Eskiden bu altın meseleleri konuşulurmuş ama o zaman aileler alırmış. Zaten takıyı da kıza vermiyorlardı. aileler arasında başlık parası gibi bir şeymiş. Şimdi zaman değişti hala sürdürmenin mantığı yok bence deya bi de bu işler tamamen tarafların şartlarına göre değişir. doğru mu az mı çok mu soruları bana yanlış geliyor.
150 gr altın alır parasını evlendikten sonra sen ödersin, ee ? mantıksız yani bu derece irdelemek.
yada fazlasını istiyorsun ama adam veremiyorsa o zaman ayrılman lazım. belli ki hep başına kakacaksın.
bu soruların sorulması bile abes geliyor bana.
Kim ödedi peki ?Benimkilerin maddi durumu çok kötü ama ona rağmen 80 gram altın aldı kredi çekip
Eskiden bu altın meseleleri konuşulurmuş ama o zaman aileler alırmış. Zaten takıyı da kıza vermiyorlardı. aileler arasında başlık parası gibi bir şeymiş. Şimdi zaman değişti hala sürdürmenin mantığı yok bence de
Bende merak ettim kim ödediBenimkilerin maddi durumu çok kötü ama ona rağmen 80 gram altın aldı kredi çekip
Nişanlım tabiBende merak ettim kim ödedi
NişanlımKim ödedi peki ?
Yani evlendikten sonra mı önce mi ödendiNişanlım tabi
Altınları evlenmeden önce verdiler. Kredi borcu hâlâ ödeniyorYani evlendikten sonra mı önce mi ödendi
ödedi bitti mi ?Nişanlım
Bedavaya gitmişsin Bu gerçekle yaşayabilecek misin bu saatten sonrabana kaç gram altın takıldığını bilmiyorum ben zamanında. yoksa ben enayi miyim
Ben hem sağılı ineğim, hem de üstüne bedavaya gitmişim.Bedavaya gitmişsin Bu gerçekle yaşayabilecek misin bu saatten sonra