki.. ben kaç senelik sevdiğimden ayrılmışım benle gülerek kahkaha atarak falan konuşuyor.. sen dayanamazsın onsuz yaşayamazsın diyor bir de.. gene bozmadım.. güldüm.. hayırlısı olsun cnm bana sorma ne olur dedim.. halden anlar insan yahu.. amaç sadece nedenini öğrenmek.. ben umrunda değilim.. nişanlısından ayrılan bi adamla konuşurken komedi filmi izliyomuş gibi kahkaha atılmaz ki.. neyse sonra aradı açmadım.. nette yazıyor sürekli.. hep bi sorgulama içinde.. neden diyor baska bişey demiyor.. konuşmak istemiyorum ama ben.. size anlatıyorum siz ne burcuyu bilirsiniz ne nişanlısını.. ama bizi tanıyanlara anlatamam ben.. benim o adamla 4 senem geçmiş.. arkasından konuşamam.. sadece bitti hayırlısı olsun derim.. oturup şöyle yaptı böyle yaptı şunu dedi bunu dedi demem.. yok kız anlamıyor.. baktı nette öğrenemeyecek.. size gelecem diye tutturdu.. beklerim dedim.. e çok soğuksun diyor.. olduu ayrıldıktan sonra eski nişanlımın kuzenleriyle parti vereyim oldu olacak.. hem üzgünüm hem şaşkın benden sıcaklık bekliyor.. sen benim arkadaşım değilsin ki.. senle biz elti sayılırdık.. nişanlılarımız kuzen ama kardeş gibiler.. üff.. ne dolmuşum bee =)
Okuyorum denk geldikçe. Şu mesajını görmek daha da gerdi beni...
Başkaları ne diye bitmiş veya bitecek ilişkine malzeme olsun ki?
Değişik olumlu bir şeyler olsun da biz haksız çıkalım razıyım modundayım ama yok...
Burcu, bak sen çok güçlüsün. Sakın sessiz kalma ve nişanlının sessiz kalmasından dolayı sessiz kalma.
Gerçekten dayanamıyorum aramadan evlerine git ve onu dışarı çıkar konuşun.
Ayrılacaksanız da ayrılın. Bu şekilde olmamalı.
Yaptığı terbiyesizliğin cevabı böyle seni susturmak ve hayallerini yıkıp gitmek olmamalı...
gerçekten çok şaşırdım
ortada verilmiş sözler var bi nişan var
madem nişanlınız ayrılmaya pek meraklı bunu yüzünüze erkek gibi söylerek yapsaydı keşke kaçmak yerine
sen anladığım kadarıyla çok güçlüsün canım
umarım mutlu olursun
allah karşına senin gibi iyi insanlar çıkarsın.
çok ilginç canım, ben hala anlayamıyorum derdi neydi.. 1 ay oldu işte hiç ses seda yok.. ben de kafamda bitirdim.. rüyalarımda görüyorum sadece ona da engel olamıyorum.. bugün babası aradı ilk kez.. çok severdi beni.. telefonu açmayacaksın diye çok korktum dedi, neden açmayım amcacım dedim, ben seni çok seviyorum falan dedi, kpss yi sordu arada telefonlaşalım dedi kapattık, hiç bizim durumla ilgili yorum yapmadı.. ben de yapmadım.. çok teşekkür ederim cnm allah hayırlı ve vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın
baksana ailesi bile yorum yapmıyor o konuda
bence işin içinde iş var
Ablası geldi mı konuştunuz mü bu konuyla ilgili ? Umarım biraz olsun kafandaki soru işaretleri giderilmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?