- 10 Şubat 2017
- 702
- 1.100
- 28
Hâlâ ödüyorödedi bitti mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hâlâ ödüyorödedi bitti mi ?
tercih meselesiHâlâ ödüyor
Cekuu balım neden bunu kendine yaptırdınBen hem sağılı ineğim, hem de üstüne bedavaya gitmişim.
Ben de tam bunu hissediyorum şu an. sinirlerim zıplamış halde. Cehaletten başka bir şey değil.Bana çeyrek bile takılmadı ama gayet oldu. Olur mu diye sorduğunuz şey ne? Evlilik düğünde takılan takılardan, alınan eşyalardan ibaret olmamalı. Hala bu kafa yapısının olması valla sinirlerimi zıplatıyor.
Daha neler neler yaptım , anlatsam yeni gelinler şoka girerCekuu balım neden bunu kendine yaptırdın
Bedavaya gitmişsin Bu gerçekle yaşayabilecek misin bu saatten sonra
çok zor ( önceden bunu konuşmak da sonra gidip kuyumcuda tarttırıp kontrol etmek de aklıma gelmedi. dur ben bi eşime sorayım kaç gr takıldı bana diye, ondan net cvp alamazsam da kvalidemi arar, az bulursam üstünü isterim 6 sene sonraBedavaya gitmişsin Bu gerçekle yaşayabilecek misin bu saatten sonra
Kalbim var benim yapmaDaha neler neler yaptım , anlatsam yeni gelinler şoka girer
Şimdi bu maddiyata göre değişir malum gram altın olmuş 519 lira :) ama durumu var yapılmıyorsa cimri insandan koşarak uzaklaş.toplam da 30 gram tutan 3 bilezik sizce düğün için yeterli mi . Konuştuğunuz erkek bunu demiş olsa
Kesinlikle ben istemedim yanlış anlaşılmasın. Ben ve ailem düğünde millet konuşmasın diye ödünç bilezik alın getirin takayım düğünden sonra geri götürelim dedik ama onlar kabul etmedi mehir için altın almalıyız dediler.tercih meselesi
bana kaç gram altın takıldığını bilmiyorum ben zamanında. yoksa ben enayi miyim
amiinnnnDaha ne olsun bu devirde ekmeğe muhtaç millet. Takının gramını hesaplıyorsunuz az çok diye . Allahım herkesi böyle dertle sınasın.
Bence yeterli ama düğün olduktan sonra almaya kalkışmasınlar, dikkat edintoplam da 30 gram tutan 3 bilezik sizce düğün için yeterli mi . Konuştuğunuz erkek bunu demiş olsa
biz de hiç konuşmamıştıkEşimle sevgiliyken hiç böyle konular konuşmadık. Enteresan geliyor böyle konuları okudukça
HEle o sapsarı şeyleri koluma, boynuma takma fikri bile benim için çok korkutucu.