ablasi senin aci cekecegini dusunemiyor mu da evine oturmaya geliyor diyecektim tam,
ama bence ondan haber getirmis sana. perisan pisman uzgun, seni sucluyor demis.
senden adim bekliyor bence malum kisi. hakkinizda hayirlisi olsun,konunu takip ediyorum.
ve gucune hayran kaldim masallah.
Konunu takip ediyordum uzun zamandır ama yazmıyordum.
Gerçekten çok güçlü birisiniz konuşmalarınızdan bunları anladım.
Herkes sizin gibi olamaz susmak büyük bi sabır ister...
Tuhaf bi durum aslında küçük bişeyden nereye kadar gelinebiliyor.
Kaderde ayrılık varsa büyük olsun küçük olsun bitiyor.
Ben güzel gelişmeler olucak diye hissediyorum tabiki sadece his.
Allah her şeyi gönlünüze göre versin...
Sağol canım benim, ama ben o gücümü hissedemiyorum bu aralar.. umarım geri gelir güç.. dua ediyor, allaha sığınıyorum sürekli..
Arkadaşım yaşın çok genç ama düşünme tarzın çok olgun.Korkarım ki ileride bu kişi seni daha çok üzer.Bazen sevmek iki insanın bir arada olmasına yetmiyor ne yazık ki.
hanımlarrr, bana dua edin.. bugün aradı, seninle biraz konuşabilir miyiz dedi.. tamam dedim.. bana çok koyuyordu böyle sessiz sedasız bitmesi.. gidip konuşacağım.. en azından yüz yüze bitirmek istiyorum.. bi de dinlemek.. konuşacak bişey yok diyip kestirip atmaya içim elvermedi.. sonuçta üzerimde emeği var 4 senedir.. bi çok şeyin hatrı var.. bilemiyorum.. umarım birbirimizi ayrılırken anlayabiliriz..
çok merak ediyorum acaba neler söyleyecek
hanımlarrr, bana dua edin.. bugün aradı, seninle biraz konuşabilir miyiz dedi.. tamam dedim.. bana çok koyuyordu böyle sessiz sedasız bitmesi.. gidip konuşacağım.. en azından yüz yüze bitirmek istiyorum.. bi de dinlemek.. konuşacak bişey yok diyip kestirip atmaya içim elvermedi.. sonuçta üzerimde emeği var 4 senedir.. bi çok şeyin hatrı var.. bilemiyorum.. umarım birbirimizi ayrılırken anlayabiliriz..
burcu hakkında hayırlısı olsun. gelısmelerı yazarsan cok sevınırız.
kararın ıse cok dogru hem ortada bır emek var hem de enazından adam akıllı konusup vedalasıp bıtırmıs olursun
insan konuşmadıkça kafasında kendine göre senaryolar çiziyor.. işte amacım bu senaryolara son vermek.. ben zaten hep açık bi kapı bırakmıştım konuşmak adına.. ilk 2 hafta bitirmedim kafamda hatta.. adım atsa toparlayacaktım bizi.. ama artık kararlıyım.. bitti bu aşk.. ama biz bu aşkı ikimiz yaşadık.. ve oturup konuşarak bitirmeliyiz.. yoksa ilerde kafalarda acabalar, keşkeler kalır ve ikimiz de önümüze doğru düzgün bakamayız.. ben netliği severim.. en kötü karar kararsızlıktan iyidir.. onun kararsızlıkları olabilir, bu ayrılığı hala basit bir kıskançlık ve kapristen ibaret sanıp küs olduğumuzu düşünüyor olabilir.. ben ona küs, kırgın değilim.. benim için ailemden sonra en değerli insan.. ama beraber yürüyemiyoruz biz bu yolda.. bari içimizde bişeyler güzel kalsın ve ayrı ayrı devam edelim yollarımıza.. dua et bana cnm.. anlatabileyim kendimi ve anlayabileyim onu..
burcu en guzel halınle cık karsısına. kuafore gıt. abartılı olmayan fon ve makyaj. guzel bır kıyafet. normalde elbıse gıymıyorsan da yazlık elbıselerden gıy. neyı kaybettıgını gorsun, ıcıne otursun. ben aynısını yapmıstım nasıl keyıflı oluyor.
Yok be canım, onun canını acıtmak düşüneceğim en son şey.. o zaten yeterince acı çekiyor.. elinde değil o böyle işte.. bu kadarını verebiliyor bizim için.. ikimiz de sevdik, ama başka renklerde, farklı yoğunluklarda.. tek derdim ona kendimi anlatabilmek şuan.. saat 5 gibi görüşeceğiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?