• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilezik yerine halkalı set!!!

Ne kadar doğru bilmiyorm halam demişti önü arkadı aynıysa setin kaliteli altın önü arkası aynı değilse maliyeti düşük altın

A

anladım. Keyif sizin keyfiniz :) eğer canınız bu seti aldırıp takmak istiyorsa öyle yapın. Hayırlı olsun.
Ben değilim konu sahibi 😂 sadece geçen sene abime set almıştık beraber düğünü için bir de ben evlendim arkadaşlarım evleniyor bu takı muhabbetini çok duydum oradan biliyorum

Merhaba hanımlar.. İnşallah bu sene evlenmeyi düşünüyorum şunu sormak istiyorum düğünde kayınpeder tarafı bilezik gətirəcək takacak ama ben desem ki bilezikler yerine bu uzay yolu set istiyorum o olsun diye olur mu acaba bir şeyden dolayı değil çok seviyorum bu şekilde olan şeyleri hem sade hem şık duruyor.. Düşüncenizi söyler misiniz konu hakkında rica etsem '))
Eki Görüntüle 3563919
Yarin oburgun satmayi dusunurseniz bu setlerden zarar ediyorsunuz. Ama takmayi dusunuyorsaniz neden olmasin. Babam dugunumde set takmisti cok da guzeldi ama ben kullanmadigim icin birkac yil sonra sattim. Benzer fiyatti yani zarara da girilmedi ama kar da edilmedi. O da birkac yil bekledigim icin.

Yarin oburgun satmayi dusunurseniz bu setlerden zarar ediyorsunuz. Ama takmayi dusunuyorsaniz neden olmasin. Babam dugunumde set takmisti cok da guzeldi ama ben kullanmadigim icin birkac yil sonra sattim. Benzer fiyatti yani zarara da girilmedi ama kar da edilmedi. O da birkac yil bekledigim icin.
Yani evet takmak için ama şuan yorumları okuyunca vazgeçtim gibi geldi emin değilim teşekkür ederim

bende altın almayı severim ama döküm olduğun dikkat et dökümler pahalı satılabilir ama sonra satınca bir değeri olmuyor

Kendi ailene söyle düğün hediyesi alsınlar. bunlar pahalı ve bozdurunca değersiz alınmaz bilezik yerine. Ben tam tersini yaptım böyle setleri şık bulmuyorum kayınpederime istemiyorum almayın takmam dedim onlar da fazla bilezik takmıştı. Ekstra set almıyorlar mı zaten nişanda
Aaaa evet çok doğru söylediniz bunu bir diyeyim birde yok nişanda herhangi bir set falan getirilmedi bilezik vardı onu da aldılar götürdüler geri düğünde tekrar getirip takacaklar kolye ile birlikte

Aaaa evet çok doğru söylediniz bunu bir diyeyim birde yok nişanda herhangi bir set falan getirilmedi bilezik vardı onu da aldılar götürdüler geri düğünde tekrar getirip takacaklar kolye ile birlikte
Saçmalamışlar tamam düğünde yine takılır ama elinden almak ne bozulursa sende kalmasın diyorlar sanırım bu takı işini konuşmadınız mı şu kadar takacağız demedi mi sevgilin

Merhaba hanımlar.. İnşallah bu sene evlenmeyi düşünüyorum şunu sormak istiyorum düğünde kayınpeder tarafı bilezik gətirəcək takacak ama ben desem ki bilezikler yerine bu uzay yolu set istiyorum o olsun diye olur mu acaba bir şeyden dolayı değil çok seviyorum bu şekilde olan şeyleri hem sade hem şık duruyor.. Düşüncenizi söyler misiniz konu hakkında rica etsem '))
Eki Görüntüle 3563919
Sade ve şık derken?
Ablam bunun neresi sade , gayet abartılı ve tipsiz bir şey 😂
Satarken de zarar edersin

Bunu takmak için istiyorsanız almayın sakın, çok abartılı bir şey. Altın benim için sadece bir yatırım aracı, hayatta böyle şakır şukur gezemem.

Back
X